0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φέρνω μπύρες.................Πού πάμε;;;;;;;;;;
γεια σας και από μένα και καλό κουράγιο στην αναμονή μας!!!!! ποσό έγκυρη ρε παιδια θεωρείτε πως είναι η πηγή που έλεγε ότι θα βγουν σήμερα της ββάθμιας αλλά όχι των φιλολόγων; παίζει κάτι τέτοιο κατά τη γνώμη σας;
Η αγωνία είναι τεράστια και για πολλούς θα παραταθεί κι άλλο. Πόσο εγκυρο είναι ότι πιθανές εκλογες δεν θα ανακόψουν την πρόσληψη αναπληρωτών;θα ήθελα επίσης να στείλω τους χαιρετισμούς και την αγάπη μου στη Boemissa, την οποία είχα τη χαρά να γνωρίσω σε σχολείο που υπηρετούσα πριν 2 χρόνια. Της εύχομαι καλές ειδήσεις σύντομα.
Παράθεση από: adigoni στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 12:52:08 pm Φέρνω μπύρες.................Πού πάμε;;;;;;;;;; τί που πάμε; λες να ξέρω και να μην το λέω;;;;
Παράθεση από: nikos 100 στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 12:55:10 pmγεια σας και από μένα και καλό κουράγιο στην αναμονή μας!!!!! ποσό έγκυρη ρε παιδια θεωρείτε πως είναι η πηγή που έλεγε ότι θα βγουν σήμερα της ββάθμιας αλλά όχι των φιλολόγων; παίζει κάτι τέτοιο κατά τη γνώμη σας;Κατά τη γνώμη μου όχι αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά
Μόλις γύρισα από τη β/θμια μου την Αιτ/νίας. Μια εξυπηρετικότατη κοπέλα που την πέτυχα σε καλή στιγμή μου είπε τα εξής:Στην Αιτ/νἰα υπήρχαν 49 κενά φιλολόγων που τα 18 μόνο καλύφθηκαν με μόνιμους διορισμούς και τα υπόλοιπα 31 θα καλυφθούν με αναπληρωτές. Μου είπε ότι οι προσλήψεις έχουν δρομολογηθεί από το υπουργείο και να περιμένουμε μέχρι τέλος της βδομάδας στη χειρότερη να βγουν και επισήμως.Οπότε όσοι είστε σε καλή σειρά, λίγη υπομονή ακόμη.
Παράθεση από: stave στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 12:56:38 pmΠαράθεση από: nikos 100 στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 12:55:10 pmγεια σας και από μένα και καλό κουράγιο στην αναμονή μας!!!!! ποσό έγκυρη ρε παιδια θεωρείτε πως είναι η πηγή που έλεγε ότι θα βγουν σήμερα της ββάθμιας αλλά όχι των φιλολόγων; παίζει κάτι τέτοιο κατά τη γνώμη σας;Κατά τη γνώμη μου όχι αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιάμακάρι γιατί άλλη 1 μέρα είναι πάρα πολύ............
Παράθεση από: olgalia στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 12:54:55 pmΜόλις γύρισα από τη β/θμια μου την Αιτ/νίας. Μια εξυπηρετικότατη κοπέλα που την πέτυχα σε καλή στιγμή μου είπε τα εξής:Στην Αιτ/νἰα υπήρχαν 49 κενά φιλολόγων που τα 18 μόνο καλύφθηκαν με μόνιμους διορισμούς και τα υπόλοιπα 31 θα καλυφθούν με αναπληρωτές. Μου είπε ότι οι προσλήψεις έχουν δρομολογηθεί από το υπουργείο και να περιμένουμε μέχρι τέλος της βδομάδας στη χειρότερη να βγουν και επισήμως.Οπότε όσοι είστε σε καλή σειρά, λίγη υπομονή ακόμη.