0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάω Δ΄Άρτας, 7 επιλογή μου, μακριά από τα εδάφη μου αλλά δεν πειράζει. Καλή χρονιά σε όλους. Συγχαρητήρια.
Παράθεση από: angelnl στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 03:41:20 pmΣυγχαρητήρια σε όλους και καλή τοποθέτηση!!! Μπορει κάποιος να μου πει με βάση ποιον πίνακα γίνονται οι προσλήψεις αναπληρωτών; Γιατί κάποιοι έχουν σειρα 3000 στον πινακα των αναπληρωτων κι ομως ανηκουν στην πρωτη φαση; Μήπως αγνοώ κάποια σημαντική παράμετρο;οτι ειναι 3τεκνοι ισως;;;
Συγχαρητήρια σε όλους και καλή τοποθέτηση!!! Μπορει κάποιος να μου πει με βάση ποιον πίνακα γίνονται οι προσλήψεις αναπληρωτών; Γιατί κάποιοι έχουν σειρα 3000 στον πινακα των αναπληρωτων κι ομως ανηκουν στην πρωτη φαση; Μήπως αγνοώ κάποια σημαντική παράμετρο;
marion όπως είπαν και στους νηπιαγωγούς ακόμα δεν ολοκληρώθηκαν οι αποσπάσεις δεν τοποθετήθηκαν οι υπεράριθμοι....οπότε 450 είμαστε στα ίδια με πέρσι ....που όλα όσον αφορά τους μόνιμους είχαν ολοκληρωθεί νωρίς.....αρα 450 με τόσες εκκρεμότητες είναι πολύ καλά σκέψου οι νηπιαγωγοί απο 820 πήγαν στους 624.......η β και η γ φάσεις θα δείξουν την τάση πέρσυ πήραν 210 και 140 αντίστοιχα εγώ πιστεύω ότι φέτος θα πάρουν 300 +200= δηλαδή 500
Τελικά η βάση σ'εμάς με τα τωρινά δεδομένα, πόσο διαμορφώθηκε, εξαιρώντας τους τριτέκνους;
Τελευταίος μη 3τεκνος Α φάσης: 29.293 μόρια.
Εκκαθαρισμένος Πίνακας Αναπληρωτών ΠΕ02 μετά την Α' Φάση www.sunfiles.org από τον Petros005