0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: stave στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 04:06:13 pmΝα κάνω μια ερώτηση αφού ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους για τις ευχές τουςΣτη Δευτεροβάθμια με ποια κριτήρια τοποθετούμαστε; Γιατί πέρυσι ήμουν η μοναδική και ένα το κενόΑν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει παρακαλώ
Να κάνω μια ερώτηση αφού ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους για τις ευχές τουςΣτη Δευτεροβάθμια με ποια κριτήρια τοποθετούμαστε; Γιατί πέρυσι ήμουν η μοναδική και ένα το κενό
και εγώ Sun μαζί με την Olgalia είμαι γύρω 690+- ...πως τα βλέπεις τα πράγματα??? να ελπίζω έστω για αργά?εσύ τι εκτιμάς για β και γ φάση πέσρυ ήταν 211 + 140 νομίζω φέτος?
Εκκαθαρισμένος Πίνακας Αναπληρωτών ΠΕ02 (και με αλφαβητική σειρά) μετά την Α' Φάση στο www.sunfiles.org από τον Petros005
Παράθεση από: ZOYZOY στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 03:22:47 pm Πάω Δ΄Άρτας, 7 επιλογή μου, μακριά από τα εδάφη μου αλλά δεν πειράζει. Καλή χρονιά σε όλους. Συγχαρητήρια.στο βουργαρελι εχει 2 κενα στο γυμνασιο παντως και 10 μορια
Πάω Δ΄Άρτας, 7 επιλογή μου, μακριά από τα εδάφη μου αλλά δεν πειράζει. Καλή χρονιά σε όλους. Συγχαρητήρια.
Εκκαθαρισμένοι Πίνακες Ωρομισθίων Ανατολικής Μακεδονίας (απο ARIST2) και Αττικής (από τον Petros005) στο www.sunfiles.org
Παράθεση από: Sun στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 04:49:35 pmΕκκαθαρισμένοι Πίνακες Ωρομισθίων Ανατολικής Μακεδονίας (απο ARIST2) και Αττικής (από τον Petros005) στο www.sunfiles.orgSun, δημοσίευσέ το στο νέο θέμα, για να μη χαθεί εδώ ανάμεσα στα συγχαρητήρια