0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορείτε να μου λύσετε μία απορία; Με πήραν στην 11η επιλογή μου, αν και ήμουν αρκετά ψηλά στον πίνακα (121). Ωστόσο, στην 6η και 7η επιλογή μου πήραν άτομα που ήταν πολύ πιο χαμηλά στον πίνακα, με λιγότερα μόρια. ΓΙΑΤΙ;;;;;;
Εκκαθαρισμένοι Πίνακες Ωρομισθίων Ανατολικής Μακεδονίας (απο ARIST2) και Αττικής (από τον Petros005) στο www.sunfiles.org
Παράθεση από: Sun στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 04:49:35 pmΕκκαθαρισμένοι Πίνακες Ωρομισθίων Ανατολικής Μακεδονίας (απο ARIST2) και Αττικής (από τον Petros005) στο www.sunfiles.orgΠολλά συγχαρητήρια στους Sun και Πέτρο για την εξαιρετική προσπάθεια.Sun, καλή τοποθέτηση, αλλά και σε όλους όσοι προσληφθήκατε σήμερα αναπληρωτές. Άντε και στα δικά μας, έστω και του χρόνου σε ό,τι με αφορά.
Καλή τοποθέτηση σε όλους και από εμένα..., ιδιαίτερα στο Σαν και την Μπικίνι.Ως περσινός αναπληρωτής, τους ζηλεύω και τους χαίρομαι ταυτόχρονα.Φέτος; Η αγωνία για τους υπόλοιπους θα συνεχιστεί ..., κουράγιο λοιπόν.
Πάω Δ΄Άρτας, 7 επιλογή μου, μακριά από τα εδάφη μου αλλά δεν πειράζει. Καλή χρονιά σε όλους. Συγχαρητήρια.
Επιπλέον, το τελευταίο άτομο που κλήθηκε σήμερα στην Α' φάση βρίσκεται αρκετές θέσεις κάτω από μένα στον πίνακα αναπληρωτών της 31/8. Πώς το εξηγούμε αυτό;