0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια μηπως ξερει κανεις στην πρωτη φαση θα παρουν μονο δασκαλους με μορια η και με μηδενικη προυπηρεσια; εχει συμβει ποτε κατι τετοιο;
Πέρισυ ήξερα άτομα με μηδενική προυπηρεσία που τα πήραν στην Ά φαση.. δεν είναι και τόσο απίθανο.Πάντως μόλις είδα στο ypepth οτι ανανεώθηκαν οι πίνακες των αναπληρωτών, λόγω κάποιων πολυτέκνων που διορίστηκαν πρόσφατα άρα.... τι άλλο περιμένουν?
Παράθεση από: stavroula23 στις Αυγούστου 28, 2009, 03:46:19 pmΠέρισυ ήξερα άτομα με μηδενική προυπηρεσία που τα πήραν στην Ά φαση.. δεν είναι και τόσο απίθανο.Πάντως μόλις είδα στο ypepth οτι ανανεώθηκαν οι πίνακες των αναπληρωτών, λόγω κάποιων πολυτέκνων που διορίστηκαν πρόσφατα άρα.... τι άλλο περιμένουν? εγώ πάντως όλο και πιό κάτω πάω μηδενικής είμαι...
η γνωστη τακτικη του ελληνικου συστηματος. πασαλειμματα και στην ουσια τιποτα. αραγε υπαρχει ελπιδα για σημερα η να περιμενουμε αποτελεσματα απο δευτερα;
Παράθεση από: madonna στις Αυγούστου 28, 2009, 04:00:01 pmη γνωστη τακτικη του ελληνικου συστηματος. πασαλειμματα και στην ουσια τιποτα. αραγε υπαρχει ελπιδα για σημερα η να περιμενουμε αποτελεσματα απο δευτερα;πιστευω οτι σημερα θα βγουν γιατι κανονικα δε θα πρεπει την Τριτη 1 Σεπτεμβρη να παρουσιαστουμε? γενικοτερα να ξερουμε? τα σεμιναρια ποτε θα γινουν ?..υποτιθεται εχουμε και 3 μερες συνηθως περιθωριο.. δεν τους παιρνει να το αφησουν για Δευτερα νομιζω .για υτο και σημερα ειμαι ολη μερα στον υπολογιστη.. ουφ