0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα συνάδελφοι.. είμαι καινούριος στην κοινότητα των εκπαιδευτικών και θα ήθελα να ρωτήσω μερικά πράγματα.. κατ'αρχήν και εγω περιμένω όπως ολοι σας την πρώτη φάση των αναπληρωτών.. είμαι δημόσιος υπάλληλος εδώ και 9 χρόνια, πήρα το πτυχίο μου το 2007 αλλά φέτος είχα δικαίωμα να παραιτηθώ απο τη θέση που κατέχω στο δημόσιο συγκεκριμένα είμαι αστυνομικός. αυτό που ήθελα πάντα να κάνω όμως είναι να βρίσκομαι μέσα σε μια τάξη σχολείου με παιδιά τριγύρω μου. οπότε φέτος έκανα τα χαρτιά μου για αναπληρωτής αποφασισμένος να παρατήσω την παλιά μου εργασια. έχω 83 σειρά στον πίνακα με μηδενική προυπηρεσία στους δασκαλους και αναμεσα στις επιλογές μου είναι και τα μειονοτικά της Θράκης. έχω πιθανότητες να διοριστώ με την Α φάση? επίσης ήθελα να ρωτήσω με την ασφαλιστική μας κάλυψη τι συμβαίνει, πότε πληρωνόμαστε για πρώτη φορά και αν πληρωνόμαστε σταθερά κάθε μήνα χωρίς να μαζεύονται απλήρωτοι μήνες?
καλησπερα, ειμαι καινουριο μελος.Σας παρακαλω ας μου πει καποιος πως να στειλω δικο μου θεμα και οχι απαντηση!!!!!!Ειμαι λιγακι ασχετη...
Η Α φαση θα βγει τριτη -τεταρτη και η
Παράθεση από: ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ στις Αυγούστου 30, 2009, 01:44:40 pmΚαλησπέρα συνάδελφοι.. είμαι καινούριος στην κοινότητα των εκπαιδευτικών και θα ήθελα να ρωτήσω μερικά πράγματα.. κατ'αρχήν και εγω περιμένω όπως ολοι σας την πρώτη φάση των αναπληρωτών.. είμαι δημόσιος υπάλληλος εδώ και 9 χρόνια, πήρα το πτυχίο μου το 2007 αλλά φέτος είχα δικαίωμα να παραιτηθώ απο τη θέση που κατέχω στο δημόσιο συγκεκριμένα είμαι αστυνομικός. αυτό που ήθελα πάντα να κάνω όμως είναι να βρίσκομαι μέσα σε μια τάξη σχολείου με παιδιά τριγύρω μου. οπότε φέτος έκανα τα χαρτιά μου για αναπληρωτής αποφασισμένος να παρατήσω την παλιά μου εργασια. έχω 83 σειρά στον πίνακα με μηδενική προυπηρεσία στους δασκαλους και αναμεσα στις επιλογές μου είναι και τα μειονοτικά της Θράκης. έχω πιθανότητες να διοριστώ με την Α φάση? επίσης ήθελα να ρωτήσω με την ασφαλιστική μας κάλυψη τι συμβαίνει, πότε πληρωνόμαστε για πρώτη φορά και αν πληρωνόμαστε σταθερά κάθε μήνα χωρίς να μαζεύονται απλήρωτοι μήνες?... ίσως πληρωθείς Νοέμβριο ή Δεκέμβριο...
σε ευχαριστω πολύ για τις πληροφορίες και εύχομαι σε όλους καλή τοποθέτηση.. να ρωτήσω και κάτι άλλο. η δεύτερη φάση αργεί συνήθως?και εγώ πάντος που τηλ στο Υπουργείο μου απάντησαν ότι μάλλον απο δευτέρα θα έχουμε την πρώτη φάση. με το καλό λοιπόν..
Παράθεση από: ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ στις Αυγούστου 30, 2009, 06:06:16 pmσε ευχαριστω πολύ για τις πληροφορίες και εύχομαι σε όλους καλή τοποθέτηση.. να ρωτήσω και κάτι άλλο. η δεύτερη φάση αργεί συνήθως?και εγώ πάντος που τηλ στο Υπουργείο μου απάντησαν ότι μάλλον απο δευτέρα θα έχουμε την πρώτη φάση. με το καλό λοιπόν.. Συνηθως η α φαση βγαινει τελη Αυγουστου και η β μετα απο 10 μερες περιπου! Τωρα φετος βλεπεις ολα εχουν αργησει!Ας ελπισουμε να βγει αυριο η Α φαση!!! Μακάρι να βγει αύριο και όλα να πάνε καλά.. στο forum πάντως εδώ βρήκα απαντήσεις για πολλά θέματα πανω στους εκπαιδευτικούς για τα οποία είχα απορίες.. μπράβο σε όλους σας.. είναι πολύ καλό να υπάρχει αυτό το πνεύμα συναδελφικότητας και βοηθάει αρκετά..