0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: prof στις Αυγούστου 25, 2009, 06:04:43 pmκι εγω β ευρυτανιας!ειμαστε πολλοι για εκει απ οτι βλεπω...Welcome to the club, 'prof', από πού είσαι;
κι εγω β ευρυτανιας!ειμαστε πολλοι για εκει απ οτι βλεπω...
Παράθεση από: vee στις Αυγούστου 25, 2009, 06:16:14 pmΠαράθεση από: prof στις Αυγούστου 25, 2009, 06:04:43 pmκι εγω β ευρυτανιας!ειμαστε πολλοι για εκει απ οτι βλεπω...Welcome to the club, 'prof', από πού είσαι;απο θεσσαλονικη εσυ?
Παράθεση από: mel στις Αυγούστου 25, 2009, 06:13:39 pmειρηνη και ανκαλ κατεβαινετε δωδεκανησα; αβαθμια; Ναι!!!!!!!!!Για πες μου, συγνωμη, κι εγω τα εχω χασει, πως ξερεις οτι εισαι Κω;Μολις βγουν ημερομηνιες θα δω τα δρομολογια και θα κατηφορισω. Τα σχετικα με τα υγιειονομικα στη Ροδο πρεπει να τα κανουμε η οπου μπορουμε;
ειρηνη και ανκαλ κατεβαινετε δωδεκανησα; αβαθμια;
ΛΕΝΑ συγχαρητηρια και η ωρα η καλη!Δε θα παρεξηγηθω για το σκαφος και το phantom, αλλα αν ερθεις προς το μερος μας τη βολτα σου τη χρωσταω!
Να πω ενα ευχαριστω σε οσους με εχουν βοηθησει ολο τον καιρο, και σε οσους με ενθαρρυναν!! (mel ειδικα εσυ! οτι με ειχε φαει η αγωνια, πραγματικα με ειχε ...καταβροχθισει )