0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω κατι που με απασχολει πολύ?Αυτή τη στιγμή στον ενιαιο πινακα διορισμων εχω σειρα γυρω στο 1200!Αλλά αφου δεν εχουν αφαιρεθει οι μονιμοι από αυτό τον πίνακα οι οποίοι εχουν ηδη διοριστει λιγες μερες πριν,η πραγματικη μου σειρα πρεπει να ειναι γυρω στο 800 φανταζομαι αν αφαιρεσεις τους 200 που διοριστηκαν με το 40% και αλλους 200 περιπου που διορίστηκαν με το 24μηνο,ή μήπως κάνω λάθος?Έχω αυτή τη στιγμη 9,5 μόρια περιπου πραγματικης προυπηρεσιας και ειμαι στο 1200 περίπου(δηλαδή 800 αν αφαιρέσεις τους μόνιμους που διορίστηκαν και δεν έχουν αφαιρεθεί)!Μόλις θα τελελιώσει και αυτη η χρονιά θα έχω άλλα 9,7 μόρια άρα θα έχω περίπου 9,5+9,7=19,2 και φανταζομαι ότι η σειρά μου απο το 800 περίπου που θα είμαι θα πάει πιο μπροστα!Τωρα πόσο μπροστά μου είναι δύσκολο να το υπολογίσω!Νομίζεται ότι με 19,2 μόρια υπάρχει περίπτωση να διοριστώ του χρόνου με το 40% ή όχι?Ελπίζω μόνο και μόνο επειδή πέρυσι το τελευταιο ατομο που διορίστηκε με το 40% είχε 18,1 μορια στον πίνακα διορισμών και αντίστοιχα φέτος το τελευταιο άτομο που διορίστηκε με το 40% είχε 18,3 μόρια πραγματικής προυπηρεσιας!Άρα με 19,2 μόρια έχω ελπίδες ή τα νούμερα αυτά είναι σχετικά και δεν πρέπει να βασίζομαι πάνω τους?Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει?Σκέφτομαι σωστά ή είμαι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου?Έχω πιθανότητες να διοριστώ του χρόνου??