0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με βάση τα περσινά δεδομένα οι τελευταίοι είχαν μόρια αν δεν κάνω λάθος γύρω στα 8...
Καλησπέρα στο παρεάκι!Έχω μία σκέψη που συνέχεια περνάει από το μυαλό μου... είμαι και γω, όπως, πολλοί άλλοι επιτυχών στο φετινό ΑΣΕΠ πήρα μόρια, αλλά αναρωτιέμαι ποια είναι η αποψή σας για φέτος, με πόσα μόρια πιστεύετε ότι θα κλειθόύν οι τελευταίοι αναπληρωτές για να εργαστούν σε νηπιαγωγεία? Με βάση τα περσινά δεδομένα οι τελευταίοι είχαν μόρια αν δεν κάνω λάθος γύρω στα 8... Ας πούμε, λοιπόν, όλοι τις απόψεις μας μήπως και βγάλουμε κάποια υποκεμενικό συμπέρασμα. ευχαριστώ!
με θεση 2.471 υπαρχει ελπίδα για του χρόνου?
Καλημέρα σε όλους. Έχω μια απορία και θα ήθελα, όποιος γνωρίζει κάτι να μου απαντήσει. Στον πίνακα τον αναπληρωτών υπάρχουν κάποια άτομα που το σχολικό έτος 2008 - 2009 έχουν αποκτήσει μόρια πραγματικής προϋπηρεσίας 18 και πάνω. Πώς είναι δυνατόν αυτό, αφού ο μέγιστος αριθμός που μπορούμε να πάρουμε είναι 9,7 μόρια; Ευχαριστώ.
Έχω την εντύπωση ότι τα μόρια διπλασιάζονται όταν τοποθετήσε σε δυσπρόσιτο μόνο εάν είσαι μόνιμος και όχι αναπληρωτής. Στους αναπληρωτές ισχύει 1 μόριο τον μήνα. Εκτός εαν κάνω λάθος!