*

Αποστολέας Θέμα: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ECDL ΚΑΙ ΕΚΕΠΙΣ  (Αναγνώστηκε 5249 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος zoug100

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ECDL ΚΑΙ ΕΚΕΠΙΣ
« στις: Αυγούστου 26, 2009, 02:49:49 am »
γεια σας.θα ηθελα να ρωτησω κατι για το οποιο δεν γνωριζω πολλα πραγματα και θα θελα οσοι φιλοι ξερουν να βοηθησουν.μιλουσα με εναν γνωστο και μου ειπε κατι για το πως γινεται καποιος να διδαξει για το ecdl.μου ειπε για καποιο ΕΚΕΠΙΣ.Εψαξα λοιπον και βρηκα το
site του ΕΚΕΠΙΣ.(ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ)  http://www.ekepis.gr/ekepisdnn/
θα θελα να μου πειτε οσοι ξερετε γιατι λιγο μπερδευτηκα με το site αν για να διδαξει καποιος για εcdl χρειαζεται να ναι αποφοιτος σχολης πληροφορικης ή Η/Υ τριτοβαθμιας εκπαιδευσης οπωσδηποτε?ή μπορει και καποιος αποφοιτος ΑΕΙ-ΤΕΙ ανεξαρτητως σχολης να διδαξει αφοτου παρακολουθησει καποια σεμιναρια και παρει την καταλληλη πιστοποιηση?απλα ρωταω γιατι θα με ενδιεφερε να ασχοληθω με το αντικειμενο διδασκαλιας για ecdl.
και σε τι γενικα βοηθα το εκεπις.εχω τελειωσει τει πολιτικων εργων υποδομης.σε τι θα με βοηθουσε μια πιστοποιηση απο αυτο?για να διδαξω σε ιεκ?συγνωμη για την ασχετοσυνη μου.
ευχαριστω που με ακουσατε. :)  :D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ECDL ΚΑΙ ΕΚΕΠΙΣ
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:21:40 »

Αποσυνδεδεμένος olg@

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 20
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 26, 2009, 10:31:23 am »
Το ecdl δεν έχει σχέση με το εκεπις. Το εκεπίς είναι ένας φορέας που πιστοποιεί εκπαιδευτές ανάλογα με το αντικείμενό τους. Αν εσύ θέλεις να εργαστείς σε κάποιο φροντιστήριο, αυτό είναι στο χέρι του εργοδότη αν θα σε προσλάβει μόνο με σεμινάρια. Γενικά θα είναι δύσκολο εως ακατόρθωτο, από τη στιγμή που δεν έχεις βασικό τίτλο σπουδών στην πληροφορική.
Αν γενικά θα ήθελες να ασχοληθείς με εκπαίδευση, μπορείς να βρεις κάτι αντίστοιχο με το πτυχίο σου, σε κάποιο ιδιωτικό ιεκ για παράδειγμα.
olg@

Αποσυνδεδεμένος thymiaras

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 26, 2009, 08:13:04 pm »
Ο άλλος τελείωσε "τει πολιτικων εργων υποδομης" και θέλει να διδάξει ECDL και πληροφορική. Άρε Ελλαδάρα !!! Άμα το θέλεις πολύ πες τον τοπικό σου βουλευτή να εντάξουν το τμήμα σου στον κλάδο ΠΕ20, όπως έχει γίνει με τόσα άλλα άσχετα του αντικειμένου ΤΕΙ !

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182861
  • Σύνολο θεμάτων: 19476
  • Σε σύνδεση σήμερα: 732
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)