0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το νούμερο 57 στην Α φάση Δευτεροβάθμιας, είναι στον Πίνακα Ωρομισθίων αλλά όχι στων Αναπληρωτών. Πώς γίνεται αυτό; Μάλιστα, στον πίνακα Ωρομισθίων δεν έχει καθόλου μόρια (ούτε από ΑΣΕΠ, ούτε από προυπηρεσία). Τι στο καλό...;Και κάτι ακόμα: έχετε δει πολύτεκνη με αριθμό τέκνων ... 0; Δείτε στο Πίνακα Πολυτέκνων (στον κλάδο μας). 'Εχεις δίκιο. Το συγκεκριμένο άτομο το βρήκα μόνο στον πίνακα αναπληρωτών μηδενικής προϋπηρεσίας με έτος κτήσης πτυχίου το 2001. Υπάρχει περίπτωση να είναι κι αυτή τρίτεκνη όπως και η Δ.Π.(με 9 και κάτι μόρια) στον πίνακα της δευτεροβάθμιας?
Ναι εχεις δικιο... Οντως το 57 δεν εχει τιποτα....Εγω ειμαι το 233... Πιστευετε εχω καμια ελπιδα να φυγω φετος?[Προσωπικά πιστεύω πως έχεις αρκετές ελπίδες. Σκέψου πως οι αναπληρωτές που πήραν πέρισυ ήταν 277. Ακόμη και λιγότερους αναπληρωτές να πάρουν από τον κλάδο μας φέτος (κάπου διάβασα ότι έχουν εγκρίνει πιστώσεις για 1700 αναπληρωτές λιγότερους σε σχέση με πέρισυ λόγω οικονομικής κρίσης) πιστεύω πως έχεις πολλές πιθανότητες - ειδικά αν έχεις βάλει και το ναι σε όλα.]
'Εχεις δίκιο. Το συγκεκριμένο άτομο το βρήκα μόνο στον πίνακα αναπληρωτών μηδενικής προϋπηρεσίας με έτος κτήσης πτυχίου το 2001. Υπάρχει περίπτωση να είναι κι αυτή τρίτεκνη όπως και η Δ.Π.(με 9 και κάτι μόρια) στον πίνακα της δευτεροβάθμιας?
έγιναν προσλήψεις αναπληρωτών κ στη
Στην πρωτη φαση αναπληρωτων μας ειδα οτι φτασαμε στο 100κ κατι στον πινακα ενω πηραν κοντα στα 68 ατομα.Αυτο σημαινει οτι καποιοι αρνηθηκαν να πανε αναπληρωτες οποτε αυτοι να περιμενουμε να βγουν απο τον πινακα δεδομενου οτι υπαχουν κυρωσεις για οποιον αρνηθει?