0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κατ' αρχάς να διευκρινίσω paraxenos, ότι δεν γνωρίζω προσωπικά την bettina, και επομένως δεν έχω λόγο ούτε να τη δικαιολογήσω, αλλά ούτε και να την υπερασπιστώ.Η ειρωνία σου δεν πιστεύω ότι βοηθάει σε κάτι.Όσον αφορά το θέμα της φιλίας, έχω μια φίλη, που τολμάει να έχει βγάλει κάρτα επαγγελματική, ως ''καθηγήτρια Αγγλικών-Γαλλικών''.Η κοπέλα αυτή δεν έχει καν επάρκεια σε μία από τις δύο γλώσσες, μόνο πιστοποιητικό επιπέδου
Ευχαριστώ paraxenos!Αν εννοείς τη φίλη μου, σήμερα είχε έρθει απ' το σπίτι, και τη ρώτησε ο αδερφός μου αν τέλειωσε την Αγγλική ή ακόμα κι αν αισθάνεται ευθύνη απέναντι στους γονείς, αν μάθουν την αλήθεια..Η απάντησή της ήταν ότι με τα χρήματα που βγάζει από τα ιδιαίτερα, θα πάει σε δραματική σχολή, πριν τα παιδιά φτάσουν σε μεγάλο επίπεδο, κι ότι στα Γαλλικά που έχει τις παλιές ενότητες απλά τα βοηθάει για τα μαθήματα του σχολείου, οπότε κανένα πρόβλημα, κι ότι γνωρίζει άλλες δύο παρόμοιες περιπτώσεις, που τελικά οι γονείς το έμαθαν και απλά άλλαξαν καθηγήτρια.Λες να με νοιάζει πολύ αν θα εκτεθώ?
paraxenos ονομα και πραγμα.τα οσα εχεις αναφερει θα τα εκλαβω ως χιουμορακι.δεν μ'αρεσει να επαναλαμβανομαι.1)αν ηθελα να την ξεφωνισω θα το εκανα εδω που μενω και οχι σε ενα φορουμ εκπαιδευτικων.2)μπορει να τη φωτογραφιζω την κοπελα με τα οσα λεω αλλα η ιδια δεν ειναι εξοικιωμενη με τους υπολογιστες οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να το δει και κανεις γνωστος δεν ξερει την περιπτωση της.( εκτος απο την κολλητη μου)3)κανεις δεν ξερει οτι ειμαι μελος του συγκεκιμενου φοουμ και δεν ξερει και το ψευδωνυμο μου.τα πιο πανω μου δινουν την ελευθερια να αναφερω αναλυτικα την περιπτωση και να λαβω καποιες συμβουλες επι του θεματος που θα με βοηθησουν να βελτιωσω την κατασταση.σε περιπτωση που δεν κανεις χιουμο και θελεις οντως να ασχοληθεις με μενα προσωπικα πες το μου να ξεκινησω νεο θεμα με τιτλο " ποσο ασπονδη φιλη με θεωρειτε?" θα ανεβασω και κουιζ
paraxenos που πηγες?δεν ακουσες ακομα την προσφορα που εχω να σου κανω.σου δινω την κοπελα για ιδιαιτερο.και εισητηρια για τον θρυλο.δεχεσαι?
Παράθεση από: bettina στις Σεπτεμβρίου 01, 2009, 03:14:45 amparaxenos που πηγες?δεν ακουσες ακομα την προσφορα που εχω να σου κανω.σου δινω την κοπελα για ιδιαιτερο.και εισητηρια για τον θρυλο.δεχεσαι?Καλησπέρα Ευχαριστώ για την ευγενική σου προσφορά αλλάΔεν θα πάρω για 2 λόγους.α) δεν κάνω ιδιαίτερα. β) μια ζωή ΠΑΝΑΘΑ.Και σου προτείνω να κάνεις μια (εσωτερική βόλτα στην –Μουσική-).Θα σου αφιερώσω για απόψε αυτό http://www.youtube.com/watch?v=bQtlrBziyzIΚαι αν είσαι καλό παιδί , βλέπουμε.