0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ ωραία όλα αυτά αν και το Υπουργείο άργησε αρκετά χρόνια να ξυπνήσει.
Τις μεθόδους αυτές τις υλοποιώ εδώ και μερικά χρόνια με χρήση προσωπικού βιντεοπροβολέα και προσωπικού laptop, διδάκοντας μαθηματικά, αστρονομία, γεωγραφία σε Γυμνάσιο και Λύκειο αποκλειστικά με αυτά τα μέσα, και με υλικό που βρίσκω απο το Internet ή που φτιάχνω μόνος μου. Έχω επενδύσει αρκετά χρήματα από τις οικονομίες μου προς αυτήν την κατεύθυνση.Θα ακουστεί αστείο αλλά το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζω, στην εφαρμογή των παραπάνω είναι η έλλειψη πριζών στις αίθουσες!!! Δυστυχώς αναγκάζομαι να μετακινώ τους μαθητές από τάξη σε τάξη προκειμένου να βρω αίθουσα, ή να τραβάω μπαλαντέζα από την διπλανή αίθουσα ή (όταν αυτό δεν είναι δυνατόν) απλά να μην κάνω τίποτα από όλα αυτά σε κάποια τμήματα.Επίσης για να έχω λίγο σκοτάδι στην αίθουσα κρεμάω χαρτόνια στα παράθυρα λόγω έλλειψης κουρτινών...Μάλλον το Υπουργείο έχει προτρέξει!!
κάτι μου θυμίζουν όλα τα παραπάνω...η μπαλαντέζα, τα χαρτόνια στα παράθυρα, ο προσωπικός βιντεοπροβολέας, το προσωπικό laptop...
Εγώ πιστοποίηση δεν έχω, αλλά έχω ECDL από το 2002.Πιάνεται;;;
Υπάρχουν πολλοί που ασχολούνται με τις ΤΠΕ και την εκπαίδευση (Α/βάθμια και
Μια ερώτηση: Υπολογιστή θα πάρουν και οι καθηγητές πληροφορικής που διδάσκουν πληροφορική στην Α΄Γυμνασίου ή μόνο οι φυσικοί, μαθηματικοί , κτλ;Γιατί βλέπω οι καθηγητές πληροφορικής να τρώνε όλη την λάντζα (προετοιμασία εργαστηρίου, εγκατάσταση προγραμμάτων, κτλ) και στο τέλος να μην παίρνουν τίποτα όπως έγινε και παλιότερα με την πιστοποίηση. Όλες οι ειδικότητες πήραν 300+300 ευρώ και αυτοί τίποτα