0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ετσι μπράβο,τα διορθωσες λιγάκι...
.Παράθεση από: TESY στις Αυγούστου 28, 2009, 09:46:33 amΕτσι μπράβο,τα διορθωσες λιγάκι... σκοπος μου δεν ηταν να διορθωσω κατι αλλα να διευκρινισωοτι δεν ηθελα να προσβαλλω κανεναν ουτε να θιξω τη δουλεια του απλως ο τροπος που το εθεσα δεν ηταν σωστος.ενδεχομενως το δευτερο μηνυμα να ηταν πιο ξεκαθαρο
Παράθεση από: julie21 στις Αυγούστου 28, 2009, 01:54:59 amθεωρω οτι η α δημοτικου ειναι η πιθο σημαντικη ταξη και μονο ενας δασκαλος μπορει να τα βγαλει περα.αλλη η προσεγγιση και ο τροπος διδασκαλιας στο νηπιαγωγειο και αλλη στο δημοτικο.τα καινουρια προγραμματα εχουν την φιλοσοφια, οχι διαφορετικο το ενα απο το αλλο, αλλα η συνεχεια του ενος με του αλλου. θεωρειται οτι η διδασκαλια απο το νηπιαγωγειο μεχρι τις πρωτες ταξεις του δημοτικου θα πρεπε να ειναι συνεχομενη..
θεωρω οτι η α δημοτικου ειναι η πιθο σημαντικη ταξη και μονο ενας δασκαλος μπορει να τα βγαλει περα.αλλη η προσεγγιση και ο τροπος διδασκαλιας στο νηπιαγωγειο και αλλη στο δημοτικο.
το καλυτερο θα ηταν να υπαρχει ενιαια εκπαιδευση μεχρι και την β δημοτικου
απο που κι ως που μια νηπιαγωγος μπορει να διδαξει σε δημοτικο?εχω ξαδερφη που διδασκει σε εκτη δημοτικου.ειχα περασει να την παρω την ωρα που σχολουσε καποια στιγμη πριν το πασχα και ακουω πατερα παιδιου να λεει σιγα μη στειλω το παιδι μου σε δημοσιο να κανει μαθημα με καθε πικραμενη που γυρναει απο χωριο σε χωριο.εδω ξερω οτι το επιπεδο των δασκαλων ειναι υψηλο .ξερεις τι πληρωνεις.ετοιμη ημουν να του απαντησω τι κοροιδο ειναι που πληρωνει μια νηπιαγωγο να κανει μαθημα στην κορη του στην εκτη.κρατηθηκα με το ζορι.δεν ξερω αν στο δημοσιο σχολειο μπαινει ο καθε πικραμενος αλλα σιγουρα ο δασκαλος ειναι δασκαλος ο μαθηματικος μαθηματικος και δεν πληρωνω σαν τον μ............. τον καφετζη της γειτονιας να κανει μαθημα στο παιδι μου
Παράθεση από: bettina στις Αυγούστου 28, 2009, 01:40:03 amαπο που κι ως που μια νηπιαγωγος μπορει να διδαξει σε δημοτικο?εχω ξαδερφη που διδασκει σε εκτη δημοτικου.ειχα περασει να την παρω την ωρα που σχολουσε καποια στιγμη πριν το πασχα και ακουω πατερα παιδιου να λεει σιγα μη στειλω το παιδι μου σε δημοσιο να κανει μαθημα με καθε πικραμενη που γυρναει απο χωριο σε χωριο.εδω ξερω οτι το επιπεδο των δασκαλων ειναι υψηλο .ξερεις τι πληρωνεις.ετοιμη ημουν να του απαντησω τι κοροιδο ειναι που πληρωνει μια νηπιαγωγο να κανει μαθημα στην κορη του στην εκτη.κρατηθηκα με το ζορι.δεν ξερω αν στο δημοσιο σχολειο μπαινει ο καθε πικραμενος αλλα σιγουρα ο δασκαλος ειναι δασκαλος ο μαθηματικος μαθηματικος και δεν πληρωνω σαν τον μ............. τον καφετζη της γειτονιας να κανει μαθημα στο παιδι μουΠάλι άρχισες να λες πολλά,και νόμιζα προς στιγμής ότι διορθώθηκες .Έφυγες από το θέμα (28 Χρόνη δίνει για 10 φορά λοουερ κλπ )Και αφού έθαψες την (φίλη σου) πήγες τώρα και στους νηπιαγωγούς για ναεπιβεβαιώσεις πόσο πικρόχολη είσαι.Τελικά σίγουρα χρειάζεσαι ψυχίατρο και άσε τους νηπιαγωγούς στην δικιά του αγωνία.Ξεκίνησαν ένα θέμα με τις απορίες τους και πετάχτηκες εσύ ως μέγας κριτής και παντογνώστης να τους δήξεις τελικά πως είσαι για τα σίδερα.
δεν μου λες παραξενος εκτος απο το να κρινεις τους ανθρωπους για το χαρακτηρα τους εχεις εκφρασει ποτεν την αποψη σου σε αυτο το φορουμ?δεν νομιζω.οσο για το αν ειμαι πικροχολη δεν μπορεις να το ξερεις γιατι δεν με γνωριζεις προσωπικα.ως προς τους οδηγους σπουδων των διαφορων σχολων η αληθεια ειναι πως αν οντως διδασκομασταν τα οσα περιγραφει ο οδηγος θα ειχαμε καλυτερη παιδεια.δηλαδη θελετε να μου πειτα οτι στις σχολες σας κανατε ακριβως αυτα που λεει?οτι παρακολουθουσατε ολα τα μαθηματα και οτι πηρατε ολοι πτυχιο με αριστα?ενας ο οποιος πατουσε ελαχιστα στη σχολη και πηρε πτυχιο με 5 ειναι καταρτισμενος να διδαξει α και β δημοτικου?ο νομος δινει το δικαιωμα σε μια νηπιαγωγο να διοριστει σαν δασκαλα?οχι .οπως δεν δινει και το δικαιωμα στους κατοχους επαρκειας να διοριστουν αν και μπορουν να δουλεψουν στον ιδιωτικο τομεα.και μην συγκρινετε τα σχολεια του εξωτερικου με τα δικα μας δεν υπαρχει καμια συγκριση.και ναι μπορει τα τελευταια χρονια να εχουν αλλαξει τα πραγματα προς το καλυτερο αλλα ακομα εχουμε πολυ δρομο μπροστα μας. η δουλεια σας ειναι πολυ δυσκολη και απαιτητικη αλλα εκπροσωποι του κλαδου σας ειναι αυτοι που εχοτυν δημιουργησει στον κοσμο την εντυπωση οτι το νηπιαγωγειο ειναι τοπος παιχνιδιου μονο.