0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μετά απο δυο χρονιές ωρομισθίας στην Κεντρική Μακεδονία είπα να πάω Ανατολική Μακεδονία για σιγουριά.....τώρα θα δείξει στον Πίνακα έχω θέση 86 στην Κεντρική θα είχα 179.......το θέμα είναι πόσοι θα φύγουν απο πάνω για να δούμε τη νέα μας θέση και το πότε θα μας καλέσουν....ελπίζω μέσα στον Οκτώβριο
Πάντως, εγώ σε σχέση με την περσινή χρονιά, παρόλου που έχω περισσότερα μόρια, είμαι σε πιο δεινή θέση.Γιατί άραγε;
ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΑΤ.ΜΑΚΕΔ.ΘΡΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?
ποιοι νομοί καλούν γρηγορότερα
Παράθεση από: arist2 στις Αυγούστου 28, 2009, 08:02:42 pmποιοι νομοί καλούν γρηγορότεραΜεγαλύτερες ανάγκες παρουσιάζει ο νομός Ξάνθης. Καλεί πολλούς και πιο γρήγορα από τις γειτονικές πόλεις.
Παράθεση από: arist2 στις Αυγούστου 28, 2009, 08:39:52 pmΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΑΤ.ΜΑΚΕΔ.ΘΡΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?Ανατολική Μακεδονία λαμβάνει. Όβερ...Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αν βλέπετε τον εαυτό σας σε χειρότερη θέση από την περσινή. Ήμουν στο 25 και βρέθηκα στο 60 περίπου φέτος, αλλά καλώς εχόντων των πραγμάτων θα φύγω μέσα στο Σεπτέμβρη αναπληρώτρια με την τρίτη φουρνιά. Υπολογίζω ότι ως το τέλος Σεπτέμβρη θα έχουν φτάσει σε αναπληρωτές περίπου στο 65 του δικού μας πίνακα. Άρα, αν έχει κάποιος σειρά 85-86 να υπολογίζει στις πρώτες φουρνιές των ωρομισθίων.Αυτά, και πάντα στη διάθεσή σας