0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΚΑΙ ξανθη περιμενουν πρωτα τους αναπληρωτες και μετα οι ωρομισθιοι
Εγώ έχω μια απορία. Γιατί αυτή η γ φάση αναπληρωτών είναι τόσο σημαντική για την πρόσληψη ωρομίσθιων και την αναφέρουν συνέχεια; Μήπως θέλουν να πουν ότι θα είναι η τελευταία μεγάλη και γι αυτό την περιμένουν προκειμένου να αρχίσουν τις προσλήψεις ή κάθε χρόνο γίνεται έτσι και ακολουθούν κι άλλες μεγάλες;
Παράθεση από: stratos91 στις Οκτωβρίου 05, 2009, 11:28:20 pmΕγώ έχω μια απορία. Γιατί αυτή η γ φάση αναπληρωτών είναι τόσο σημαντική για την πρόσληψη ωρομίσθιων και την αναφέρουν συνέχεια; Μήπως θέλουν να πουν ότι θα είναι η τελευταία μεγάλη και γι αυτό την περιμένουν προκειμένου να αρχίσουν τις προσλήψεις ή κάθε χρόνο γίνεται έτσι και ακολουθούν κι άλλες μεγάλες;Κι εμένα αυτή είναι η απορία μου Στράτο!
Παράθεση από: marion στις Οκτωβρίου 06, 2009, 01:19:16 pmΠαράθεση από: stratos91 στις Οκτωβρίου 05, 2009, 11:28:20 pmΕγώ έχω μια απορία. Γιατί αυτή η γ φάση αναπληρωτών είναι τόσο σημαντική για την πρόσληψη ωρομίσθιων και την αναφέρουν συνέχεια; Μήπως θέλουν να πουν ότι θα είναι η τελευταία μεγάλη και γι αυτό την περιμένουν προκειμένου να αρχίσουν τις προσλήψεις ή κάθε χρόνο γίνεται έτσι και ακολουθούν κι άλλες μεγάλες;Κι εμένα αυτή είναι η απορία μου Στράτο!Υπαρχουν κενα των 18-20ωρων τα οποια και εχουν δοσει για αναπληρωτες μαζι με τα κενα των 21 ωρων.αν τους καλυψουν με πολλους αναπληρωτες τοτε αυτα τα κενα θα δοθουν σε αναπληρωτες αλλιως θα σπασουν σε ωρομισθιες ..