0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόλις με κάλεσαν από Α' Καβάλας μόνο για 4 ώρες και βλέπουμε... Τι λέτε, αξίζει να τις πάρω? Επιφυλάσσομαι, γιατί φοβάμαι μη χάσω άδικα 11ωρο που μπορεί να προκύψει αν γίνει επιτέλους η Γ' φάση μέσα στη βδομάδα...
15 ΦΙΛΟΛΟΓΟΥς ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΞΑΝΘΗ. απο δευτεροβαθμια
Παράθεση από: iamsofuckinlost στις Οκτωβρίου 19, 2009, 02:27:21 pm15 ΦΙΛΟΛΟΓΟΥς ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΞΑΝΘΗ. απο δευτεροβαθμιαμόνο? με 10ωρα?μίλησα με ένα τελείως ηλίθιο άτομο στο γραφείο που ανέλαβε την ΠΔΣ και μου τα μάσαγε... Δε μου έλεγε μέχρι ποιο όνομα από τον πίνακα κάλεσαν και το μόνο που μου απάντησε ήταν "θα σας καλέσουμε όταν έρθει η σειρά σας"!
Παράθεση από: ZoeG στις Οκτωβρίου 19, 2009, 02:31:17 pmΜόλις με κάλεσαν από Α' Καβάλας μόνο για 4 ώρες και βλέπουμε... Τι λέτε, αξίζει να τις πάρω? Επιφυλάσσομαι, γιατί φοβάμαι μη χάσω άδικα 11ωρο που μπορεί να προκύψει αν γίνει επιτέλους η Γ' φάση μέσα στη βδομάδα...ZoeG τι σειρά έχεις στον πίνακα ωρομισθίων?
Παράθεση από: konpap στις Οκτωβρίου 19, 2009, 03:41:58 pmΠαράθεση από: ZoeG στις Οκτωβρίου 19, 2009, 02:31:17 pmΜόλις με κάλεσαν από Α' Καβάλας μόνο για 4 ώρες και βλέπουμε... Τι λέτε, αξίζει να τις πάρω? Επιφυλάσσομαι, γιατί φοβάμαι μη χάσω άδικα 11ωρο που μπορεί να προκύψει αν γίνει επιτέλους η Γ' φάση μέσα στη βδομάδα...ZoeG τι σειρά έχεις στον πίνακα ωρομισθίων?90