0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γιατί Ξάνθη που είπαν για 15 αναπληρωτές ότι ζήτησαν μόνο 1 άτομο πήρανκαι Δράμα μόνο 1
Παράθεση από: arist2 στις Οκτωβρίου 23, 2009, 01:14:57 amγιατί Ξάνθη που είπαν για 15 αναπληρωτές ότι ζήτησαν μόνο 1 άτομο πήρανκαι Δράμα μόνο 1Καλημέρα! Στη Δράμα είχαν ζητήσει 5 αναπληρωτές και πήραν 3. 1 στην Α', 1 στη
Το σύνολο των αναπληρωτών που πήραν σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη είναι 17. Συγκεκριμένα:Έβρος: 4Ροδόπη: 2Ξάνθη: 4 Καβάλα: 2Δράμα: 3Μειωνωτικά : 2 (πιθανόν είναι Ξάνθη ή Ροδόπη)
ZoeG η Ξάνθη είναι πολύ κοντά. Είσαι στις πρώτες θέσεις που θα καλέσουν μετά τη Γ φάση. Και 2 εβδομάδες να κάνεις 4 ωρο και μετά 11ωρο δεν σε συμφέρει, άσε που θα έχεις την αβεβαιότητα αν θα γίνει ή όχι. Αν περάσει η σειρά σου από Ξάνθη τότε ... βράστα!
Παράθεση από: konpap στις Οκτωβρίου 14, 2009, 11:46:05 amAntreaEirini ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Ελπίζω να ανοίξει σύντομα η Δράμα ή ακόμη καλύτερα να μην την χρειαστείς αφού για να διοριστείς στη Γ φάση χρειάζεσαι (191-5 τρίτεκνοι)/0.8=233 άτομα συνολικά να συμπεριλαμβάνονται σ'αυτήν. Κάτι που μάλλον είναι σίγουρο. Οψόμεθα!Αν βγει η γ' φάση και είμαι μέσα να μου στείλεις μήνυμα να μου πεις που είσαι να έρθω να σε κεράσω!
AntreaEirini ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Ελπίζω να ανοίξει σύντομα η Δράμα ή ακόμη καλύτερα να μην την χρειαστείς αφού για να διοριστείς στη Γ φάση χρειάζεσαι (191-5 τρίτεκνοι)/0.8=233 άτομα συνολικά να συμπεριλαμβάνονται σ'αυτήν. Κάτι που μάλλον είναι σίγουρο. Οψόμεθα!