Σύνολο ψηφοφόρων: 41
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έεεεετσι μπράβο, να συνεχίζουμε τη φαγωμάρα μεταξύ μας, αυτό είναι το ζητούμενο..Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου θα έπρεπε να υπερασπίζεσαι και αυτούς που έχουν επάρκεια στη νοηματική και δεν τους επέτρεψαν να κάνουν τα χαρτιά τους γιατί εγώ που έχω έναν κύκλο μόνο νοηματικής και μεταπτυχιακό θεωρούμαι ικανότερη να διδάξω σε κωφά παιδιά..Αλλά δεν είδα να το κάνεις,εκτός αν και αυτοί που έχουν επάρκεια στη νοηματική έμαθαν σε αλλουνού κεφάλι.Είπαμε ο καθένας βλέπει τα προσόντα του ως τα καλύτερα μπράβο μας.Οπότε γιατί περιμένουμε κάτι καλύτερο από αυτούς μετά;;
Παράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 11, 2009, 03:29:56 pmΚαι αφού ήταν αντίθετος γιατί δεν ίσχυσε από φέτος και λέει ότι θα αλλάξει του χρόνου;Επειδή θα αλλάξει η κυβέρνηση και θα το αλλάξουν έτσι κι αλλιώς;Και δηλαδή όλοι αυτοί που τρέχουν φέτος για τα σεμινάρια πώς θα νιώσουν του χρόνου;Έχουν την εντύπωση ότι αυτοί δε θα τους ασκήσουν πιέσεις;Και γιατί έπρεπε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο ,να ισχύει "ο θάνατός σου η ζωή μου"; Η μάλλον καλύτερα η ανεργεία σου η πρόσληψή μου;; Δεν τον νοιάζει για φέτος..Γιατί μπορεί να μην είναι αν αλλάξει κυβέρνηση,αλλά και όσους ήθελε να βολέψει θα τους βολέψει..Ίσα-ίσα για αυτόν και τους δικούς του δεν τους συμφέρει να ισχύσουν φέτος τα σεμινάρια γιατί θα πάνε πολύ και θα περάσουν τους δικούς του που δεν έχουν προυπηρεσία..Μη νομίζεις τα έχει σκεφτεί όλα..π.χ κάποιος που φέτος έχει μεταπτυχιακό+προυπηρεσία θα πάει να κάνει ένα σεμινάριο και του χρόνου θα προταχθεί των άλλων με τη φετινή μηδενική προυπηρεσία..κάτι που δεν θα τους άρεσε..
Και αφού ήταν αντίθετος γιατί δεν ίσχυσε από φέτος και λέει ότι θα αλλάξει του χρόνου;Επειδή θα αλλάξει η κυβέρνηση και θα το αλλάξουν έτσι κι αλλιώς;Και δηλαδή όλοι αυτοί που τρέχουν φέτος για τα σεμινάρια πώς θα νιώσουν του χρόνου;Έχουν την εντύπωση ότι αυτοί δε θα τους ασκήσουν πιέσεις;Και γιατί έπρεπε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο ,να ισχύει "ο θάνατός σου η ζωή μου"; Η μάλλον καλύτερα η ανεργεία σου η πρόσληψή μου;;
ΝΤΡΟΠΗ σε οσους απαξιωνουν τους παρα πολλους πια συναδελφους που με κοπο και μεγαλο κοστος επιμορφωθηκαν για εναν ολοκληρο χρονο υπακουοντας στο γραμμα του νομου......ΦΥΣΙΚΑ και ο νομος θα εφαρμοζεται απο εδω και περα...
Ελεος!!! Οχι και να τρωγόμαστε και μεταξυ μας!!!Ψυχραιμία...ολοι ειμαστε αγχωμενοι και εκνευρισμένοι....δεν βοηθαει να πλακωνόμαστε!!!στο θεμα μας......οι πίνακες....ααααααααααααααντε να τελειωνουμεεεεεεεεεεε λεμεεεεεεεεεεεεεεεδε μου λέτε? σημερα δεν ειχαν υπερωρίες?? δεν παιζει να ανεβουν οι πίνακες της νοηματικής τωρα απογευματιατικα?
Υπάρχει κανένα νεότερο σχετικά με τον αριθμό των ΠΕ02 της Α' φάσης?