Σύνολο ψηφοφόρων: 41
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ειχα τους πιναες πε19-πε20 και ειναι οκ. Καλεσαν μονο τους πανω πανων που ειχαν προυπηρεσια. Γιατι στην ειδικη μονο σε ισοψηφια θα μας ενοιαζε .
Παράθεση από: spapioan στις Σεπτεμβρίου 22, 2009, 05:18:17 pmσυγχαρητηρια σε ολους!!!!! με πηραν δ αθηνας, εκει που ημουν και περυσι. για να δουμε, θα ειμαι στο ιδιο σχολειο; καλη χρονια να εχουμε!για το ΕΕΕΕΚ τιθα ελεγες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
συγχαρητηρια σε ολους!!!!! με πηραν δ αθηνας, εκει που ημουν και περυσι. για να δουμε, θα ειμαι στο ιδιο σχολειο; καλη χρονια να εχουμε!
Sory , οπως σου ανεφερα τους ειχα. Τους εχω σβησει αλλα επειδη ειμαι και εγω ψηλα, ειδα ονοματα που ειναι πανω απο εμενα φαντασου πηραν 4 απο πινακα α και 15 απο β. Παντα παιζουν ρολο και οι περιοχες που δηλωσες.
Την Παρασκευή μου είπαν στο ΥΠΕΠΘ ότι περιμένουν τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ για την ανακοίνωση των οριστικών πινάκων διότι εξακολουθεί να αποτελεί τελευταίο κριτίριο στην κατάταξη ΜΟΝΟ τα ατομα μηδενικής προϋπηρεσίας. Ετσι δεν περιμέναμε προκκλήσεις αναπληρωών σε αυτές τις ειδικότητες, αλλά μας εφνιδίασαν!