0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποιος σας ειπε οτι ο αναπληρωτης μειωμενου ωραριου δεν εχει δικαίωμα να παραιτηθει αν προσληφθει σε επομενη φαση ως αναπληρωτης πληρους ωραριου? Ε? Ποιος? Όσο γιαυτο που ειπε η υπουργος και βεβαι αν προσληφθω μειωμενου ωραριου και δεν παω θα διαγραφω απο τον πινακα Αν ομως δεχτω και μετα παραιτηθω για να αναλαβω τα καθηκοντα μου με πληρες ωραριο δεν διαγραφομαι απο πουθενα Ηρεμηστε συναδελφοι μην σπερνετε πανικο εκει που δεν υπαρχει
Πήρα τηλ. στο υπουργείο σήμερα το πρωί για να ρωτήσω τί έγινε με την εγκύκλιο πότε θα βγει και μου είπαν ότι θα βγει εγκύκλιος μέσα στον Ιούνιο. Θα γίνουν προσλήψεις αναπληρωτών σύμφωνα με τις ανάγκες των σχολείων, όπως κάθε χρόνο. Ρώτησα επίμονα την υπάλληλο αν όντως θα γίνουν προσλήψεις ή έτσι λένε γιατί πολλά ακούγονται και μου είπε ότι θα γίνουν όλα κανονικά όπως κάθε χρόνο αλλά μου τόνισε πολλές φορές σύμφωνα με τις ανάγκες των σχολείων..
Παράθεση από: Amedeus στις Ιουνίου 08, 2010, 02:32:52 pmΠήρα τηλ. στο υπουργείο σήμερα το πρωί για να ρωτήσω τί έγινε με την εγκύκλιο πότε θα βγει και μου είπαν ότι θα βγει εγκύκλιος μέσα στον Ιούνιο. Θα γίνουν προσλήψεις αναπληρωτών σύμφωνα με τις ανάγκες των σχολείων, όπως κάθε χρόνο. Ρώτησα επίμονα την υπάλληλο αν όντως θα γίνουν προσλήψεις ή έτσι λένε γιατί πολλά ακούγονται και μου είπε ότι θα γίνουν όλα κανονικά όπως κάθε χρόνο αλλά μου τόνισε πολλές φορές σύμφωνα με τις ανάγκες των σχολείων..Μακάρι να είναι πολλές οι ανάγκες των σχολείων... δε θα βγουν άραγε πολλοί σε σύνταξη όπως ακούγεται; Και για να επανέλθω στο θέμα, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιούνη δεν είπαν ότι θα έχουμε νέα για τις αιτήσεις ή κάνω λάθος; θα πρέπει να καταθέσουμε και τυχόν ξενόγλωσσους τίτλους, τίτλους Η/Υ και μεταπτυχιακά αυτή τη φορά μάλλον, σωστά; Πάντως, τη φετινή προϋπηρεσία όσοι δε συμπληρώνουμε 24μηνο δε θα μας την υπολογίσουν; (Θα πρέπει να γίνει νέος ΑΣΕΠ και τότε να υπολογιστεί, ε;) Το φετινό μου τρέξιμο, μου φαίνεται ολίγον άχρηστο, αλλά τελοσπάντων...Υπομονή σε όλους!!
Θα βγει η προκύρηξη και θα δούμε. Υποθέσεις κάνουμε προς το παρόν. Πάντως από τα όσα γράφτηκαν πριν ότι και να ισχύσει πολλοί από εμάς θα προβληματιστούμε αρκετά και περισσότερο με την περίπτωση του αναπληρωτή μειωμένου ωραρίου.
Παράθεση από: sikat στις Ιουνίου 15, 2010, 07:24:20 pmΘα βγει η προκύρηξη και θα δούμε. Υποθέσεις κάνουμε προς το παρόν. Πάντως από τα όσα γράφτηκαν πριν ότι και να ισχύσει πολλοί από εμάς θα προβληματιστούμε αρκετά και περισσότερο με την περίπτωση του αναπληρωτή μειωμένου ωραρίου.Σωστά.Απλώς υποθέτουμε πράγματα, κάποια από τα οποία θα επιβεβαιωθούν κ κάποια όχι μόνο όταν βγει η εγκύκλιος.
Εγώ παιδιά έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι με συμφέρει να κάνω.Με δεδομένο ότι θα γίνει ένας αριθμός προσλήψεων...το ερώτημά μου είναι το εξής:Έχω 2 χρόνια προυπηρεσία, ένα ήταν σε δυσπρόσιτο. Σύμφωνα με τα παλιά δεδομένα στον ενιαίο είμαι στη μέση περίπου, ενώ στον αναπληρωτών είμαι στους πρώτους 100. Τι με συμφέρει τώρα εμένα να κάνω, να δηλώσω αναπληρωτρια φέτος ώστε να πάρω περισσότερα μόρια για να έχω τη δυνατότητα να δηλώσω για διορισμό του χρόνου κάπου καλύτερα(είναι και 3 χρόνια αυτά) ή δεν παίζει ρόλο και θα είναι πιο δύσκολα του χρόνου λόγω μεταβατικής, οπότε να πάω όπου με στείλουν από φέτος ως μόνιμη(λέμε τώρα)? Α, είμαι πε70 σημείωση.'Ισως να λέω και σαχλαμάρες, δε ξέρω έχω μπερδευτεί με τόσα που ακούω