*

Αποστολέας Θέμα: Αιτήσεις Ωρομισθίων-Αναπληρωτών 2010 - 2011  (Αναγνώστηκε 293851 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος podiki

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: αιτήσεις αναπληρωτων
« Απάντηση #364 στις: Ιουνίου 15, 2010, 12:56:24 pm »
Αυτό που το έμαθες?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:49:09 »

Αποσυνδεδεμένος draminos.

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #365 στις: Ιουνίου 15, 2010, 12:58:25 pm »
..............................................

Αποσυνδεδεμένος napi

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #366 στις: Ιουνίου 15, 2010, 01:24:33 pm »
τι εννοεισ;μπορει δηλ να παω για 2 εβδομαδες στο  α νησι επειδη δεν θα μπορω να αρνηθω κ μετα να με παρουν με πληρες αλλου κ φυσικα να παω!!!!αυτο εσενα σου φαινεται λογικο!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος τυχερούλα2

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #367 στις: Ιουνίου 15, 2010, 01:51:36 pm »
Ποιος σας ειπε οτι ο αναπληρωτης μειωμενου ωραριου δεν εχει δικαίωμα να παραιτηθει αν προσληφθει σε επομενη φαση ως αναπληρωτης πληρους ωραριου? Ε? Ποιος? Όσο γιαυτο που ειπε η υπουργος και βεβαι αν προσληφθω μειωμενου ωραριου και δεν παω θα διαγραφω απο τον πινακα Αν ομως δεχτω και μετα παραιτηθω για να αναλαβω τα καθηκοντα μου με πληρες ωραριο δεν διαγραφομαι απο πουθενα Ηρεμηστε συναδελφοι μην σπερνετε πανικο εκει που δεν υπαρχει
μα ποιος σου είπε πως η υπουργός λειτουργεί με λογική; οι δύο άγνωστες λέξεις τις : αδιόριστος και λογική...
και εγώ μυρίζομαι διαγραφή σε περίπτωση άρνησης, διότι αυτό που τη νοιάζει είναι να φανει πως όλα πάνε ρολόι, ενώ με τις αρνήσεις και τις μετακινήσεις υπάρχουν κθυστερήσεις.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:49:09 »

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #368 στις: Ιουνίου 15, 2010, 01:52:58 pm »
Δλδ για αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου θα δηλώνουμε σε επίπεδο περιφέρειας όπως δηλώναμε για ωρομίσθιοι αλλά δεν θα έχουμε δικαίωμα να αρνηθούμε αν κληθούμε?? Αυτό εννοείς draminos??
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #369 στις: Ιουνίου 15, 2010, 01:59:51 pm »
Αν είναι στην ίδια αίτηση αναπληρωτές (που κατά τη γνώμη μου θα είναι ελάχιστοι) και αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου τότε,  σύμφωνα με τα μέχρι τώρα ισχύοντα, με το που αποδέχεσαι την πρόσληψη φεύγεις από τους πίνακες.

Ο Ν. 3848 δεν λέει πουθενά ότι οι α.μ.ω. θα δηλώνονται σε επίπεδο περιφέρειας όπως γίνεται με τους ωρομίσθιους.

Η δήλωση της Χριστοφιλοπούλου επικουρικά συμβάλει στη διάθεση του υπδβμθ να μας εξοντώσει με οιονδήποτε τρόπο! Θα περιμένουμε και την εγκύκλιο αλλά όχι με σταυρωμένα χέρια.
Αύριο, 16 Ιουνίου, είναι το συλλαλητήριο της ΟΛΜΕ στην πλ. Κλαυθμώνος στις 7μμ. Οι αδιόριστοι θα δώσουμε το παρόν.

Αποσυνδεδεμένος Vasiliki1

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Αιτήσεις 2010
« Απάντηση #370 στις: Ιουνίου 15, 2010, 02:11:57 pm »
Πήρα τηλ. στο υπουργείο σήμερα το πρωί για να ρωτήσω τί έγινε με την εγκύκλιο πότε θα βγει και μου είπαν ότι θα βγει εγκύκλιος μέσα στον Ιούνιο. Θα γίνουν προσλήψεις αναπληρωτών σύμφωνα με τις ανάγκες των σχολείων, όπως κάθε χρόνο. Ρώτησα επίμονα την υπάλληλο αν όντως θα γίνουν προσλήψεις ή έτσι λένε γιατί πολλά ακούγονται και μου είπε ότι θα γίνουν όλα κανονικά όπως κάθε χρόνο αλλά μου τόνισε πολλές φορές σύμφωνα με τις ανάγκες των σχολείων..

Μακάρι να είναι πολλές οι ανάγκες των σχολείων... δε θα βγουν άραγε πολλοί σε σύνταξη όπως ακούγεται; Και για να επανέλθω στο θέμα, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιούνη δεν είπαν ότι θα έχουμε νέα για τις αιτήσεις ή κάνω λάθος; θα πρέπει να καταθέσουμε και τυχόν ξενόγλωσσους τίτλους, τίτλους Η/Υ και μεταπτυχιακά αυτή τη φορά μάλλον, σωστά; Πάντως, τη φετινή προϋπηρεσία όσοι δε συμπληρώνουμε 24μηνο δε θα μας την υπολογίσουν; (Θα πρέπει να γίνει νέος ΑΣΕΠ και τότε να υπολογιστεί, ε;) Το φετινό μου τρέξιμο, μου φαίνεται ολίγον άχρηστο, αλλά τελοσπάντων...
Υπομονή σε όλους!! ;) :)

Αποσυνδεδεμένος Belisha

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #371 στις: Ιουνίου 15, 2010, 06:28:58 pm »
Στην αίτηση θα δηλώνουμε ξεχωριστά για αναπληρωτές πλήρους και σε άλλη στήλη για αναπλ. μειωμ. ωραρ.; Ή θα είναο στην ίδια σ΄τήλη και από εκεί θα παίρνουν και για τις δυο περιπτώσεις; Γιατί αν ίναι έτσι θα μας στείλουν με μειωμένο ωράριο οπουδήποτε στην Ελλάδα;

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #372 στις: Ιουνίου 15, 2010, 07:24:20 pm »
Θα βγει η προκύρηξη και θα δούμε. Υποθέσεις κάνουμε προς το παρόν. Πάντως από τα όσα γράφτηκαν πριν ότι και να ισχύσει πολλοί από εμάς θα προβληματιστούμε αρκετά και περισσότερο με την περίπτωση του αναπληρωτή μειωμένου ωραρίου.

Αποσυνδεδεμένος Amedeus

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Keep fighting!
    • Προφίλ
Απ: Αιτήσεις 2010
« Απάντηση #373 στις: Ιουνίου 15, 2010, 07:46:38 pm »
Πήρα τηλ. στο υπουργείο σήμερα το πρωί για να ρωτήσω τί έγινε με την εγκύκλιο πότε θα βγει και μου είπαν ότι θα βγει εγκύκλιος μέσα στον Ιούνιο. Θα γίνουν προσλήψεις αναπληρωτών σύμφωνα με τις ανάγκες των σχολείων, όπως κάθε χρόνο. Ρώτησα επίμονα την υπάλληλο αν όντως θα γίνουν προσλήψεις ή έτσι λένε γιατί πολλά ακούγονται και μου είπε ότι θα γίνουν όλα κανονικά όπως κάθε χρόνο αλλά μου τόνισε πολλές φορές σύμφωνα με τις ανάγκες των σχολείων..

Μακάρι να είναι πολλές οι ανάγκες των σχολείων... δε θα βγουν άραγε πολλοί σε σύνταξη όπως ακούγεται; Και για να επανέλθω στο θέμα, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιούνη δεν είπαν ότι θα έχουμε νέα για τις αιτήσεις ή κάνω λάθος; θα πρέπει να καταθέσουμε και τυχόν ξενόγλωσσους τίτλους, τίτλους Η/Υ και μεταπτυχιακά αυτή τη φορά μάλλον, σωστά; Πάντως, τη φετινή προϋπηρεσία όσοι δε συμπληρώνουμε 24μηνο δε θα μας την υπολογίσουν; (Θα πρέπει να γίνει νέος ΑΣΕΠ και τότε να υπολογιστεί, ε;) Το φετινό μου τρέξιμο, μου φαίνεται ολίγον άχρηστο, αλλά τελοσπάντων...
Υπομονή σε όλους!! ;) :)

Οι αιτήσεις αναπληρωτών θα γίνουν όπως κάθε χρόνο. Δεν θα χρειάζεται να καταθέσουμε τίποτα περισσότερο από ότι καταθέταμε άλλη χρονιά, αυτά που γράφεις είναι για τον καινούριο πίνακα. Η πραγματική προϋπηρεσία θα μετρήσει κανονικά όση έχει ο καθένας και θα μπει στον πίνακα αναπληρωτών ο οποίος θα κλειδώσει. Αυτά προς το παρόν.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 16, 2010, 10:24:32 pm από Amedeus »
Δικαιοσύνη ἐστί τά ἑαυτοῦ πράττειν ἕκαστον καί μή πολυπραγμονεῖν.

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #374 στις: Ιουνίου 15, 2010, 08:16:49 pm »
Θα βγει η προκύρηξη και θα δούμε. Υποθέσεις κάνουμε προς το παρόν. Πάντως από τα όσα γράφτηκαν πριν ότι και να ισχύσει πολλοί από εμάς θα προβληματιστούμε αρκετά και περισσότερο με την περίπτωση του αναπληρωτή μειωμένου ωραρίου.

Σωστά.
Απλώς υποθέτουμε πράγματα, κάποια από τα οποία θα επιβεβαιωθούν κ κάποια όχι μόνο όταν βγει η εγκύκλιος.
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #375 στις: Ιουνίου 15, 2010, 08:30:56 pm »

Σωστά.
Απλώς υποθέτουμε πράγματα, κάποια από τα οποία θα επιβεβαιωθούν κ κάποια όχι μόνο όταν βγει η εγκύκλιος.

Όταν θα βγει η εγκύκλιος και αν τυχόν επιβεβαιωθούν οι εικασίες μας, θα είναι πια αργά. Σημασία έχει να πιέσουμε και να προλάβουμε το κακό πριν γίνει!!
Τα ίδια λέγαμε και για το νομοσχέδιο και πολλοί έλεγαν "ας περιμένουμε να δούμε" . Κι όταν το είδαμε τι καταλάβαμε? Ήταν πολύ χειρότερο κι απ' όσο εικάζαμε!
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος pe70-va

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #376 στις: Ιουνίου 15, 2010, 08:47:10 pm »
Εγώ παιδιά έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι με συμφέρει να κάνω.
Με δεδομένο ότι θα γίνει ένας αριθμός προσλήψεων...το ερώτημά μου είναι το εξής:
Έχω 2 χρόνια προυπηρεσία, ένα ήταν σε δυσπρόσιτο. Σύμφωνα με τα παλιά δεδομένα στον ενιαίο είμαι στη μέση περίπου, ενώ στον αναπληρωτών είμαι στους πρώτους 100. Τι με συμφέρει τώρα εμένα να κάνω, να δηλώσω αναπληρωτρια φέτος ώστε να πάρω περισσότερα μόρια για να έχω τη δυνατότητα να δηλώσω για διορισμό του χρόνου κάπου καλύτερα(είναι και 3 χρόνια αυτά) ή δεν παίζει ρόλο και θα είναι πιο δύσκολα του χρόνου λόγω μεταβατικής, οπότε να πάω όπου με στείλουν από φέτος ως μόνιμη(λέμε τώρα)? Α, είμαι πε70 σημείωση.
'Ισως να λέω και σαχλαμάρες, δε ξέρω έχω μπερδευτεί με τόσα που ακούω :-\
Τη στρουμφίσαμε!

Αποσυνδεδεμένος xhmikos23

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #377 στις: Ιουνίου 15, 2010, 08:56:48 pm »
Εγώ παιδιά έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι με συμφέρει να κάνω.
Με δεδομένο ότι θα γίνει ένας αριθμός προσλήψεων...το ερώτημά μου είναι το εξής:
Έχω 2 χρόνια προυπηρεσία, ένα ήταν σε δυσπρόσιτο. Σύμφωνα με τα παλιά δεδομένα στον ενιαίο είμαι στη μέση περίπου, ενώ στον αναπληρωτών είμαι στους πρώτους 100. Τι με συμφέρει τώρα εμένα να κάνω, να δηλώσω αναπληρωτρια φέτος ώστε να πάρω περισσότερα μόρια για να έχω τη δυνατότητα να δηλώσω για διορισμό του χρόνου κάπου καλύτερα(είναι και 3 χρόνια αυτά) ή δεν παίζει ρόλο και θα είναι πιο δύσκολα του χρόνου λόγω μεταβατικής, οπότε να πάω όπου με στείλουν από φέτος ως μόνιμη(λέμε τώρα)? Α, είμαι πε70 σημείωση.
'Ισως να λέω και σαχλαμάρες, δε ξέρω έχω μπερδευτεί με τόσα που ακούω :-\

μια απο ταιδια οσο αφορα το μπερδεμα,ειμαι 24μηνο κ ασεπ, ΠΕ0402 κ δεν ξερω τι να κανω φετος...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 33111
  • Τελευταία: Zbbt
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1193298
  • Σύνολο θεμάτων: 19561
  • Σε σύνδεση σήμερα: 337
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)