0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: comba στις Ιουνίου 16, 2010, 12:32:39 pm
Παράθεση από: physicaest στις Ιουνίου 16, 2010, 12:37:14 pmΠαράθεση από: comba στις Ιουνίου 16, 2010, 12:32:39 pm
Παράθεση από: sikat στις Ιουνίου 15, 2010, 09:24:37 pmΠαράθεση από: xhmikos23 στις Ιουνίου 15, 2010, 08:56:48 pmμια απο ταιδια οσο αφορα το μπερδεμα,ειμαι 24μηνο κ ασεπ, ΠΕ0402 κ δεν ξερω τι να κανω φετος...Νομίζω ότι έχεις μόνο μία επιλογή. Κάνεις τα χαρτιά για μόνιμο διορισμό και αναπλήρωση και ότι προκύψει.Για την περίπτωση ΠΕ70 της pe70-va τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Και εδώ υπάρχει όμως ρίσκο στην περίπτωση που αποφύγεις φέτος τον διορισμό. Δεν θα θελα να πω τις σκέψεις ή αλλιώς τα αρνητικά σενάρια γιατί θα δώσω την εντύπωση ότι κινδυνολογώ. παιδια φετος δεν τη γλιτωνουμε την αναπληρωση στου διαολου τη μανα....αν ειμαστε τυχεροι βεβαιακαι μην ξεχασετε το κουτακι ε...γιατι δεν εχουμε το πλεονεκτημα να διαλεγουμε που θα παμε....και γω 23,685 μορια και 3 χρονια εκτοσ σπιτιου και συνεχιζω ΠΕ04,04
Παράθεση από: xhmikos23 στις Ιουνίου 15, 2010, 08:56:48 pmμια απο ταιδια οσο αφορα το μπερδεμα,ειμαι 24μηνο κ ασεπ, ΠΕ0402 κ δεν ξερω τι να κανω φετος...Νομίζω ότι έχεις μόνο μία επιλογή. Κάνεις τα χαρτιά για μόνιμο διορισμό και αναπλήρωση και ότι προκύψει.Για την περίπτωση ΠΕ70 της pe70-va τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Και εδώ υπάρχει όμως ρίσκο στην περίπτωση που αποφύγεις φέτος τον διορισμό. Δεν θα θελα να πω τις σκέψεις ή αλλιώς τα αρνητικά σενάρια γιατί θα δώσω την εντύπωση ότι κινδυνολογώ.
μια απο ταιδια οσο αφορα το μπερδεμα,ειμαι 24μηνο κ ασεπ, ΠΕ0402 κ δεν ξερω τι να κανω φετος...
Αυτο δεν ειναι ξεκαθαρο.Την ιδια απορια εχω και εγω.Να ρωτησω ομως κατι αλλο,οταν λεει οτι θα κλειδωσουν οι πινακες εγω φανταστηκα οτι δε θα μπουν καινουριοι.Υπαρχει περιπτωση να μην προσμετρηθει οποια προυπηρεσια αποκτησουμε του χρονου?
Απορία .. μάλλον χαζή .. τον αναπλ. μειωμ. ωρ. θα τον καλούν με βάση τους πίνακες των ωρομισθίων ή των αναπληρωτών ? ? ?Όταν εγώ στην περιφέρεια μου είμαι στις πρώτες θέσες και μέχρι πέρσι θεωρούσα δεδομένο πως θα δουλέψω τουλάχιστον ως ωρομίσθια , φέτος τι να περιμένω .. και γω και τόσοι άλλοι συνάδελφοι δηλαδή ? ! ?
Μακάρι να είναι πολλές οι ανάγκες των σχολείων... δε θα βγουν άραγε πολλοί σε σύνταξη όπως ακούγεται; Και για να επανέλθω στο θέμα, το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιούνη δεν είπαν ότι θα έχουμε νέα για τις αιτήσεις ή κάνω λάθος; θα πρέπει να καταθέσουμε και τυχόν ξενόγλωσσους τίτλους, τίτλους Η/Υ και μεταπτυχιακά αυτή τη φορά μάλλον, σωστά; Πάντως, τη φετινή προϋπηρεσία όσοι δε συμπληρώνουμε 24μηνο δε θα μας την υπολογίσουν; (Θα πρέπει να γίνει νέος ΑΣΕΠ και τότε να υπολογιστεί, ε;) Το φετινό μου τρέξιμο, μου φαίνεται ολίγον άχρηστο, αλλά τελοσπάντων...Υπομονή σε όλους!!