*

Αποστολέας Θέμα: Αιτήσεις Ωρομισθίων-Αναπληρωτών 2010 - 2011  (Αναγνώστηκε 276731 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
Απ: Αιτήσεις 2010
« Απάντηση #476 στις: Ιουνίου 22, 2010, 03:07:33 am »

Έχεις δίκιο και όπως φαίνεται στην ίδια αίτηση θα υπάρχουν ξεχωριστές επιλογές. Στο νόμο πάντως υπάρχει πρόβλεψη και για ωρομίσθιους.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Αιτήσεις Ωρομισθίων-Αναπληρωτών 2010 - 2011
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:45:08 »

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #477 στις: Ιουνίου 22, 2010, 09:02:37 am »
Eγω ρώτησα επειδή είχα ακούσει ότι θα έβγαινε εκείνη την εβδομάδα και δεδομένου ότι άλλαξε το site του Υπουργείου είπα μήπως έχασα κάτι. Αλλά δεν με νοιάζει πλέον η προκήρυξη, διότι είτε κάνεις τα χαρτιά σου είτε όχι, τζίφος.
Απλά αυτή την αγωνία δεν καταλαβαίνω: αν θα βγει. Και να βγει είναι σαν να μην βγήκε. Αφού αφήσαμε τους αλήτες να ρημάξουν την Ελλάδα, έτσι έιναι τώρα το δημόσιο φταίει και φυσικά οι καθηγητές πρέπει να μείνουν άνεργοι σύμφωνα με τα νέα μέτρα.
Η προσγείωση στην πραγματικότητα της Ελλάδας δεν ειναι κακό
το δημόσιο και όχι μόνο έχει ρημάξει χρόνια τώρα αλλά το συντηρούσαν στο ψυγείο μέχρι που μούχλιασε.
μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον παππού που λέμε ότι έχει πεθάνει αλλά δεν του το λέμε.
πέρα από αυτό όμως, σαφώς και θα παρακολουθήσω τα νεότερα, όπως παρακολουθώ για όλα τα θέματα που απασχολούν τη δουλειά μου.
απλώς εδώ τυγχάνει να έχει και φόρουμ, κάτι το οποίο φέρνει στο φως απόψεις και συναισθήματα.
ακόμη κι εσύ που αδιαφορείς εδώ γυροφέρνεις. πόσο δε μάλλον εμείς οι άλλοι, οι υπόλοιποι, που δεν αδιαφορούμε. τουναντίον!
κάθε επιτυχία λοιπόν στο στόχο του καθενός!ενήλικες είμαστε και κρίνουμε!
 :-*

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
Απ: Αιτήσεις 2010
« Απάντηση #478 στις: Ιουνίου 22, 2010, 09:04:20 am »
Ευχαριστω για την απαντηση..Mαλλον τοτε δεν καταλαβα σωστα.

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
Απ: αιτήσεις αναπληρωτων
« Απάντηση #479 στις: Ιουνίου 22, 2010, 11:46:31 am »
Λοιπόν πήρα τηλέφωνο στο Υπουργείο στον τομέα ειδικής αγωγής να ρωτήσω για την εγκύκλιο, και μου είπε η κοπέλα πως δε γνωρίζει καθόλου το πότε.Περιμένουν λέει να βγει πρώτα της γενικής(μην περιμένετε δε θα βγουν μαζί) και μετά. Ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση μέχρι τέλος του μήνα και μου είπε πως πιστεύει πως μπορεί στο τέλος της εβδομάδας, αλλά αν δεν ξεκίνησαν να την ετοιμάζουν απίθανο το βλέπω.
Πάντως για να εικάζει τέλος εβδομάδας για ειδική, της γενικής μάλλον δε θα αργήσει άλλο..Αυτά καλή συνέχεια στην αναμονή.
Μην αφήνεις ό,τι σε τρώει να χορτάσει..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:45:08 »

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #480 στις: Ιουνίου 22, 2010, 12:10:30 pm »
Λοιπόν πήρα τηλέφωνο στο Υπουργείο στον τομέα ειδικής αγωγής να ρωτήσω για την εγκύκλιο, και μου είπε η κοπέλα πως δε γνωρίζει καθόλου το πότε.Περιμένουν λέει να βγει πρώτα της γενικής(μην περιμένετε δε θα βγουν μαζί) και μετά. Ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση μέχρι τέλος του μήνα και μου είπε πως πιστεύει πως μπορεί στο τέλος της εβδομάδας, αλλά αν δεν ξεκίνησαν να την ετοιμάζουν απίθανο το βλέπω.
Πάντως για να εικάζει τέλος εβδομάδας για ειδική, της γενικής μάλλον δε θα αργήσει άλλο..Αυτά καλή συνέχεια στην αναμονή.
υποτίθεται ότι της ειδικής προηγείται!
τέλος πάντων!
βιάστηκα να πω ότι θα πάμε διακοπές χωρίς φάκελο!
 ;D

Αποσυνδεδεμένος comba

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 19
    • Προφίλ
« Απάντηση #481 στις: Ιουνίου 22, 2010, 12:24:50 pm »
πρώτη φορά τέτοια καθυστέρηση
μάλλον δεν είμαστε στις πρώτες προτεραιότητες της Διαμάντω ???

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #482 στις: Ιουνίου 22, 2010, 12:37:52 pm »
E όχι και πρώτη φορά.. ;)
Στην ειδική τουλάχιστον έχει βγει και τέλη Ιουλίου :-X
Το ποιανού προτεραιότητα ρείμαστε δε θα το σχολιάσω  :P
Μην αφήνεις ό,τι σε τρώει να χορτάσει..

Αποσυνδεδεμένος panos-21

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #483 στις: Ιουνίου 22, 2010, 02:06:06 pm »
Οι αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου θα είναι ανά περιφέρεια όπως οι ωρομίσθιοι ή θα πρέπει να δηλώνει κανείς απλά τις κοντινές του περιοχές μιας και ποιός θα τρέξει για λιγότερες από 16 ώρες στην άλλη άκρη της χώρας και χωρίς κανένα κίνητρο;
Επίσης στην δεύτερη ξένη γλώσσα στην πέμπτη και έκτη τάξη στα δημοτικά σχολεία όλης της χώρας είναι αδύνατο να καλυφθούν τα κενά από τους δευτεροβάθμιους και στα γερμανικά και στα γαλλικά. Ούτε 30αρια τμήματα και συγχωνεύσεις δε θα οδηγήσουν πουθενά. Επιπλέον μέχρι το 2013 υπάρχει το κονδύλι του ΕΣΠΑ που καλύπτει σε πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό τις αμοιβές των ωρομίσθιων συναδέλφων. Αν καλυφθούν πολλά κενά απο μόνιμους συναδέλφους τα χρήματα της επιδότησης που πάνε τελικά;
 Και επ' αυτού μια επιπλέον ερώτηση: γιατί τόσο μεγάλη καθυστέρηση τα τελευταία χρόνια κι ακόμη πιο πολύ φέτος στίς πληρωμές των συγκεκριμένων ωρομισθίων εφόσον τα χρήματα προέρχονται απο Ευρωπαική επιδότηση και όχι αμιγώς από τον προυπολογισμό του κράτους; Να υποθέσουμε πως υπάρχουν κι εδώ κάποια πολιτικά τρωκτικά που ροκανίζουν τόκους απο κοινοτικά κονδύλια επιδοτήσεων τοποθετώντας τα χρήματα σε κάποιες τράπεζες εντός ή εκτός της χώρας ή απλά είμαστε όλοι εμείς οι εκπαιδευτικοί και πολίτες αυτού του κράτους κατά φαντασίαν ασθενείς σε μια χώρα όπου οι πολιτικοί είναι άσπιλοι και άμεμπτοι;
Τελικά όπως και να'χει μήπως οι πολιτικές τακτικές και κυρίως οι τελευταίες πολιτικές αποφάσεις σ'αυτό τον τόπο δεν κινούνται και πολύ μακριά από σενάρια που αργά ή γρήγορα θα οδηγήσουν σε εξελίξεις που θα μοιάζουν μ'εκείνες της ταινίας "V for Vendetta";

Αποσυνδεδεμένος τυχερούλα2

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #484 στις: Ιουνίου 22, 2010, 02:41:33 pm »
αγαπητέ pano η ζωή δεν είναι tv
να ξέρεις ότι και η ταινία που αναφέρεσαι ούτε αθώα ούτε επαναστατική είναι.
τουλάχιστον η διαμαντοπούλου έχει πρόσωπο και όχι μάσκα
τούλάχιστον όταν θα φάει το γιαούρτι θα τσαντιστεί
ενώ η μάσκα ούτε να σε φτίσει δε μπορεί...

δε τα βάζω με σένα αλλά με τις ψευτοκουλτουριάρικες ταινίες της νέας εποχής...

Αποσυνδεδεμένος panos-21

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #485 στις: Ιουνίου 22, 2010, 04:08:08 pm »
Αγαπητή ατυχούλα...Σίγουρα η ζωή δεν είναι αυτό το χαζοκούτι στο οποίο αναφέρεσαι αλλά η 7η τέχνη αποτελεί μέρος και αποτύπωση της ζωής του ίδιου του ανθρώπου. Αυτό δεν χρειάζεται να το αποδείξω εγώ, είναι κοινώς γνωστό.
Η κάθε μορφή τέχνης ανήκει στην εποχή της και τείνει πολλές φορές να είναι διαχρονική με βάση το νόημα που εκπέμπει. Κυρίως όταν χτυπάει για παράδειγμα το καμπανάκι για πολλά και διάφορα στραβά, κακά κι ανάποδα παραγόμενα απο τον ίδιο τον άνθρωπο.
Η ταινία δεν είναι διόλου ψευτοκουλτουριάρικη και δεν εκφράζει μόνο την νέα εποχή. Μάλλον δεν έχεις αντιληφθεί το πραγματικό της νόημα.
Υπάρχουν συγκοινωνούντα δοχεία και κοινά νοήματα για παράδειγμα με το "1984" του George Orwell, το "The Wall" των Pink Floyd, το "A Clockwork Orange" του Stanley Kubrick βασισμένο στο βιβλίο του John Anthony Burgess Wilson, το "Modern Times" και το "The Great Dictator" του Charles Spencer Chaplin, για να μην αναφέρω πολύ περισσότερα παραδείγματα ανά εποχές και περιόδους.
Και για να μη ξεχνάμε για το "Μοντέρνοι Καιροί" που γυρίστηκε το 1936. Το φιλμ έχει φόντο το μεγάλο οικονομικό και χρηματιστηριακό κραχ του 1929 και αποτελεί ένα σχόλιο στην απεγνωσμένη εύρεση εργασίας σε μια κοινωνία με τεράστια ανεργία καθώς και στην οικτρή οικονομική κατάσταση των ανθρώπων.
Κάτι μου θυμίζει αυτό σε σχέση με τις μέρες μας...

Αποσυνδεδεμένος stargate

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #486 στις: Ιουνίου 22, 2010, 04:33:59 pm »
H ταινία είναι καλούτσικη (την είχα δει πριν μερικά χρόνια) αν και πιστεύω ότι για τα ελληνικά δεδομένα
είναι αρκετά light. Τώρα τι είναι κουλτούρα είναι μεγάλο θέμα...Απλά μας κάνει εντύπωση γιατί σπάνια υπάρχει αναφορά στα θέματα που πραγματεύεται η ταινία(εξουσία,καταπίεση,αντίδραση κτλ.). Στην (απίθανη) περίπτωση που υπάρξουν αντιδράσεις πιστεύω ότι θα είναι πολύ πιο άγριες από αυτές που παρουσιάζει η ταινία (στο μεγαλύτερο ποσοστό μένουν σε  καθαρά συμβολικό επίπεδο). Αν κάποιος ενδιαφέρεται του προτείνω να διαβάσει την "ψυχολογία των μαζών" του Le Bon Gustave(υπάρχει μετάφραση στα ελληνικά) και να δει την συμπεριφορά ετερογενών μαζών (κάτι σαν την ελληνική κοινωνία).

Αποσυνδεδεμένος gogo85

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #487 στις: Ιουνίου 22, 2010, 05:47:17 pm »
Γεια σας!θα ήθελα να κανω κ εγω με τη σειρά μου μια μαλλον ασχετη ερωτηση!Στο 24μηνο ειναι οσοι εχουν 24 μηνες προυπηρεσία κ ασεπ ή μονο με προυπηρεσία??Φετος θα έχω 27 μόρια..αυτο σημαινει οτι θα είμαι κ στο 24 μήνο ή μονο στούς πίνακες με προυπηρεσία?Αν καποιος κατάλαβε τι θέλω να πω ας απαντήσει.... :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος christinabibika

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #488 στις: Ιουνίου 22, 2010, 05:54:26 pm »
οι πινακες για 24μηνο ειναι πραγματικη προυπηρεσια μονο.Κ εγω συνολικα θα εχω καπου εκει με τα φετινα συνολικη αλλα η πραγματικη μου χωρις ασεπ ειναι καπου στο 11.

Αποσυνδεδεμένος mardz

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #489 στις: Ιουνίου 22, 2010, 06:00:56 pm »
Γεια σας!θα ήθελα να κανω κ εγω με τη σειρά μου μια μαλλον ασχετη ερωτηση!Στο 24μηνο ειναι οσοι εχουν 24 μηνες προυπηρεσία κ ασεπ ή μονο με προυπηρεσία??Φετος θα έχω 27 μόρια..αυτο σημαινει οτι θα είμαι κ στο 24 μήνο ή μονο στούς πίνακες με προυπηρεσία?Αν καποιος κατάλαβε τι θέλω να πω ας απαντήσει.... :) :) :)

εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι εχεις μαζεψει 27 μορια χωρις ασεπ και ντρεπεσαι να το πεις καθαρα λες και το φταιξιμο ειναι δικο σου ,
αν ειναι αυτο θα σου πω οτι το φταιξιμο δενειναι δικο σου αλλα αυτων που εφτιαξαν τους κανονες για προσληψεις εκπαιδευτικων στν β θμια εξω απο τους πινακες και τον ασεπ που ιδιοι ψηφισαν καθως και τις αναγνωρισεις προυπηρεσιων απο άλλους τομεις συγγενεις της β θμιας εκπαιδευυσης ,

για να μην ξεφευγουμε ομως μιας και δεν σε ενδιαφερουν ολα αυτα θα σου πω για τον πινακα του 24 μηνου χρειζεται τουλαχιστον μια επιτυχια στον ασεπ , κριμα ομως για 3 μηνες θα εμπαινες στο 30μηνο .

μπορει ομως να κανω και λαθος απ'οτι βλεπω στο επομενο μηνυμα που προεκυψε. τι να πω;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182685
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)