0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Eγω ρώτησα επειδή είχα ακούσει ότι θα έβγαινε εκείνη την εβδομάδα και δεδομένου ότι άλλαξε το site του Υπουργείου είπα μήπως έχασα κάτι. Αλλά δεν με νοιάζει πλέον η προκήρυξη, διότι είτε κάνεις τα χαρτιά σου είτε όχι, τζίφος.Απλά αυτή την αγωνία δεν καταλαβαίνω: αν θα βγει. Και να βγει είναι σαν να μην βγήκε. Αφού αφήσαμε τους αλήτες να ρημάξουν την Ελλάδα, έτσι έιναι τώρα το δημόσιο φταίει και φυσικά οι καθηγητές πρέπει να μείνουν άνεργοι σύμφωνα με τα νέα μέτρα.Η προσγείωση στην πραγματικότητα της Ελλάδας δεν ειναι κακό
Ευχαριστω για την απαντηση..Mαλλον τοτε δεν καταλαβα σωστα.
Λοιπόν πήρα τηλέφωνο στο Υπουργείο στον τομέα ειδικής αγωγής να ρωτήσω για την εγκύκλιο, και μου είπε η κοπέλα πως δε γνωρίζει καθόλου το πότε.Περιμένουν λέει να βγει πρώτα της γενικής(μην περιμένετε δε θα βγουν μαζί) και μετά. Ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση μέχρι τέλος του μήνα και μου είπε πως πιστεύει πως μπορεί στο τέλος της εβδομάδας, αλλά αν δεν ξεκίνησαν να την ετοιμάζουν απίθανο το βλέπω.Πάντως για να εικάζει τέλος εβδομάδας για ειδική, της γενικής μάλλον δε θα αργήσει άλλο..Αυτά καλή συνέχεια στην αναμονή.
Γεια σας!θα ήθελα να κανω κ εγω με τη σειρά μου μια μαλλον ασχετη ερωτηση!Στο 24μηνο ειναι οσοι εχουν 24 μηνες προυπηρεσία κ ασεπ ή μονο με προυπηρεσία??Φετος θα έχω 27 μόρια..αυτο σημαινει οτι θα είμαι κ στο 24 μήνο ή μονο στούς πίνακες με προυπηρεσία?Αν καποιος κατάλαβε τι θέλω να πω ας απαντήσει....