*

Αποστολέας Θέμα: Αιτήσεις Ωρομισθίων-Αναπληρωτών 2010 - 2011  (Αναγνώστηκε 276661 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: αιτήσεις αναπληρωτων
« Απάντηση #504 στις: Ιουνίου 23, 2010, 04:11:48 pm »
Όπου θες κάνεις τα χαρτιά σου. Τα δικαιολογητικά αναφέρονται στην προκύρηξη...Εξαρτάται αν τα κάνεις για πρώτη φορά.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:15:05 »

Αποσυνδεδεμένος Kappa_Kay

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #505 στις: Ιουνίου 23, 2010, 04:14:30 pm »
τα χω ξανακάνει
άλλά στην πόλη μου
εδώ δεν θα ναι σαν να τα κάνω πρώτη φορά?
ας πουμε νομίζω στην πόλη μου δε θα πρεπε να δωσω βεβαιωση προυπηρεσιας γιατι με εχουν περασμένη...
εδώ??

Αποσυνδεδεμένος Stavroula.V.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #506 στις: Ιουνίου 23, 2010, 04:20:59 pm »
Το σύστημα είναι κοινό. Εγώ κάθε χρόνο κάνω τα χαρτιά μου σε άλλο μέρος χωρίς κανένα πρόβλημα 8)
Noise is relative to the silence preceding it. The more absolute the hush, the more shocking the thunderclap.

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #507 στις: Ιουνίου 23, 2010, 04:22:27 pm »
Δεν αναφέρεται κάπου βεβαίωση προϋπηρεσίας. Μήπως δηλώνεται αυτόματα;  ???

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Α. Οι ήδη εγγεγραμμένοι στους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών σχολικού έτους 2009-2010 θα υποβάλουν :

1. Αίτηση-Δήλωση με περιοχές προτίμησης πρόσληψης ως αναπληρωτή ή ωρομίσθιου εκπαιδευτικού.

2. Απολυτήριο Ελληνικού εξαταξίου Γυμνασίου ή Λυκείου ή ισότιμου σχολείου. Όσοι δεν έχουν το απολυτήριο αυτό, απαιτείται να προσκομίσουν πιστοποιητικό για την άριστη γνώση και την άνετη χρήση της ελληνικής γλώσσας, το οποίο χορηγείται από (i) το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας (επίπεδο Δ΄) ή (ii) την Επιτροπή του άρθρου 14 παρ.10 του ν.1566/1985 (Δ/νση Προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης). Διευκρινίζεται ότι το δικαιολογητικό αυτό απαιτείται και για τους υποψηφίους των κλάδων ΔΕ και ΤΕ (αρ. Γνωμ. 544/2006 Ν.Σ.Κ. τμήμα Ε΄). Το εν λόγω δικαιολογητικό απαιτείται μόνο από τους πτυχιούχους εκπαιδευτικούς ιδρυμάτων του εξωτερικού, προκειμένου να γίνει επανέλεγχος του στοιχείου της ελληνομάθειας αυτών.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:15:05 »

Αποσυνδεδεμένος aeee

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #508 στις: Ιουνίου 23, 2010, 04:22:54 pm »
τα χω ξανακάνει
άλλά στην πόλη μου
εδώ δεν θα ναι σαν να τα κάνω πρώτη φορά?
ας πουμε νομίζω στην πόλη μου δε θα πρεπε να δωσω βεβαιωση προυπηρεσιας γιατι με εχουν περασμένη...
εδώ??

εγω εχω κανει αιτηση Αθηνα αν και ειμαι απο αλλη πολη και ηταν ολα μια χαρα!

Αποσυνδεδεμένος podiki

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #509 στις: Ιουνίου 23, 2010, 04:38:19 pm »
Παιδιά αν κατάλαβε κάποιος τι εννοεί με το παρακάτω ας μου πει :

2. Στην Αίτηση-Δήλωση αναπληρωτή συμπληρώνονται από μία (1) μέχρι και είκοσι (20) περιοχές προτίμησης για πρόσληψη σε σχολεία [θα περιληφθεί σε ρυθμιστική Υπουργική Απόφαση που θα εκδοθεί σύμφωνα με την εξουσιοδοτική διάταξη της παρ. 9 του άρθρου 5 του ν. 3848/2010]. Επειδή δίνεται  η δυνατότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη και σε θέση αναπληρωτή με μειωμένο ωράριο, οι υποψήφιοι μπορούν να δηλώνουν, πέρα από αυτές, επιπλέον μέχρι είκοσι (20) περιοχές προτίμησης για πρόσληψη με μειωμένο ωράριο. Οι δηλούμενες περιοχές προτίμησης για όλες τις κατηγορίες πρόσληψης δεν μπορεί σε σύνολο να υπερβαίνουν τις σαράντα (40). 

Κατά τη συμπλήρωση της αίτησης θα δηλώνεται η περιοχή πρόσληψης (με πλήρες ή/και με μειωμένο ωράριο) κατά σειρά προτεραιότητας (π.χ. για τον κλάδο ΠΕ06  …: 1η προτίμηση: Α-

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #510 στις: Ιουνίου 23, 2010, 05:26:28 pm »
Παιδιά αν κατάλαβε κάποιος τι εννοεί με το παρακάτω ας μου πει :

2. Στην Αίτηση-Δήλωση αναπληρωτή συμπληρώνονται από μία (1) μέχρι και είκοσι (20) περιοχές προτίμησης για πρόσληψη σε σχολεία [θα περιληφθεί σε ρυθμιστική Υπουργική Απόφαση που θα εκδοθεί σύμφωνα με την εξουσιοδοτική διάταξη της παρ. 9 του άρθρου 5 του ν. 3848/2010]. Επειδή δίνεται  η δυνατότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη και σε θέση αναπληρωτή με μειωμένο ωράριο, οι υποψήφιοι μπορούν να δηλώνουν, πέρα από αυτές, επιπλέον μέχρι είκοσι (20) περιοχές προτίμησης για πρόσληψη με μειωμένο ωράριο. Οι δηλούμενες περιοχές προτίμησης για όλες τις κατηγορίες πρόσληψης δεν μπορεί σε σύνολο να υπερβαίνουν τις σαράντα (40). 

Κατά τη συμπλήρωση της αίτησης θα δηλώνεται η περιοχή πρόσληψης (με πλήρες ή/και με μειωμένο ωράριο) κατά σειρά προτεραιότητας (π.χ. για τον κλάδο ΠΕ06  …: 1η προτίμηση: Α-
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #511 στις: Ιουνίου 23, 2010, 05:30:08 pm »
Δεν αναφέρεται κάπου βεβαίωση προϋπηρεσίας. Μήπως δηλώνεται αυτόματα;  ???

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Α. Οι ήδη εγγεγραμμένοι στους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών σχολικού έτους 2009-2010 θα υποβάλουν :

1. Αίτηση-Δήλωση με περιοχές προτίμησης πρόσληψης ως αναπληρωτή ή ωρομίσθιου εκπαιδευτικού.

2. Απολυτήριο Ελληνικού εξαταξίου Γυμνασίου ή Λυκείου ή ισότιμου σχολείου. Όσοι δεν έχουν το απολυτήριο αυτό, απαιτείται να προσκομίσουν πιστοποιητικό για την άριστη γνώση και την άνετη χρήση της ελληνικής γλώσσας, το οποίο χορηγείται από (i) το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας (επίπεδο Δ΄) ή (ii) την Επιτροπή του άρθρου 14 παρ.10 του ν.1566/1985 (Δ/νση Προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης). Διευκρινίζεται ότι το δικαιολογητικό αυτό απαιτείται και για τους υποψηφίους των κλάδων ΔΕ και ΤΕ (αρ. Γνωμ. 544/2006 Ν.Σ.Κ. τμήμα Ε΄). Το εν λόγω δικαιολογητικό απαιτείται μόνο από τους πτυχιούχους εκπαιδευτικούς ιδρυμάτων του εξωτερικού, προκειμένου να γίνει επανέλεγχος του στοιχείου της ελληνομάθειας αυτών.

Ίσως, η βεβαίωση προϋπηρεσίας να δηλώνεται αυτόματα. Εξάλλου από τα γραφεία αργεί και η θεώρηση.
Στο γραφείο για παράδειγμα που υπάγομαι ίσως να την έχουν έτοιμη (θεωρημένη) την άλλη εβδομάδα, ίσως και όχι. Επομένως, η ενημέρωση λογικά γίνεται αυτόματα.

Αποσυνδεδεμένος christinabibika

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #512 στις: Ιουνίου 23, 2010, 05:38:13 pm »
Nα ρωτησω κατι, οσοι δεν ειμαστε πανω πανω στους πινακες κ αν μας παρουν αναπληρωτες ως εκ θαυματος θα παμε οπουδηποτε τι νοημα εχει να δηλωσουμε τις περιοχες με σειρα προτεραιοτητας αφου θα μας στειλουν στο κενο που θα υπαρχει εκεινη τη στιγμη?Νοημα εχει το να δηλωσουμε το κουτακι  με το οποιο αποδεχομαστε ολες τις περιοχες και οχι η σειρα.Κανω λαθος???

Αποσυνδεδεμένος ΠΕ01

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #513 στις: Ιουνίου 23, 2010, 05:42:35 pm »
και ναι και όχι... αν είσαι στους πρώτους π.χ. 40 που θα πάρουν την πρώτη φουρνιά αναπληρωτών και προσλάβουν αναπλ. σε περιοχή που δήλωσες προηγείσαι των άλλων που δεν την έχουν δηλώσει και έχουν απλά συμπληρώσει το κουτάκι... το κοντά για κάποιον είναι μακριά για κάποιον άλλον σωστά?
Together we stand!!! Divided we fall...

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: Αιτήσεις Ωρομισθίων-Αναπληρωτών 2010 - 2011
« Απάντηση #514 στις: Ιουνίου 23, 2010, 05:44:02 pm »
Προσέξατε ότι στην εγκύκλιο αναφέρεται και η πδσ?

Αποσυνδεδεμένος solil

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #515 στις: Ιουνίου 23, 2010, 05:45:23 pm »
Παιδιά αν κατάλαβε κάποιος τι εννοεί με το παρακάτω ας μου πει...

Η δήλωση των προτιμήσεών μας θα είναι ενιαία, δηλαδή α) θα δηλώσουμε και περιοχές α/θμιας (αν ισχύει για τον κλάδο του καθενός) και β/θμιας και εκκλησιαστικά σχολεία και τη Σιβιτανίδειο και β) θα δηλώσουμε ως τι θέλουμε να πάμε σε όλα αυτά, δηλαδή αναπληρωτές πλήρους ή μειωμένου ωραρίου.

Πιο συγκεκριμένα, οι προτιμήσεις για πλήρες ωράριο είναι 20 και για μειωμένο άλλες 20, σύνολο 40. Αν η περιοχή που θες είναι στην α/θμια, βάζεις ενα Α- μπροστά και αντίστοιχα ένα

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ: Αιτήσεις Ωρομισθίων-Αναπληρωτών 2010 - 2011
« Απάντηση #516 στις: Ιουνίου 23, 2010, 05:45:34 pm »
Προσέξατε ότι στην εγκύκλιο αναφέρεται και η πδσ?

Ναι. Όπως τα εκκλησιαστικά, η Σιβιτανίδειος κ.ο.κ.

Αποσυνδεδεμένος christinabibika

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #517 στις: Ιουνίου 23, 2010, 05:46:23 pm »
Ακομα και αν ο αλλος εχει πιο πολλα μορια απο εμενα κ εχει δηλωσει κ το κουτι αν εγω το εχω μεσα στις πρωτες 20 προηγουμαι?
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 23, 2010, 05:49:07 pm από christinabibika »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144