0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για δικαιολογητικά το λέει πως χρειάζονται αυτά που θα δώσουν όσοι κάνουν πρώτη φορά αίτηση, πτυχίο νομίζω και δε θυμάμαι τί άλλο.Το γράφει κάτω από τον αριθμό 1. στα χαρτιά αυτών που κάνουν για πρώτη φορά αλλά τώρα δε θέλω να την ξανανοίξω για να σου πω ακριβώς , έχω σκάσει Επίσης αύριο έχω υπηρεσία στο σχολείο μέχρι 1μιση οπότε όποιος μπορέσει να πάρει πιο νωρίς στα τηλ που γράφει στην εγκύκλιο, γιατί δεν ξέρω αν θα τους προλάβω..
Δε λέω να μας διαφωτίσουν για δικαιολογητικά, διευκρινίσεις για το τί στο καλό είναι αυτό το πρόγραμμα θέλω. Το ότι δε ζητά καμία εξειδίκευση είναι σαφές..
Εκτός απο το κουτάκι με το προγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης ΑμΕΑ έχει αλλο ένα κουτάκι για αναπλήρωση ή ωρομισθία σε ΣΜΕΑ
Καλησπέρα σε όλους. Επειδή δεν παρακολούθησα το θέμα και μόλις τώρα είδα την προκήρυξη για τις αιτήσεις, μπορεί κάποιος να μου πει αν κάνουμε αίτηση κι εμείς οι νέοι πτυχιούχοι με μηδενική προυπηρεσία όπως κάναμε και πέρσι; Όποιος μπορεί ας μου απαντήσει παρακαλώ πολύ. Ευχαριστω!!
Xάος..Πόσες περιοχές μπορούμε να επιλέξουμε για ωρομίσθιοι?? 52 όσες έχει η άιτηση?
Μην κρίνεις από τη δική μας ειδικότητα, υπάρχουν άλλες που εξαντλούνται όντως και καλούν απο τους πίνακες της γενικής.
Και στην αίτηση που αναγράφει: I. ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΟ