*

Αποστολέας Θέμα: Αιτήσεις Ωρομισθίων-Αναπληρωτών 2010 - 2011  (Αναγνώστηκε 276668 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ: αιτήσεις αναπληρωτων
« Απάντηση #518 στις: Ιουνίου 23, 2010, 05:49:13 pm »
Nα ρωτησω κατι, οσοι δεν ειμαστε πανω πανω στους πινακες κ αν μας παρουν αναπληρωτες ως εκ θαυματος θα παμε οπουδηποτε τι νοημα εχει να δηλωσουμε τις περιοχες με σειρα προτεραιοτητας αφου θα μας στειλουν στο κενο που θα υπαρχει εκεινη τη στιγμη?Νοημα εχει το να δηλωσουμε το κουτακι  με το οποιο αποδεχομαστε ολες τις περιοχες και οχι η σειρα.Κανω λαθος???

Αν προσλάβουν αναπληρωτές τμηματικά όπως τα προηγούμενα χρόνια μπορεί κάποιος να πάει και σε καλύτερη περιοχή παρόλο που τον κάλεσαν π.χ. στην τέταρτη φάση. Επίσης για κάποιον που ζει σε απομακρυσμένη περιοχή είναι σημαντικό να τη δηλώσει ή ακόμη και τις γύρω από αυτή περιοχές. Το κουτάκι το δηλώνεις για να μην μείνεις εκτός αναπλήρωσης αν δεν σου κάτσει κάποια από τις 20.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:24:15 »

Αποσυνδεδεμένος ΠΕ01

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #519 στις: Ιουνίου 23, 2010, 05:53:22 pm »
έχω δύο απορίες απαντήστε μου σας παρακαλώ:

2. Στους Πίνακες προτάσσονται με τη σειρά, που αναφέρονται:
α. Οι υποψήφιοι, που είναι πολύτεκνοι εξ ιδίας οικογενείας, σύμφωνα με την παρ. 7 της περ.
Together we stand!!! Divided we fall...

Αποσυνδεδεμένος christinabibika

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #520 στις: Ιουνίου 23, 2010, 05:54:27 pm »
Nα ρωτησω κατι, οσοι δεν ειμαστε πανω πανω στους πινακες κ αν μας παρουν αναπληρωτες ως εκ θαυματος θα παμε οπουδηποτε τι νοημα εχει να δηλωσουμε τις περιοχες με σειρα προτεραιοτητας αφου θα μας στειλουν στο κενο που θα υπαρχει εκεινη τη στιγμη?Νοημα εχει το να δηλωσουμε το κουτακι  με το οποιο αποδεχομαστε ολες τις περιοχες και οχι η σειρα.Κανω λαθος???

Αν προσλάβουν αναπληρωτές τμηματικά όπως τα προηγούμενα χρόνια μπορεί κάποιος να πάει και σε καλύτερη περιοχή παρόλο που τον κάλεσαν π.χ. στην τέταρτη φάση. Επίσης για κάποιον που ζει σε απομακρυσμένη περιοχή είναι σημαντικό να τη δηλώσει ή ακόμη και τις γύρω από αυτή περιοχές. Το κουτάκι το δηλώνεις για να μην μείνεις εκτός αναπλήρωσης αν δεν σου κάτσει κάποια από τις 20.
Μπερδευτηκα λιγο.Δηλαδη εγω ,που δυσκολα να ειμαι αναπληρωτρια,να δηλωσω τις πιο δυσκολες περιοχες μπας και εχω μια μικρη πιθανοτητα?

Αποσυνδεδεμένος Φυσικός

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #521 στις: Ιουνίου 23, 2010, 05:57:28 pm »
Παιδιά αν κατάλαβε κάποιος τι εννοεί με το παρακάτω ας μου πει :

2. Στην Αίτηση-Δήλωση αναπληρωτή συμπληρώνονται από μία (1) μέχρι και είκοσι (20) περιοχές προτίμησης για πρόσληψη σε σχολεία [θα περιληφθεί σε ρυθμιστική Υπουργική Απόφαση που θα εκδοθεί σύμφωνα με την εξουσιοδοτική διάταξη της παρ. 9 του άρθρου 5 του ν. 3848/2010]. Επειδή δίνεται  η δυνατότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη και σε θέση αναπληρωτή με μειωμένο ωράριο, οι υποψήφιοι μπορούν να δηλώνουν, πέρα από αυτές, επιπλέον μέχρι είκοσι (20) περιοχές προτίμησης για πρόσληψη με μειωμένο ωράριο. Οι δηλούμενες περιοχές προτίμησης για όλες τις κατηγορίες πρόσληψης δεν μπορεί σε σύνολο να υπερβαίνουν τις σαράντα (40). 

Κατά τη συμπλήρωση της αίτησης θα δηλώνεται η περιοχή πρόσληψης (με πλήρες ή/και με μειωμένο ωράριο) κατά σειρά προτεραιότητας (π.χ. για τον κλάδο ΠΕ06  …: 1η προτίμηση: Α-

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:24:15 »

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #522 στις: Ιουνίου 23, 2010, 06:00:45 pm »
έχω δύο απορίες απαντήστε μου σας παρακαλώ:

2. Στους Πίνακες προτάσσονται με τη σειρά, που αναφέρονται:
α. Οι υποψήφιοι, που είναι πολύτεκνοι εξ ιδίας οικογενείας, σύμφωνα με την παρ. 7 της περ.

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Αιτήσεις Ωρομισθίων-Αναπληρωτών 2010 - 2011
« Απάντηση #523 στις: Ιουνίου 23, 2010, 06:03:05 pm »
Το 24μηνο αφορά μόνο διορισμούς μονίμων. Σε αυτόν τον πίνακα μπαίνουν όσοι έχουν τουλάχιστον 24 μήνες καθαρή προϋπηρεσία και τουλάχιστον μία επιτυχία σε ΑΣΕΠ.

christinabibika, εντελώς ανακριβές αυτό που γράφεις.
Ναι ,δε διαβασα καλα την ερωτηση νομιζα οτι ρωτουσε αν το 24 μηνο ειναι πραγματικη προυπηρεσια.

Αποσυνδεδεμένος solil

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #524 στις: Ιουνίου 23, 2010, 06:04:39 pm »
2. πόσα άτομα πρέπει να κάνουν αίτηση για μόνιμο διορισμό με το 40%. Από ότι γνωρίζω επειδή πολλοί συμπίπτουν σε 2 κατηγορίες 24μηνο και 40% μπορεί να προκύψουν κενές θέσεις για διορισμό. Γνωρίζω ότι αυτό ποικίλει ανά ειδικότητα αλλά δεν κάνουν αίτηση και επιπλέον άτομα (π.χ. ο 2πλάσιος αριθμός) ακόμα και αν δεν διοριστούν τελικά?

Θα βγει εγκύκλιος (ή σειρά εγκυκλίων) για μόνιμο διορισμό μες στο καλοκαίρι (Ιούλιο-Αύγουστο) που θα τα ξεκαθαρίζει όλα αυτά. Θα λέει (αν κρίνουμε από τα περσινά δεδομένα):

1. καλούνται για μόνιμο διορισμό οι εκπαιδευτικοί κλάδων τάδε που α) έχουν προϋπήρεσία 30 μηνών έως 30/06/08 και β) έχουν προϋπηρεσία 24 μηνών και 1 τουλάχιστον επιτυχία ΑΣΕΠ  
2. καλούνται οι διοριστέοι του ΑΣΕΠ κλάδων τάδε για μόνιμο διορισμό σε ποσοστό 60%
3. καλούνται όσοι εκπαιδευτικοί π.χ. του κλάδου ΠΕ06 έχουν πραγματική προϋπηρεσία έως (ας πούμε) 21,2 μόρια για μόνιμο διορισμό σε ποσοστό 40%

Στην 3η κατηγορία του 40% συνήθως καλούν διπλάσιο αριθμό όσων τελικά θα διορίσουν, μήπως τυχόν υπάρχουν άτομα που ή διοριστούν με τις άλλες κατηγορίες ή αρνηθούν διορισμό.

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #525 στις: Ιουνίου 23, 2010, 06:07:58 pm »
Δεν αναφέρεται κάπου βεβαίωση προϋπηρεσίας. Μήπως δηλώνεται αυτόματα;  ???

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Α. Οι ήδη εγγεγραμμένοι στους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών σχολικού έτους 2009-2010 θα υποβάλουν :

1. Αίτηση-Δήλωση με περιοχές προτίμησης πρόσληψης ως αναπληρωτή ή ωρομίσθιου εκπαιδευτικού.

2. Απολυτήριο Ελληνικού εξαταξίου Γυμνασίου ή Λυκείου ή ισότιμου σχολείου. Όσοι δεν έχουν το απολυτήριο αυτό, απαιτείται να προσκομίσουν πιστοποιητικό για την άριστη γνώση και την άνετη χρήση της ελληνικής γλώσσας, το οποίο χορηγείται από (i) το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας (επίπεδο Δ΄) ή (ii) την Επιτροπή του άρθρου 14 παρ.10 του ν.1566/1985 (Δ/νση Προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης). Διευκρινίζεται ότι το δικαιολογητικό αυτό απαιτείται και για τους υποψηφίους των κλάδων ΔΕ και ΤΕ (αρ. Γνωμ. 544/2006 Ν.Σ.Κ. τμήμα Ε΄). Το εν λόγω δικαιολογητικό απαιτείται μόνο από τους πτυχιούχους εκπαιδευτικούς ιδρυμάτων του εξωτερικού, προκειμένου να γίνει επανέλεγχος του στοιχείου της ελληνομάθειας αυτών.

Ίσως, η βεβαίωση προϋπηρεσίας να δηλώνεται αυτόματα. Εξάλλου από τα γραφεία αργεί και η θεώρηση.
Στο γραφείο για παράδειγμα που υπάγομαι ίσως να την έχουν έτοιμη (θεωρημένη) την άλλη εβδομάδα, ίσως και όχι. Επομένως, η ενημέρωση λογικά γίνεται αυτόματα.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Η διδακτική προϋπηρεσία του τρέχοντος σχολ. έτους 2009-2010 θα καταχωριστεί αυτόματα από την Υπηρεσία μετά τη λήξη του διδακτικού έτους.

Μην αφήνεις ό,τι σε τρώει να χορτάσει..

ln03

• Επισκέπτης
« Απάντηση #526 στις: Ιουνίου 23, 2010, 06:08:50 pm »
Τι κυρώσεις έχει κάποιος που θα δουλέψει ως ωρομίσθιος και παράλληλα δούλευε σε φροντιστήριο;; Ξέρετε;;

Αποσυνδεδεμένος sikat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #527 στις: Ιουνίου 23, 2010, 06:10:56 pm »
Μπερδευτηκα λιγο.Δηλαδη εγω ,που δυσκολα να ειμαι αναπληρωτρια,να δηλωσω τις πιο δυσκολες περιοχες μπας και εχω μια μικρη πιθανοτητα?

Το κουτάκι εξασφαλίζει όλες τις περιοχές και εξαντλεί τις όποιες ελπίδες έχεις. Το να δηλώσεις όμως σωστά και έξυπνα 20 προτιμήσεις παρεμβαίνεις και με λίγη τύχη πας εκεί που θέλεις και αποφεύγεις να πας εκεί που δεν θέλεις!

;D ;D ;D  :(

Αποσυνδεδεμένος ΠΕ01

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #528 στις: Ιουνίου 23, 2010, 06:15:15 pm »
ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

solil κι εγώ έτσι γνώριζα ότι θα βγει χωριστά εγκύκλιος-οι.
Κάθε χρόνο δηλαδή κατέθεταν χαρτιά διορισμού με την αίτηση των αναπληρωτών και μετά γινόταν ξεχωριστές εγκύκλιοι ανάλογα με την προσφορά-ζήτηση?

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #529 στις: Ιουνίου 23, 2010, 06:23:02 pm »

Το κουτάκι εξασφαλίζει όλες τις περιοχές και εξαντλεί τις όποιες ελπίδες έχεις. Το να δηλώσεις όμως σωστά και έξυπνα 20 προτιμήσεις παρεμβαίνεις και με λίγη τύχη πας εκεί που θέλεις και αποφεύγεις να πας εκεί που δεν θέλεις!

;D ;D ;D  :(
Sikat ο πε01 πριν μου ανεφερε οτι προηγουμαι αν το εχω δηλωσει στις 20 εναντι αλλων που απλα τσεκαραν το κουτακι.Αυτο ισχυει και για καποιον που μπορει να με περναει στον πινακα?Γιατι αν ισχυει θα δηλωσω αυτα που δεν προτιμουν πολλοι.thanks

Αποσυνδεδεμένος marigen

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Αιτήσεις Ωρομισθίων-Αναπληρωτών 2010 - 2011
« Απάντηση #530 στις: Ιουνίου 23, 2010, 06:26:55 pm »
τελικά έμαθε κανείς πόσο θα πληρώνονται οι αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου; θα βγαίνουν οι βενζίνες ή μπά...;;;

Αποσυνδεδεμένος ΠΕ01

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #531 στις: Ιουνίου 23, 2010, 06:27:32 pm »
προηγούνται αυτοί που είναι μπροστά στον πίνακα. απλώς κάποιοι που ήταν πολύ μπροστά δεν δήλωναν το κουτάκι.
παλιές καλές εποχές!!! :'(

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182667
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671