0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Nα ρωτησω κατι, οσοι δεν ειμαστε πανω πανω στους πινακες κ αν μας παρουν αναπληρωτες ως εκ θαυματος θα παμε οπουδηποτε τι νοημα εχει να δηλωσουμε τις περιοχες με σειρα προτεραιοτητας αφου θα μας στειλουν στο κενο που θα υπαρχει εκεινη τη στιγμη?Νοημα εχει το να δηλωσουμε το κουτακι με το οποιο αποδεχομαστε ολες τις περιοχες και οχι η σειρα.Κανω λαθος???
Παράθεση από: christinabibika στις Ιουνίου 23, 2010, 05:38:13 pmNα ρωτησω κατι, οσοι δεν ειμαστε πανω πανω στους πινακες κ αν μας παρουν αναπληρωτες ως εκ θαυματος θα παμε οπουδηποτε τι νοημα εχει να δηλωσουμε τις περιοχες με σειρα προτεραιοτητας αφου θα μας στειλουν στο κενο που θα υπαρχει εκεινη τη στιγμη?Νοημα εχει το να δηλωσουμε το κουτακι με το οποιο αποδεχομαστε ολες τις περιοχες και οχι η σειρα.Κανω λαθος???Αν προσλάβουν αναπληρωτές τμηματικά όπως τα προηγούμενα χρόνια μπορεί κάποιος να πάει και σε καλύτερη περιοχή παρόλο που τον κάλεσαν π.χ. στην τέταρτη φάση. Επίσης για κάποιον που ζει σε απομακρυσμένη περιοχή είναι σημαντικό να τη δηλώσει ή ακόμη και τις γύρω από αυτή περιοχές. Το κουτάκι το δηλώνεις για να μην μείνεις εκτός αναπλήρωσης αν δεν σου κάτσει κάποια από τις 20.
Παράθεση από: podiki στις Ιουνίου 23, 2010, 04:38:19 pmΠαιδιά αν κατάλαβε κάποιος τι εννοεί με το παρακάτω ας μου πει :2. Στην Αίτηση-Δήλωση αναπληρωτή συμπληρώνονται από μία (1) μέχρι και είκοσι (20) περιοχές προτίμησης για πρόσληψη σε σχολεία [θα περιληφθεί σε ρυθμιστική Υπουργική Απόφαση που θα εκδοθεί σύμφωνα με την εξουσιοδοτική διάταξη της παρ. 9 του άρθρου 5 του ν. 3848/2010]. Επειδή δίνεται η δυνατότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη και σε θέση αναπληρωτή με μειωμένο ωράριο, οι υποψήφιοι μπορούν να δηλώνουν, πέρα από αυτές, επιπλέον μέχρι είκοσι (20) περιοχές προτίμησης για πρόσληψη με μειωμένο ωράριο. Οι δηλούμενες περιοχές προτίμησης για όλες τις κατηγορίες πρόσληψης δεν μπορεί σε σύνολο να υπερβαίνουν τις σαράντα (40). Κατά τη συμπλήρωση της αίτησης θα δηλώνεται η περιοχή πρόσληψης (με πλήρες ή/και με μειωμένο ωράριο) κατά σειρά προτεραιότητας (π.χ. για τον κλάδο ΠΕ06 …: 1η προτίμηση: Α-
Παιδιά αν κατάλαβε κάποιος τι εννοεί με το παρακάτω ας μου πει :2. Στην Αίτηση-Δήλωση αναπληρωτή συμπληρώνονται από μία (1) μέχρι και είκοσι (20) περιοχές προτίμησης για πρόσληψη σε σχολεία [θα περιληφθεί σε ρυθμιστική Υπουργική Απόφαση που θα εκδοθεί σύμφωνα με την εξουσιοδοτική διάταξη της παρ. 9 του άρθρου 5 του ν. 3848/2010]. Επειδή δίνεται η δυνατότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρόσληψη και σε θέση αναπληρωτή με μειωμένο ωράριο, οι υποψήφιοι μπορούν να δηλώνουν, πέρα από αυτές, επιπλέον μέχρι είκοσι (20) περιοχές προτίμησης για πρόσληψη με μειωμένο ωράριο. Οι δηλούμενες περιοχές προτίμησης για όλες τις κατηγορίες πρόσληψης δεν μπορεί σε σύνολο να υπερβαίνουν τις σαράντα (40). Κατά τη συμπλήρωση της αίτησης θα δηλώνεται η περιοχή πρόσληψης (με πλήρες ή/και με μειωμένο ωράριο) κατά σειρά προτεραιότητας (π.χ. για τον κλάδο ΠΕ06 …: 1η προτίμηση: Α-
έχω δύο απορίες απαντήστε μου σας παρακαλώ:2. Στους Πίνακες προτάσσονται με τη σειρά, που αναφέρονται: α. Οι υποψήφιοι, που είναι πολύτεκνοι εξ ιδίας οικογενείας, σύμφωνα με την παρ. 7 της περ.
Το 24μηνο αφορά μόνο διορισμούς μονίμων. Σε αυτόν τον πίνακα μπαίνουν όσοι έχουν τουλάχιστον 24 μήνες καθαρή προϋπηρεσία και τουλάχιστον μία επιτυχία σε ΑΣΕΠ.christinabibika, εντελώς ανακριβές αυτό που γράφεις.
2. πόσα άτομα πρέπει να κάνουν αίτηση για μόνιμο διορισμό με το 40%. Από ότι γνωρίζω επειδή πολλοί συμπίπτουν σε 2 κατηγορίες 24μηνο και 40% μπορεί να προκύψουν κενές θέσεις για διορισμό. Γνωρίζω ότι αυτό ποικίλει ανά ειδικότητα αλλά δεν κάνουν αίτηση και επιπλέον άτομα (π.χ. ο 2πλάσιος αριθμός) ακόμα και αν δεν διοριστούν τελικά?
Παράθεση από: sikat στις Ιουνίου 23, 2010, 04:22:27 pmΔεν αναφέρεται κάπου βεβαίωση προϋπηρεσίας. Μήπως δηλώνεται αυτόματα; ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑΑ. Οι ήδη εγγεγραμμένοι στους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών σχολικού έτους 2009-2010 θα υποβάλουν :1. Αίτηση-Δήλωση με περιοχές προτίμησης πρόσληψης ως αναπληρωτή ή ωρομίσθιου εκπαιδευτικού. 2. Απολυτήριο Ελληνικού εξαταξίου Γυμνασίου ή Λυκείου ή ισότιμου σχολείου. Όσοι δεν έχουν το απολυτήριο αυτό, απαιτείται να προσκομίσουν πιστοποιητικό για την άριστη γνώση και την άνετη χρήση της ελληνικής γλώσσας, το οποίο χορηγείται από (i) το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας (επίπεδο Δ΄) ή (ii) την Επιτροπή του άρθρου 14 παρ.10 του ν.1566/1985 (Δ/νση Προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης). Διευκρινίζεται ότι το δικαιολογητικό αυτό απαιτείται και για τους υποψηφίους των κλάδων ΔΕ και ΤΕ (αρ. Γνωμ. 544/2006 Ν.Σ.Κ. τμήμα Ε΄). Το εν λόγω δικαιολογητικό απαιτείται μόνο από τους πτυχιούχους εκπαιδευτικούς ιδρυμάτων του εξωτερικού, προκειμένου να γίνει επανέλεγχος του στοιχείου της ελληνομάθειας αυτών. Ίσως, η βεβαίωση προϋπηρεσίας να δηλώνεται αυτόματα. Εξάλλου από τα γραφεία αργεί και η θεώρηση.Στο γραφείο για παράδειγμα που υπάγομαι ίσως να την έχουν έτοιμη (θεωρημένη) την άλλη εβδομάδα, ίσως και όχι. Επομένως, η ενημέρωση λογικά γίνεται αυτόματα.
Δεν αναφέρεται κάπου βεβαίωση προϋπηρεσίας. Μήπως δηλώνεται αυτόματα; ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑΑ. Οι ήδη εγγεγραμμένοι στους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών σχολικού έτους 2009-2010 θα υποβάλουν :1. Αίτηση-Δήλωση με περιοχές προτίμησης πρόσληψης ως αναπληρωτή ή ωρομίσθιου εκπαιδευτικού. 2. Απολυτήριο Ελληνικού εξαταξίου Γυμνασίου ή Λυκείου ή ισότιμου σχολείου. Όσοι δεν έχουν το απολυτήριο αυτό, απαιτείται να προσκομίσουν πιστοποιητικό για την άριστη γνώση και την άνετη χρήση της ελληνικής γλώσσας, το οποίο χορηγείται από (i) το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας (επίπεδο Δ΄) ή (ii) την Επιτροπή του άρθρου 14 παρ.10 του ν.1566/1985 (Δ/νση Προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης). Διευκρινίζεται ότι το δικαιολογητικό αυτό απαιτείται και για τους υποψηφίους των κλάδων ΔΕ και ΤΕ (αρ. Γνωμ. 544/2006 Ν.Σ.Κ. τμήμα Ε΄). Το εν λόγω δικαιολογητικό απαιτείται μόνο από τους πτυχιούχους εκπαιδευτικούς ιδρυμάτων του εξωτερικού, προκειμένου να γίνει επανέλεγχος του στοιχείου της ελληνομάθειας αυτών.
Μπερδευτηκα λιγο.Δηλαδη εγω ,που δυσκολα να ειμαι αναπληρωτρια,να δηλωσω τις πιο δυσκολες περιοχες μπας και εχω μια μικρη πιθανοτητα?
Παράθεση από: christinabibika στις Ιουνίου 23, 2010, 05:54:27 pmΜπερδευτηκα λιγο.Δηλαδη εγω ,που δυσκολα να ειμαι αναπληρωτρια,να δηλωσω τις πιο δυσκολες περιοχες μπας και εχω μια μικρη πιθανοτητα?Το κουτάκι εξασφαλίζει όλες τις περιοχές και εξαντλεί τις όποιες ελπίδες έχεις. Το να δηλώσεις όμως σωστά και έξυπνα 20 προτιμήσεις παρεμβαίνεις και με λίγη τύχη πας εκεί που θέλεις και αποφεύγεις να πας εκεί που δεν θέλεις!