0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αντε βρε παιδια να βγει αυριο η εγκυκλιος να αρχισουν οι διαδικασιες επιτελους!!
Μου φαίνεται ότι η λέξη που χαρακτηρίζει τη ζωή μας φέτος είναι η αναμονή.... Θα μου πεις, βέβαια, και άλλες από Α, όπως αηδία, απέχθεια, απογοήτευση... άι σιχτίρ !
Οι προσλήψεις θα γίνουν από τον ίδιο πίνακα που γίνονταν μέχρι τώρα,δηλ.προϋπηρεσία+ασεπ, σωστα; Δεν άλλαξε κάτι...
νομιζω οτι για μειωμενου ωραριου θα ισχυσει οτι και για τους ωρομισθιους, δηλαδη μπορεις να αρνηθεις χωρις κυρωσειςθα διαλεγεις αλλωστε περιοχες στην αιτηση, οσο για το κουτακι που ελεγες οτι δεχεσαι να πας και στην ...αλασκα γιατι να μην υπαρχει, κοροιδα ζητανε αλλοιμονο...
Μεταφέρω εδώ τα λόγια του Φυσικού13 γιατί στο τόπικ που είναι γραμμένα δεν υπάρχει δυνατότητα απάντησης :Παράθεσηνομιζω οτι για μειωμενου ωραριου θα ισχυσει οτι και για τους ωρομισθιους, δηλαδη μπορεις να αρνηθεις χωρις κυρωσειςθα διαλεγεις αλλωστε περιοχες στην αιτηση, οσο για το κουτακι που ελεγες οτι δεχεσαι να πας και στην ...αλασκα γιατι να μην υπαρχει, κοροιδα ζητανε αλλοιμονο... Σε σχέση με τα παραπάνω θα ήθελα να ρωτήσω: Αν κάποιος δεχτεί να πάει ως αναπληρωτής μειωμένου ωραρίου βγαίνει από τον πίνακα? Δε μπορεί να κληθεί αργότερα σε επόμενη φουρνιά κανονικών αναπληρωτών?Αυτό ίσχυε με τους ωρομίσθιους. Αν τώρα δεν ισχύει, καταλαβαίνουμε όλοι πόσες ατασθαλίες μπορούν να γίνουν. Τα ολόκληρα κενά θα παρουσιάζονται "κατά τύχη" όταν θέλουν αυτοί και όλως τυχαίως θα έχουν σειρά για πρόσληψη όσοι έχουν μπάρμπα στο υπουργείο , στις διευθύνσεις κοκ.Η κοροιδία θα είναι πια απροκάλυπτη!
Παράθεση από: tihea στις Ιουνίου 21, 2010, 02:54:07 amΜεταφέρω εδώ τα λόγια του Φυσικού13 γιατί στο τόπικ που είναι γραμμένα δεν υπάρχει δυνατότητα απάντησης :Παράθεσηνομιζω οτι για μειωμενου ωραριου θα ισχυσει οτι και για τους ωρομισθιους, δηλαδη μπορεις να αρνηθεις χωρις κυρωσειςθα διαλεγεις αλλωστε περιοχες στην αιτηση, οσο για το κουτακι που ελεγες οτι δεχεσαι να πας και στην ...αλασκα γιατι να μην υπαρχει, κοροιδα ζητανε αλλοιμονο... Σε σχέση με τα παραπάνω θα ήθελα να ρωτήσω: Αν κάποιος δεχτεί να πάει ως αναπληρωτής μειωμένου ωραρίου βγαίνει από τον πίνακα? Δε μπορεί να κληθεί αργότερα σε επόμενη φουρνιά κανονικών αναπληρωτών?Αυτό ίσχυε με τους ωρομίσθιους. Αν τώρα δεν ισχύει, καταλαβαίνουμε όλοι πόσες ατασθαλίες μπορούν να γίνουν. Τα ολόκληρα κενά θα παρουσιάζονται "κατά τύχη" όταν θέλουν αυτοί και όλως τυχαίως θα έχουν σειρά για πρόσληψη όσοι έχουν μπάρμπα στο υπουργείο , στις διευθύνσεις κοκ.Η κοροιδία θα είναι πια απροκάλυπτη!Αυτό ίσχυε για τους ωρομίσθιους; Εγώ γνωρίζω άτομα που πρώτα προσελήφθησαν ως ωρομίσθιοι κ μετά από λίγο καιρό προσελήφθησαν αναπληρωτές.Άρα, πώς ισχύει, tihea μου;
αυτό που γινόταν και θα γίνεται και τώρα είναι το μαγείρεμα των περιοχών για τους αναπληρωτές. δηλ. πχ στη Α περιοχή υπάρχουν δύο υποψήφιοι ντόπιοι για μία θέση αναπληρωτή αλλά ο διευθυντής τη βγάζει ως κενό αναπληρωτή όταν θα βολεύει τον δικό του. Μέχρι τότε τη δηλώνει ως κενό ωρομισθίου. (έχει συμβεί σε γνωστό μου το παραπάνω)για τους ωρομίσθιους έμπαινε μέσο, γιατί είχε τύχει και σε μένα την ίδια να το προτείνουνε.
Παράθεση από: ατυχούλα στις Ιουνίου 21, 2010, 10:38:25 amαυτό που γινόταν και θα γίνεται και τώρα είναι το μαγείρεμα των περιοχών για τους αναπληρωτές. δηλ. πχ στη Α περιοχή υπάρχουν δύο υποψήφιοι ντόπιοι για μία θέση αναπληρωτή αλλά ο διευθυντής τη βγάζει ως κενό αναπληρωτή όταν θα βολεύει τον δικό του. Μέχρι τότε τη δηλώνει ως κενό ωρομισθίου. (έχει συμβεί σε γνωστό μου το παραπάνω)για τους ωρομίσθιους έμπαινε μέσο, γιατί είχε τύχει και σε μένα την ίδια να το προτείνουνε.όπως τα λεςκαι άλλα πολλά...