0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημερα! έχω μια ερωτηση και εγώ! η προκηρυξη λεει αναπληρωτες μειωμενου ωραριου μεχρι 15 ωρες και ισχυει ό,τι και για τους αναπληρωτες..δηλ αν μας καλεσουν για κανα 2ωρο καπου μακρια και απαρνηθουμε την θεση (γιατι δεν νομιζω να συμφερει για τοσες λιγες ωρες να ξενιτευτεις), θα ειμαστε εκτος για ενα χρονο, ετσι δεν είναι?? συμφερει λοιπον να δηλωσει καποιος επαρχια αναπληρωτης μειωμενου ωραριου??
Καλημέρα!θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής και όποιος μπορεί ας μου δώσει τα φώτα του.1ον μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου και για τη γενική αλλά και για την ειδικη εκπαίδευση εφόσον έχω τα απαραιτητα προσόντα ή πρέπει να διαλέξω?2ον γνωρίζει κανείς τι είναι ακριβώς το πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ΑμεΑ?Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια σας!
ΚαλημέραΜερικές απλές ερωτησόυλες για όποιον γνωρίζει να απαντήσει.Θα ήθελα να ρωτήσω αν οι αναπληρωτές πληρώνονται κανονικά κάθε μήνα.(
γ. Στις διατάξεις της παραγράφου 3 του ως άνω άρθρου του ίδιου νόμου ορίζεται ότι οι προσλήψεις προσωρινών αναπληρωτών και ωρομισθίων στην πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση κατά την περίοδο έως και το σχολικό έτος 2011-2012 γίνονται από τους πίνακες της παραγράφου 2. Η διάταξη του προηγούμενου εδαφίου ισχύει και για τις προσλήψεις στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων, καθώς και στα εκκλησιαστικά γυμνάσια και στα γενικά εκκλησιαστικά λύκεια. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνει αυτό??Εννοεί ότι μπορούν να κάνουν αιτήσεις μόνο όσοι ήταν και σε παλαιότερους πίνακες??Επειδη με ενδιαφέρει πολύ το εκκλησιαστικό σχολείο και εγώ θα κάνω πρώτη φορά τα χαρτιά καθώς το πτυχίο το πήρα τώρα τον Απρίλιο εχω δικαίωμα να τα κάνω για τα εκκλησιαστικά σχολεία ή όχι???