0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: geok_salonika στις Ιουνίου 24, 2010, 04:59:39 pmΠαράθεση από: panickos στις Ιουνίου 24, 2010, 04:54:30 pmΠαράθεση από: geok_salonika στις Ιουνίου 24, 2010, 04:25:02 pmΤα 2 τελευταία χρόνια που θυμάμαι σίγουρα, στις Δ/νσεις και τα Γραφεία υποβάλλαμε αιτήσεις, ποτέ σε σχολεία.Είμαι 1000000% σίγουρη ότι τις αιτήσεις τις κάναμε σε σχολεία. Εγώ ήμουν στην Τούμπα και τις 2 χρονιές. Πώς εσύ έκανες στην Διεύθυνση; Θεσ/νίκη δεν είσαι (αν κρίνω απ'το nickname); Από Θεσσαλονίκη είμαι. Μην επιμένεις. Στις Δ/νσεις τα κάναμε τα χαρτιά. Πέρισυ ένανα 80 χλμ για να πάω Σπάρτη από εκεί που ήμουν και πρόπερσι τα έκανα στην Δ/νση της Α'Αθήνας. Είμαι 1000% σίγουροςΕ, άρα δεν έκανες στην Θεσ/νίκη τα χαρτιά σου. Anyway, μάλλον δεν ήταν όλοι τυχεροί. Εκτός αν βρίσκομαι στο twilight zone!
Παράθεση από: panickos στις Ιουνίου 24, 2010, 04:54:30 pmΠαράθεση από: geok_salonika στις Ιουνίου 24, 2010, 04:25:02 pmΤα 2 τελευταία χρόνια που θυμάμαι σίγουρα, στις Δ/νσεις και τα Γραφεία υποβάλλαμε αιτήσεις, ποτέ σε σχολεία.Είμαι 1000000% σίγουρη ότι τις αιτήσεις τις κάναμε σε σχολεία. Εγώ ήμουν στην Τούμπα και τις 2 χρονιές. Πώς εσύ έκανες στην Διεύθυνση; Θεσ/νίκη δεν είσαι (αν κρίνω απ'το nickname); Από Θεσσαλονίκη είμαι. Μην επιμένεις. Στις Δ/νσεις τα κάναμε τα χαρτιά. Πέρισυ ένανα 80 χλμ για να πάω Σπάρτη από εκεί που ήμουν και πρόπερσι τα έκανα στην Δ/νση της Α'Αθήνας. Είμαι 1000% σίγουρος
Παράθεση από: geok_salonika στις Ιουνίου 24, 2010, 04:25:02 pmΤα 2 τελευταία χρόνια που θυμάμαι σίγουρα, στις Δ/νσεις και τα Γραφεία υποβάλλαμε αιτήσεις, ποτέ σε σχολεία.Είμαι 1000000% σίγουρη ότι τις αιτήσεις τις κάναμε σε σχολεία. Εγώ ήμουν στην Τούμπα και τις 2 χρονιές. Πώς εσύ έκανες στην Διεύθυνση; Θεσ/νίκη δεν είσαι (αν κρίνω απ'το nickname);
Τα 2 τελευταία χρόνια που θυμάμαι σίγουρα, στις Δ/νσεις και τα Γραφεία υποβάλλαμε αιτήσεις, ποτέ σε σχολεία.
Παράθεση από: panickos στις Ιουνίου 24, 2010, 04:54:30 pmΠαράθεση από: geok_salonika στις Ιουνίου 24, 2010, 04:25:02 pmΤα 2 τελευταία χρόνια που θυμάμαι σίγουρα, στις Δ/νσεις και τα Γραφεία υποβάλλαμε αιτήσεις, ποτέ σε σχολεία.Είμαι 1000000% σίγουρη ότι τις αιτήσεις τις κάναμε σε σχολεία. Εγώ ήμουν στην Τούμπα και τις 2 χρονιές. Πώς εσύ έκανες στην Διεύθυνση; Θεσ/νίκη δεν είσαι (αν κρίνω απ'το nickname); Μήπως μπερδεύεσαι με τις αιτήσεις για ΠΔΣ ;; Αυτές έγιναν σε σχολεία,ανάλογα με την ειδικότητα.
Παράθεση από: domenica στις Ιουνίου 24, 2010, 05:57:20 pmΠαράθεση από: panickos στις Ιουνίου 24, 2010, 04:54:30 pmΠαράθεση από: geok_salonika στις Ιουνίου 24, 2010, 04:25:02 pmΤα 2 τελευταία χρόνια που θυμάμαι σίγουρα, στις Δ/νσεις και τα Γραφεία υποβάλλαμε αιτήσεις, ποτέ σε σχολεία.Είμαι 1000000% σίγουρη ότι τις αιτήσεις τις κάναμε σε σχολεία. Εγώ ήμουν στην Τούμπα και τις 2 χρονιές. Πώς εσύ έκανες στην Διεύθυνση; Θεσ/νίκη δεν είσαι (αν κρίνω απ'το nickname); Μήπως μπερδεύεσαι με τις αιτήσεις για ΠΔΣ ;; Αυτές έγιναν σε σχολεία,ανάλογα με την ειδικότητα.Στο νομό Αττικής πάντως, και οι αιτήσεις για την ΠΔΣ κατά τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον, που είμαι σε θέση να γνωρίζω, γίνονταν στις εκάστοτε δ.νσεις δ/θμιας.
Πέρσι πάντως στη Θεσσαλονίκη, πρώτα πήγαμε σε σχολείο και έλεγξαν τις αιτήσεις μας, είχε καθορισμένα σχολεία ανά ειδικότητα και περιοχή, και μετά από εκεί πηγαίναμε και παίρναμε τη μηχανογραφημένη από τις διευθύνσεις και τα γραφεία. Συγκεκριμένα οι φιλόλογοι ήμασταν στο αθλητικό γυμνάσιο-λύκειο στο
Παράθεση από: anastasia86 στις Ιουνίου 24, 2010, 06:54:43 pmΠέρσι πάντως στη Θεσσαλονίκη, πρώτα πήγαμε σε σχολείο και έλεγξαν τις αιτήσεις μας, είχε καθορισμένα σχολεία ανά ειδικότητα και περιοχή, και μετά από εκεί πηγαίναμε και παίρναμε τη μηχανογραφημένη από τις διευθύνσεις και τα γραφεία. Συγκεκριμένα οι φιλόλογοι ήμασταν στο αθλητικό γυμνάσιο-λύκειο στο
Τα 2 ή 3 τελευταία χρόνια. Καλά, μόνο της Αγγλικής στην Θεσ/νίκη κατέθεταν τα χαρτιά τους σε σχολεία; Πάντως, ήταν κυρίλα! Λίγα άτομα, πολλοί υπολογιστές και υπάλληλοι.....μια χαρούλα! Αχ, περασμένα μεγαλεία...... Τώρα θα'χει πλάκα να μας ζητήσουν φτου κι απ'την αρχή όλα τα δικαιολογητικά!
Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε, άλλα έχω μια απορία για τα εκκλησιαστικά σχολεία...στη λίστα του εγγράφου που ανέβηκε έχει λιγότερα σχολεία από τη λίστα που υπάρχει στο site του υπουργείου http://www.ypepth.gr/el_ec_page158.htm γιατί συμβαίνει αυτό;
Πέρσι πάντως στη Θεσσαλονίκη, πρώτα πήγαμε σε σχολείο και έλεγξαν τις αιτήσεις μας, είχε καθορισμένα σχολεία ανά ειδικότητα και περιοχή, και μετά από κανα δυο μέρες μας έλεγαν και πηγαίναμε και παίρναμε τη μηχανογραφημένη από τις διευθύνσεις και τα γραφεία. Συγκεκριμένα οι φιλόλογοι ήμασταν στο αθλητικό γυμνάσιο-λύκειο στο