0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όταν θα δηλώσουμε τις περιοχές προτίμησης ως αναπληρωτές: π.χ. 1η περιοχή...2η περιοχή...,το 1η και 2η κ.τ.λ. πιάνονται και ως σειρά προτεραιότητας; Eννοώ σειρά προτίμησης, ότι 1η θέλω αυτή την περιοχή, δεύτερη την άλλη. Νομίζω το τι ακριβώς αντιπροσωπεύει η απαρίθμηση των περιοχών δεν διευκρινίζεται επαρκώς στην εγκύκλιο.
Παράθεση από: giannios στις Ιουνίου 25, 2010, 10:05:46 pmΌταν θα δηλώσουμε τις περιοχές προτίμησης ως αναπληρωτές: π.χ. 1η περιοχή...2η περιοχή...,το 1η και 2η κ.τ.λ. πιάνονται και ως σειρά προτεραιότητας; Eννοώ σειρά προτίμησης, ότι 1η θέλω αυτή την περιοχή, δεύτερη την άλλη. Νομίζω το τι ακριβώς αντιπροσωπεύει η απαρίθμηση των περιοχών δεν διευκρινίζεται επαρκώς στην εγκύκλιο.παντως μεχρι τωρα εχω καταλαβει οτι δεν παιζει ρολο πως δηλωνουμε, οταν εχει κενο καποια περιοχη καλει απο το πινακα αυτον που εχει σειρα.αν ειμαι λαθος ας διευκρινησει καποιος
το ίδιο ρώτησα κι εγώ σε μια δευτεροβάθμια εναν πολύ ευγενικό κύριο αλλά μου είπε πως δεν έχουν καμμία πληροφόρηση, μάλιστα είπε χαρακτηριστικά ότι είναι joker...Παράθεση από: Supreme στις Ιουνίου 25, 2010, 09:27:03 pmΠαράθεση από: ΠΕ01 στις Ιουνίου 25, 2010, 04:10:42 pmΘα πρέπει να απαιτήσουμε από το υπουργείο τουλάχιστον να τηρηθεί μια σειρά στο κάλεσμα των αναπληρωτών...πρώτα οι ΑΚΩ μετά οι ΑΜΩ και τέλος οι ωρομίσθιοι ...Ρωτώντας όμως στις
Παράθεση από: ΠΕ01 στις Ιουνίου 25, 2010, 04:10:42 pmΘα πρέπει να απαιτήσουμε από το υπουργείο τουλάχιστον να τηρηθεί μια σειρά στο κάλεσμα των αναπληρωτών...πρώτα οι ΑΚΩ μετά οι ΑΜΩ και τέλος οι ωρομίσθιοι ...Ρωτώντας όμως στις
Θα πρέπει να απαιτήσουμε από το υπουργείο τουλάχιστον να τηρηθεί μια σειρά στο κάλεσμα των αναπληρωτών...πρώτα οι ΑΚΩ μετά οι ΑΜΩ και τέλος οι ωρομίσθιοι ...Ρωτώντας όμως στις
Στην αίτηση που θα συμπληρώσουμε γράφει: "
Ρε παιδιά οι επιλογές των περιοχών 1η, 2η, 3η κ.τ.λ. ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ; Yποθέτω ότι δύο άτομα που δηλώνουν ο ένας 10 περιοχές και ο άλλος κάνει τικ το κουτάκι για όλες τις περιοχές, θα προσληφθουν σε μια περιοχή κοινή που έχουν δηλώσει ΜΕ
Αν σε καλεσουν π.χ Μεγαρα ως ΑΜΩ και αρνηθεις,προσδοκωντας να σε καλεσουν καπου σχετικα κοντα στο σπιτι σου,τοτε διαγραφεσαι τελειως και δεν σε καλουν απο καμια διευθυνση για ΑΜΩ;Γιατι με το ωρομισθιο,αν σε καλουσαν Μεγαρα,
Αν έχει κενό 3 ώρες στην α΄και 3 ώρες στην γ΄λέω π.χ. θα πάρει ωρομίσθιο για τις 6 ώρες και οχι ΑΜΩΌι ΑΜΩ θα είναι στο ίδιο σχολείο της ίδιας πόλης ή περιοχής μετάθεσης
Για το ότι "Όι ΑΜΩ θα είναι στο ίδιο σχολείο της ίδιας πόλης ή περιοχής μετάθεσης" το διάβασες κάπου? Γιατί δεν νομίζω να το αναφέρει κάπου. Δηλαδή δεν θα μπορούν να συμπληρώσουν ωράριο σε γειτονικά σχολεία?