0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ρε παιδια η προυπηρεσια μας θα εχει βγει οταν παμε να κανουμε αιτηση? δλδ εγω που ειμαι δεν ειμαι 24μηνο πως θα το ξερω?
Συνάδελφοι επειδή το θέμα έχει γίνει αρκετά μεγάλο και είναι δύσκολο να το διαβάσω όλο από την αρχή θέλω να ρωτήσω το εξης. Επάνω στην αίτηση υπάρχει ο πίνακας με τις περιοχές προτίμησης για τους αναπληρωτές. Πώς ακριβώς θα δηλώσουμε αν θέλουμε να είμαστε αμω ή ακω;Δίπλα σε κάθε περιοχή θα γράφουμε την επιλογή μας;;;π.χ. Α' Ηρακλείου ακω
Παράθεση από: nikonana στις Ιουνίου 26, 2010, 09:16:28 pmΣυνάδελφοι επειδή το θέμα έχει γίνει αρκετά μεγάλο και είναι δύσκολο να το διαβάσω όλο από την αρχή θέλω να ρωτήσω το εξης. Επάνω στην αίτηση υπάρχει ο πίνακας με τις περιοχές προτίμησης για τους αναπληρωτές. Πώς ακριβώς θα δηλώσουμε αν θέλουμε να είμαστε αμω ή ακω;Δίπλα σε κάθε περιοχή θα γράφουμε την επιλογή μας;;;π.χ. Α' Ηρακλείου ακω
Νόμος 1566 ,νομος 3025 νομος ... ,νόμος ... ,νόμος ...!!!! Δεν ξέρω τι να πώ.Μεσα στο δικό μου μυαλό ένα είναι το σίγουρο. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΑΜΩ !!!Γνωρίζω ότι είναι αδύνατο να υπάρξει τέτοιος συντονισμός.Αλλα για σκεφτείτε ,τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε ούτε μία αίτηση ΑΜΩ ;