0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια ακόμα εξίσου βασική είναι αν μπορώ να τυπώσω τη φόρμα της αίτησης και να δώσω αυτή ή πρέπει να πάω να την πάρω από τη διεύθυνση??? .......
ΠαράθεσηΜια ακόμα εξίσου βασική είναι αν μπορώ να τυπώσω τη φόρμα της αίτησης και να δώσω αυτή ή πρέπει να πάω να την πάρω από τη διεύθυνση??? ....... Μπορείς να τυπώσεις τη φόρμα, να τη συμπληρώσεις και να την δώσεις, δεν υπάρχει πρόβλημα
Την δική μου ερώτηση ποιος θα την απαντήσει, για να καταλάβω λίγα περισσότερα.την ξαναθέτω:ΠΡΟ
για κλάδους που περιλαμβάνουν πολλές ειδικότητες όμως;Π.χ o κλάδος ΠΕ04, αν είσαι βιολόγος τι βάζεις;τι είναι σωστό: Αν βάλω: ΚΛΑΔΟΣ: ΠΕ04 ΟΜΑΔΟΠΟΙΜΕΝΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΠΕ04.04 ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:
Παράθεση από: giannios στις Ιουνίου 28, 2010, 02:31:33 amγια κλάδους που περιλαμβάνουν πολλές ειδικότητες όμως;Π.χ o κλάδος ΠΕ04, αν είσαι βιολόγος τι βάζεις;τι είναι σωστό: Αν βάλω: ΚΛΑΔΟΣ: ΠΕ04 ΟΜΑΔΟΠΟΙΜΕΝΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΠΕ04.04 ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ:
Παιδια κι εγω οσο το σκεφτομαι τοσο ξεκαθαριζει το τοπιο μεσα μου,ακω και ξερο ψωμι,δεν φτανει που χανουμε διορισμο θα υποστουμε και εξευτελισμο.Η ολα η τιποτα.....