0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
στην περιφέρεια κεντρικής ελλάδας αν δεν κάνω λάθος είναι 7 νομοί και από 3 διευθύνσεις που έχει η κάθε μία ( μερικές έχουν 4) αν θέλεις να τις δηλώσεις όλες... αν θέλεις να δηλώσεις και α/θμια... αν...αν... δεν ξέρω... αν σε βοήθησα...
χαχα ευχαριστώ! Θα μάθουμε και γεωγραφία με αυτές τις αιτήσεις...
Ναί, αλλά εγώ εξακολουθώ να έχω απορία τι ακριβώς γράφουμε σε εκείνα τα 52 κουτάκια Σόρυ αν η ερώτηση είναι αυτονόητη, αλλά πραγματικά δεν ξέρω!
Παράθεση από: liliput στις Ιουνίου 28, 2010, 07:01:35 pmΝαί, αλλά εγώ εξακολουθώ να έχω απορία τι ακριβώς γράφουμε σε εκείνα τα 52 κουτάκια Σόρυ αν η ερώτηση είναι αυτονόητη, αλλά πραγματικά δεν ξέρω! τα κουτάκια των αναπληρωτών είναι 40 (20 για ΑΚΩ και 20 για ΑΜΩ).
παιδια, καλησπερα. αυριο θα παω για την αιτηση. εχω καποιες αποριες ας με βοηθησει ενας καλος χριστιανος. ειμαι στον κλαδο των φιλολογων. 1ον τι γραφω στην αιτηση εκει που λεει ΚΛΑΔΟΣ, ΟΜΑΔ.ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ;;;;2ον τελικα μπορουμε να δηλωσουμε 20 περιοχες κανονικου ωραριου κ 20 μειωμενου ωραριου;;; κ αξιζει να δωλωσω τις ιδιες περιοχες ακομα κ με μειωμενο ωραριο;;; παντως κοντινες περιοχες θα δηλωσω..δε συμφερει βρε παιδια να φυγουμε μακρια....και 3ον....δινουμε την αιτηση εκει;; ηλεκτρονικα αφου γινεται η αιτηση...επειδη δεν την εχω βγαλει γιατι δεν εχω μελανι...θα πρεπει να παρω απο κει τωρα και να τα γραψω;;;σας ευχαριστω...........ααα...κ τελικα μαρεσει που ελεγαν οτι τα σεμιναρια ειδικης αγωγης θα τα καταργησουν......εγω ψαχνομαι να ξεκινησω φετος,αλλα δεν εχει βγει τιποτα.