0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: liliput στις Ιουνίου 28, 2010, 06:13:44 pmχαχα ευχαριστώ! Θα μάθουμε και γεωγραφία με αυτές τις αιτήσεις...Μάθημα Γεωγραφίας Ποιές είναι οι Περιφέρειες της Ελλάδας ;http://www.perifereies.gov.gr/κάνε "κλικ" σε όποια σε ενδιαφέρει π.χ. Κεντρική Μακεδονία και έχεις μέχρι 52 περιοχές να επιλέξεις..π.χ.
χαχα ευχαριστώ! Θα μάθουμε και γεωγραφία με αυτές τις αιτήσεις...
Παράθεση από: evistroumf στις Ιουνίου 28, 2010, 02:37:51 pmΆρα μετράει πως θα δηλώσεις τα ΑΚΩ-ΑΜΩ.Αν υπάρχει περίπτωση τα κενα να ειναι 2 ΑΜΩ - 1 ΑΚΩ και είσαι πρώτος και έχεις το συγκεκριμένο ΑΜΩ πριν το ΑΚΩ,θα σε καλέσουν ΑΜΩ.Ε?(.....??)σ' έχω τρελάνει! Α, εδώ φιλενάδα θα το βουλώσω γιατί δεν έχω ιδέα! Ως τώρα απαντούσα με βάση το τι γινόταν τόσα χρόνια. Αλλά εδώ με πιάνεις αδιάβαστη. Φαντάζομαι ότι δε θα είναι μαζί οι λίστες με τα κενά ΑΚΩ/ΑΜΩ. Θα τους έρθει η μία λίστα, θα καλέσουν, και μετά η άλλη.
Άρα μετράει πως θα δηλώσεις τα ΑΚΩ-ΑΜΩ.Αν υπάρχει περίπτωση τα κενα να ειναι 2 ΑΜΩ - 1 ΑΚΩ και είσαι πρώτος και έχεις το συγκεκριμένο ΑΜΩ πριν το ΑΚΩ,θα σε καλέσουν ΑΜΩ.Ε?(.....??)σ' έχω τρελάνει!
Εγώ πάλι θα δηλώσω τα πάντα εκτός απ'το σπίτι μου ... !! Και τώρα άλλη μια (χαζή) ερώτηση. Μπορώ να δηλώσω και αναπληρώτρια και ωρομίσθια υποθέτω στην ίδια αίτηση? Δε φαντάζομαι να μπορώ να δηλώσω μόνο αναπληρώτρια ή μόνο ωρομίσθια και τόσες μέρες να 'χαίρομαι' τσάμπα Αισθάνομαι πανάσχετη, συγγνώμη για τις πολύ θεμελιώδεις απορίες μου
Παράθεση από: sikat στις Ιουνίου 28, 2010, 02:10:54 pmΠαράθεση από: nena8 στις Ιουνίου 28, 2010, 02:02:47 pmΑν εχει ζητηθει ωρομισθιος για ενα σχολειο αλλα δεν εχει δηλωσει αλλος την περιοχη, θα καταφυγουν σε ΑΜΩ που την εχει στις επιλογες?Ναι θα μπορούσε αλλά λογικά πρώτα θα καλέσουν αμω και μετά ωρομίσθιους. Οι αμω είναι οι μπαλαντέρ της Δ!Απλα στην ειδικοτητα μου δεν υπαρχει περιπτωση να κανω πανω απο 2 ωρες σε ενα σχολειο (νεο μαθημα επιλογης γαρ)και μιας και ειμαστε λιγοι, στα νησια ιονιου εχω περισσοτερες πιθανοτητες για ωρομισθια αλλα θελω να δηλωσω και Αθηνα.Παντως η αληθεια ειναι οτι εξακολουθει να με εκπλησσει ο τροπος που τα μηχανευονται ολα...Ανοργανωτα μεν αλλα μια χαρα εξυπηρετουν τα συμφεροντα τους..
Παράθεση από: nena8 στις Ιουνίου 28, 2010, 02:02:47 pmΑν εχει ζητηθει ωρομισθιος για ενα σχολειο αλλα δεν εχει δηλωσει αλλος την περιοχη, θα καταφυγουν σε ΑΜΩ που την εχει στις επιλογες?Ναι θα μπορούσε αλλά λογικά πρώτα θα καλέσουν αμω και μετά ωρομίσθιους. Οι αμω είναι οι μπαλαντέρ της Δ!
Αν εχει ζητηθει ωρομισθιος για ενα σχολειο αλλα δεν εχει δηλωσει αλλος την περιοχη, θα καταφυγουν σε ΑΜΩ που την εχει στις επιλογες?
liliput εισαι θεαααααααα λεμε!!!!!!!!!!!! θεααααααααααααααχ αυτα τα κουτακια..χαχαααααα
Για τα 52 κουτάκια των ωρομισθίων.Θα πας στη διεύθυνση Α
Ακριβώς, απλά δεν βάζεις την λέξη μειωμένο