0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ρε παιδια αξιζει να βαλω αμω εστω και μια ωρα μακρια απο το σπιτι μου?εχω προβληματιστει παρα πολυ. αν ειναι να μας υποχρεωνουν να ειμαστε κσθε μερα εκει ασχετα απο τις ωρες που εχουμε και αν οι ωρες μας ειναι 10 επι παραδειγματι, αξιζει να κανει καποιος μια ωρα αποσταση καθε μεραγια να παιρνει ποσα? εχει κανεις ιδεα? και αν θα τα παιρνουμε ατην ωρα τους. βοηθηστεμε εχω καψει λυχνιες
Γεια χαρα κι απο μενα!Και θα παω κατευθειαν στην απορια μου, η απαντηση της οποιας παιζει σημαντικο ρολο στο πως θα συμπληρωθουν οι περιοχες προτιμησης ΑΚΩ και ΑΜΩ :Οταν θα ερθει η ωρα το Υπουργειο να αρχισει να καλει ΑΚΩ, ΑΜΩ ή ωρομισθιους, ξεκιναει τη διαδικασια απο τον πινακα καταταξης των υποψηφιων, ή απο τα εισερχομενα στο Υπουργειο κενα που στελνουν οι
Παράθεση από: Antouan28 στις Ιουνίου 30, 2010, 03:52:27 pmΓεια χαρα κι απο μενα!Και θα παω κατευθειαν στην απορια μου, η απαντηση της οποιας παιζει σημαντικο ρολο στο πως θα συμπληρωθουν οι περιοχες προτιμησης ΑΚΩ και ΑΜΩ :Οταν θα ερθει η ωρα το Υπουργειο να αρχισει να καλει ΑΚΩ, ΑΜΩ ή ωρομισθιους, ξεκιναει τη διαδικασια απο τον πινακα καταταξης των υποψηφιων, ή απο τα εισερχομενα στο Υπουργειο κενα που στελνουν οι
αναγωγή των ωρών του στο μισθοό του αναπληρωτή ενα πχ αν ειναι ευκολο
Παράθεση από: lollipop στις Ιουνίου 30, 2010, 08:08:23 pm αναγωγή των ωρών του στο μισθοό του αναπληρωτή ενα πχ αν ειναι ευκολοΑν σε παρουν αμω για 10 ωρες θα παρεις τα 10/21 του μισθου του αναπληρωτη δηλαδη ενα κλικ πιο λιγο απο το μισο μισθο αναπληρωτη (οσος ειναι αυτος).
Ρε παιδια ποσες φορες θα το πουμε δεν μπορει βασει της εγκυκλιου να προσληφθει καποιος ωρομισθιος για πανω απο 4 ωρες Μεχρι και 4 ωρες Απο 4 και πανω καλουν αναπληρωτη μειωμενου ωραριου απο το υπουργειο. Οι κλησεις ωρομισθιων θα γινονται απο τις διευθυνσεις Τελος