0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάτι ακόμα: Υπάρχει κάποιο site που να δείχνει τα οργανικά κενά θέσεων για το νέο σχολικό έτος 2010-2011;; Aυτά έχουν καθοριστεί ούτως ή άλλως έτσι δεν είναι;
Μπορούμε να δηλώσουμε 20 περιοχές ΑΚΩ και 20 περιοχές ΑΜΩ οι οποίες να είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους ή πρέπει όσες δηλώνουμε ΑΜΩ να είναι και ΑΚΩ ;
Θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάτι πριν κάνω την αίτηση,που δεν ξέρω αν ρωτήθηκε σε προηγούμενες σελίδες.Η εγκύκλιος κάπου λέει πως όσοι είναι Π02 και Π03 μπορουν να κάνουν αιτηση και για ένα πρόγραμμα ένταξης ανάπηρων μαθητών στα σχολεία,αν το κατάλαβα καλά.Αυτο αφορά μόνο τους Π02,3 που έχουν κάνει σεμινάρια στην ειδική αγωγή ή όλους;Επίσης, με 18,5 μόρια μπορώ να ελπίζω σε καμιά ωρομισθία ή τσάμπα θα τρέχω αύριο;
Παράθεση από: Supreme στις Ιουλίου 02, 2010, 12:35:28 amΜπορούμε να δηλώσουμε 20 περιοχές ΑΚΩ και 20 περιοχές ΑΜΩ οι οποίες να είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους ή πρέπει όσες δηλώνουμε ΑΜΩ να είναι και ΑΚΩ ;Μέχρι 20 ΑΚΩ και μέχρι 20 ΑΜΩ που μπορεί να συμπίπτουν μπορεί όμως και όχι.
Παράθεση από: TYXEROULA στις Ιουλίου 02, 2010, 12:21:36 amΘα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάτι πριν κάνω την αίτηση,που δεν ξέρω αν ρωτήθηκε σε προηγούμενες σελίδες.Η εγκύκλιος κάπου λέει πως όσοι είναι Π02 και Π03 μπορουν να κάνουν αιτηση και για ένα πρόγραμμα ένταξης ανάπηρων μαθητών στα σχολεία,αν το κατάλαβα καλά.Αυτο αφορά μόνο τους Π02,3 που έχουν κάνει σεμινάρια στην ειδική αγωγή ή όλους;Επίσης, με 18,5 μόρια μπορώ να ελπίζω σε καμιά ωρομισθία ή τσάμπα θα τρέχω αύριο; Εγώ έτρεχα με μηδέν μόρια... Κι όταν λέω έτρεχα, κυριολεκτικά το εννοώ, αφού περίμενα για να κάνω την αίτησή μου 4μιση ώρες και παραλίγο να με διώχνανε και να αναγκαζόμουν να ξαναπάω κι αύριο! Κι όλα αυτά, με μηδενικά μόρια!
Mπράβο για την επιμονή σου!Το ίδιο έκανα κι εγώ ματαίως βέβαια στο παρελθόν,πριν μου ανοίξει τα μάτια το pde και πριν μας τα βγάλει η Αννούλα!Δε γνωρίζω τι κλάδος είσαι πάντως η προσγείωση στην πραγματικότητα,αν και σκληρή,κρίνεται απαραίτητη.Σήμερα όποιος Π02 δεν έχει τουλάχιστον 25 μόρια κατα τη γνώμη μου δεν έχει ελπίδες και για ακω πουθενά.Εγώ θα βάλω μόνο αμω σκεφτόμενη ρεαλιστικά ελπίζοντας στην πραγματικότητα να έχω 4 ωρες ωρομισθίας/πδσ.Εφιαλτικό,αλλά καλύτερο απότο τίποτα!(και να σκεφτείς οτι έχασα το διορισμό για ένα βαθμό!)Καλή μας τυχη! Παράθεση από: liliput στις Ιουλίου 02, 2010, 01:05:33 amΠαράθεση από: TYXEROULA στις Ιουλίου 02, 2010, 12:21:36 amΘα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάτι πριν κάνω την αίτηση,που δεν ξέρω αν ρωτήθηκε σε προηγούμενες σελίδες.Η εγκύκλιος κάπου λέει πως όσοι είναι Π02 και Π03 μπορουν να κάνουν αιτηση και για ένα πρόγραμμα ένταξης ανάπηρων μαθητών στα σχολεία,αν το κατάλαβα καλά.Αυτο αφορά μόνο τους Π02,3 που έχουν κάνει σεμινάρια στην ειδική αγωγή ή όλους;Επίσης, με 18,5 μόρια μπορώ να ελπίζω σε καμιά ωρομισθία ή τσάμπα θα τρέχω αύριο; Εγώ έτρεχα με μηδέν μόρια... Κι όταν λέω έτρεχα, κυριολεκτικά το εννοώ, αφού περίμενα για να κάνω την αίτησή μου 4μιση ώρες και παραλίγο να με διώχνανε και να αναγκαζόμουν να ξαναπάω κι αύριο! Κι όλα αυτά, με μηδενικά μόρια!