*

Αποστολέας Θέμα: πως να βρω τα ονοματα των μαθητων του σχολειου.  (Αναγνώστηκε 12606 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος michalis

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: πως να βρω τα ονοματα των μαθητων του σχολειου.
« Απάντηση #14 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2009, 10:04:55 am »
δικιο εχεις που θυμωνεις αλλα πλεον τα ονοματα μας τα εχουν ολοι κ παντου!δηλ απο που ξερουν ολοι οτι γεννας και σου στελνουν ενα σωρο διαφημιστικα;; η οταν ειναι να παει το παιδι νηπιαγωγειο κ ερχονται απο τα ιδιωτικα;;απλα ο διευθυντης λιγικο ειναι να μην τα δινει,ειναι οντως παανομο.καταρχην ειχε δημιουργηθει παλια ενα θεμα ειδικα με τους αλλοδαπους.θυμαμαι οτι περνανε τηλ απο εκδοτικο οικο και ζητουσαν απο το σχολειο τα ονοματα αλλοδαπων για να δωσουν υποτιθεται δωρεαν κατι κλπ..τελικα οι γονεις πληρωνανε βιβλια κ δεν τα βλεπανε ποτε..ειναι λεπτη η θεση..

δεν είναι καθόλου λεπτή η θέση του διευθυντή, τους στέλνει στο διάολο και τελειώνει το πράγμα...το γεγονός οτι οι εταιρείες έχουν προσωπικά μας δεδομένα αφενός δεν σημαίνει οτι πρέπει να την επεκτείνουμε και στο φακέλωμα μικρών μαθητών και αφετέρου καμία απο αυτές δεν βγήκε να το φωνάξει οτι μας έχει φακελώσει

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:21:21 »

Αποσυνδεδεμένος kathyk

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2009, 10:16:32 am »
σιγα! δεν ειπα οτι πρεπει να δινονται τα ονοματα!το αντιθετο ειπα!για το οτι ειναι λεπτη η θεση εννοω οτι δεν πρεπει να τα δωσει κ ταυτοχρονα να μη φανει "κακος"

Αποσυνδεδεμένος michalis

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2009, 10:33:19 am »
σιγα! δεν ειπα οτι πρεπει να δινονται τα ονοματα!το αντιθετο ειπα!για το οτι ειναι λεπτη η θεση εννοω οτι δεν πρεπει να τα δωσει κ ταυτοχρονα να μη φανει "κακος"
το κατάλαβα,το ύφος μου δεν είναι για αυτά που εσύ ράφεις..

Αποσυνδεδεμένος bettina

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2009, 01:58:41 pm »
ναι εκπαιδευτικος ειμαι.επειδη ομως δεν εχω την τυχη να δουλευω στο δημοσιο πρεπει να κανω κατι για να ζησω.δουλευω σε φροντιστηριο και για να μπορω να εχω πολλες ωρες δουλειας πρεπει να εχω και πολλους μαθητες..για να εχω μαθητες θα πρεπει να διαφημισω ( οχι εγω  προσωπικα, ο ιδιοκτητης ) το τι παρεχω ετσι ωστε να μπορει ο γονιος να διαλεξει τι ειναι αυτο που ταιριαζει στις αναγκες του παιδιου του.δεν πουλαω ταπερ και μαχαιροπηρυνα για να ριξω το διαφημιστικο στην εισοδο της πολυκατοικιας ουτε μπορω να σταθω στην εισοδο του σχολειου να μοιραζω τα φυλλαδια.δεν ειναι του επιπεδου μου.ναι ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ να παρω λιστα με τους μαθητες αλλα δεν εχω αλλη λυση.στα μεγαλα αστικα κεντρα μπορεις πολυ ευκολα περα απο τις λιγες ωρες στο φροντιστηριο να κανεις και ιδιαιτερα για να εχεις ενα αξιοπρεπες εισοδημα.σε μια περιοχη ομως 500 μαθητων που ιδιαιτερο κανουν 4 τι κανεις?ζεις με 15 ωρες δουλειας  ? και λαμβανοντας υποψιν οτι αντιπαλος σου δεν ειναι ενας συναδελφος αλλα ενας ο οποιος επειδη εζησε λιγα χρονια στο εξωτερικο νομιζει οτι μπορει και να διδαξει κιολας νομιζω οτι επιβαλεται να κανεις οτι μπορεις εστω και αν δεν ειναι ηθικα σωστο.σημερα εμαθα οτι στον εν λογω "συναδελφο" τα εδωσε τα ονοματα εναντι αμοιβης.δεν νομιζω οτι καποιος γονιος θα ενοχληθει αν παρει ενα φυλλαδιο.ο φακελος εχει τα στοιχεια του φροντιστηριου αν θελει μπορει να τον πεταξει χωρις καν να τον ανοιξει.επισης το γραμμα αν και εχει το ονομα του παιδιου διαβαζετε απο τον κηδεμονα αρα που ακριβως βρισκεται ο κινδυνος για το παιδι?μεγαλυτερος κινδυνος ειναι να παει καπου που θα τον κοιτανε σαν εισοδημα παρα καπου που νοιαζονται για αυτο.κανω αυτη τη δουλεια επειδη πραγματικα ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.αν πιστευα οτι με καποιο τροπο θιγονται απειλουνται ή οτιδηποτε αλλο ειμαι η πρωτη που δεν θα; το επετρεπε.ας μην ημαστε υποκριτες και ας δουμε τα πραγματα ως εχουν και οχι οπως θα επρεπε να εχουν.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:21:21 »

Αποσυνδεδεμένος someone

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2009, 02:23:40 pm »
Πληροφοριακα....απο το site της Αρχης Προστασιας Προσωπικών Δεδομένων..

"Προσωπικά δεδομένα είναι κάθε πληροφορία που αναφέρεται σε και περιγράφει ένα άτομο, όπως: στοιχεία αναγνώρισης (ονοματεπώνυμο, ηλικία, κατοικία, επάγγελμα, οικογενειακή κατάσταση κλπ.), φυσικά χαρακτηριστικά, εκπαίδευση, εργασία (προϋπηρεσία, εργασιακή συμπεριφορά κλπ), οικονομική κατάσταση (έσοδα, περιουσιακά στοιχεία, οικονομική συμπεριφορά), ενδιαφέροντα, δραστηριότητες, συνήθειες."

"Η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων επιτρέπεται μόνο όταν το άτομο έχει δώσει τη συγκατάθεσή του"

Και βεβαια, υπάρχει και

"Η Λίστα του άρθρου 13 της Αρχής (ή αλλιώς Μητρώο του αρ. 13) περιλαμβάνει τα φυσικά πρόσωπα που  έχουν δηλώσει ότι δεν επιθυμούν να λαμβάνουν επικοινωνία μέσω ταχυδρομείου για θέματα που αφορούν την προώθηση/διαφήμιση αγαθών. Οι υπεύθυνοι επεξεργασίας υποχρεούνται να συμβουλεύονται το μητρώο και να διαγράφουν από τους καταλόγους τους όσους είναι εγγεγραμμένοι σε αυτό.Προσέξτε ότι για την περίπτωση τηλεφωνικών οχλήσεων ή οχλήσεων μέσω email, κινητών τηλεφώνων (ή αλλιώς spam) δεν ισχύει η παραπάνω λίστα και ο Νόμος είναι αυστηρότερος! Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τις Θεματικές Ενότητες για το spam και την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών."

Αυτα....

Αποσυνδεδεμένος michalis

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2009, 04:08:44 pm »
πολλοί απο εμάς δεν δουλεύουμε στο δημόσιο, αυτό όμως δεν μας οδηγεί στο να κάνουμε παράνομες πράξεις...νομίζω οτι πρέπει να διαβάσεις προσεκτικά το κείμενο του someone και αναλόγως να πράξεις. αν έχεις στοιχεία για την δοσοληψία του διευθυντή να τα παρουσιάσεις στην αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων και μέσψ δικηγόρου στη δευτεροβάθμια. όχι όμω επειδή "κλέβει" κάποιος να δικαιολογούμε την δική μας "κλοπή"

Αποσυνδεδεμένος kathyk

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2009, 10:09:52 pm »
την φαγαμε την κοπελα! ;D οσο και να μη συμφωνω,δεν πιστευω οτι ολοι οι αλλοι θα καναμε κατι διαφορετικο.

Αποσυνδεδεμένος bettina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2009, 10:21:19 pm »
το εμπεδωσα ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.οταν ο γειτονας κλεβει για προσωπικο οφελος μονο εγω θα δικαολογησω την κλοπη μου γιατι ειναι για προσωπικο αλλα και κοινωνικο οφελος.οσο για τον διευθυντη αν εμπαινα στη διαδικασια να τον καταγγειλω θα το εκανα για πολυ σοβαροτερα αδικηματα και οχι για δοσοληψια.το τι ειναι ηθικο και σωστο ολοι το γνωριζουμε αλλα ολοι μας καποια στιγμη εχουμε παρανομησει με τον αλφα η βητα τροπο.ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλετω.

Αποσυνδεδεμένος vsk

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ0402
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2009, 11:47:45 pm »
Είναι απαράδεκτο και μόνο που το συζητάμε!  >:(
Αν είναι δυνατόν, να διανέμονται στο σχολείο (γιατί για το σπίτι θα χρειαστεί και η διεύθυνση) διαφημιστικά φυλλάδια φροντιστηριακών μαθημάτων! Πέραν της παρανομίας είναι και ηθικά επιλήψιμο. Τέτοια υποτίμηση του έργου των εργαζομένων σ' αυτό πια; Είναι σαν να λες στους μαθητές και μάλιστα μέσα στα πόδια των καθηγητών τους: "Παιδιά, οι καθηγητές σας δεν τα λένε καλά, ελάτε σε μας". Ντροπή!

professor

• Επισκέπτης
« Απάντηση #23 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 12:39:57 am »
 περα απο τους αφορισμους και την νομιμοφορσυνη υπαρχει και η αμοραλιστικη θεωρηση των πραγματων....στις πολιτικες αντιπαραθεσεις λχ οι μιμοι εθεν και ενθεν εξυμνουν εγκληματα.εγω εχω σκεφτει εναν  τροπο αλλα φυσικα δεν τον λεω..αν ημουν αδιοριστος ;δεν θα δουλευα σε φροντιστηριο,,διοτι ποτε δεν δουλεψα εκει !τοσο απλο!

Αποσυνδεδεμένος bettina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 12:49:37 am »
Είναι απαράδεκτο και μόνο που το συζητάμε!  >:(
Αν είναι δυνατόν, να διανέμονται στο σχολείο (γιατί για το σπίτι θα χρειαστεί και η διεύθυνση) διαφημιστικά φυλλάδια φροντιστηριακών μαθημάτων! Πέραν της παρανομίας είναι και ηθικά επιλήψιμο. Τέτοια υποτίμηση του έργου των εργαζομένων σ' αυτό πια; Είναι σαν να λες στους μαθητές και μάλιστα μέσα στα πόδια των καθηγητών τους: "Παιδιά, οι καθηγητές σας δεν τα λένε καλά, ελάτε σε μας". Ντροπή!
θα συμφωνησω μαζι σου οτι ειναι απαραδεκτο να μοιραζεις τα φυλλαδια στο σχολειο.δεν χρειαζομαι εγω προσωπικα διευθυνσεις καθως μενω σε μικιρη κωμοπολη και γνωριζει ο ταχυδρομος που μενει ο καθενας.τωρα ως προς το τελευταιο δεν νομιζω οτι ολα σχεδον τα παιδια πανε φροντιστηρια η κανουν ιδιαιτερα επειδη στο σχολειο δεν τους τα λενε καλα αλλα λογω ελλειψης χρονου.οταν σε μια ταξη εχεις 25 παιδια και ο χρονος σε πιεζει δεν μπορει να αφιερωσεις χρονο σε καθενα απο αυτα.επειτα υπαρχει και η πιεση να καλυφθει η υλη οποτε δεν μπορει να επιμεινεις πολυ σε κατι που δυσκολευει την μειοψηφια.αν τα πραγματα ηταν ροδινα δεν θα ειχε ανθισει με τετοιους ρυθμους η παραπαιδεια.αληθεια φροντιστηριο κανατε για να δωσετε πανελληνιες?ναι?γιατι δεν τα εξηγουσε καλα η καθηγητρια?

Αποσυνδεδεμένος michalis

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 01:36:42 am »
μα είναι δυνατόν να το συνεχίζεις κιόλας??? >:( >:( >:( είναι παράνομο και δεν ταιριάζει σε νοοτροπία εκπαιδευτικού να ζητά καν, πόσο μάλον τόσο προκλητικά-δημόσια βοήθεια στο να παρανομήσει...δεν θα ξαναπαντήσω αλλά πραγματικά τέτοια νοοτροπία δεν πιστεύω οτι θα μπορούσε να έχει κάποιος που πραγματικά θέλει να μεταδώσει γνώση...

professor

• Επισκέπτης
« Απάντηση #26 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 01:51:33 am »
[
θα συμφωνησω μαζι σου οτι ειναι απαραδεκτο να μοιραζεις τα φυλλαδια στο σχολειο.δεν χρειαζομαι εγω προσωπικα διευθυνσεις καθως μενω σε μικιρη κωμοπολη και γνωριζει ο ταχυδρομος που μενει ο καθενας.τωρα ως προς το τελευταιο δεν νομιζω οτι ολα σχεδον τα παιδια πανε φροντιστηρια η κανουν ιδιαιτερα επειδη στο σχολειο δεν τους τα λενε καλα αλλα λογω ελλειψης χρονου.οταν σε μια ταξη εχεις 25 παιδια και ο χρονος σε πιεζει δεν μπορει να αφιερωσεις χρονο σε καθενα απο αυτα.επειτα υπαρχει και η πιεση να καλυφθει η υλη οποτε δεν μπορει να επιμεινεις πολυ σε κατι που δυσκολευει την μειοψηφια.αν τα πραγματα ηταν ροδινα δεν θα ειχε ανθισει με τετοιους ρυθμους η παραπαιδεια.αληθεια φροντιστηριο κανατε για να δωσετε πανελληνιες?ναι?γιατι δεν τα εξηγουσε καλα η καθηγητρια?

ειναι ισχυρα επιχειρηματα αυτα!η δυναμη τους ομως εξασθενει οσο πιο ωμα τα προβαλλεςι και δη με τον τροπο που το κανεις
με αλλα λογια εισαι στο αντιπαλο στρατοπεδο και ζητας απο εμας να γινουμε προδοτες!
αυτο γινεται ευκολα αρκει να φορας κουκουλα,αλλα εγω πως να φορεσω πια αφου με ξερουν για διορισμενο;
καποια καλοπαιδα-  ΔΙΑΣΗΜΑ ΠΙΑ!- μοιραζαν στα νιατα τους φυλλαδια εξω απο σχολεια!!!

Αποσυνδεδεμένος eleni09 ΠΕ 02

• Έμπειρο μέλος
  • "όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν..."
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 09:28:18 am »
Καλημερα..παιδια ολο αυτο ειναι παραλογισμος...

καποια στιγμη δουλευα στους "γιατρους χωρις συνορα" και και γυριζαμε απο πορτα σε πορτα..οχι για να κανουμε δαιφημιση...αλλα για να μαζεψουμε υπογραφες....ωστε να μπορει η οργανωση να στειλει σε αυτους που δεχονται εντυπο ενημερωτκο υλικο......χωρις την υπογραφη-συγκαταθεση...ειναι παρανομο....

οπως και οταν δουλευα σε εταιρια δημοσκοπησεων....τα τηλεφωνα τα πρναμε απο τον τηλεφωνικο καταλογο.....-παρανομα- και οχι με τυχαιο συνδυασμο αριθμων οπως μας ειχαν πει να λεμε στον κοσμο......

δεν εχει κανεις δικαιωμα να δωσει ονοματα μαθητων....και αν γινεται ειναι απαραδεκτο...οπως και σε ολες τις αναλογες περιπτωσεις με τις καρτες, την κινητητηλεφωνια , τα κεντρα αδυνατισματος κτλ....

νομιζω οτι η bettina δεν φταιει  , αλλα θα πρεπει να βρεθει αλλος τροπος να διαφημιστει το συγκεκριμενο φροντιστηριο...και το καθε φροντιστηριο....

καποια στιγμη που δουλευα σε κεντρο η/υ καναν προωθηση ως εξης: βγαιναμε στο δρομο και σταματουσαμε κοσμο...και προσπαθουσαμε να παρουμε τα στοιχεια τους ωστε να συμμετασχουν σε κληρωση για δωρεαν μαθηματα...ετσι μας εδινα το τηλεφωνο και τους πρναμε μετα τηλ για τα αποτελεσματα-κανοντας παραλληλα και διαφημιση...και νομιζω οτι αφου μας εδιναν οι ιδιοι το τηλεφωνο...δεν ηταν παρανομο....ετσι νομιζω κιολας....δεν ειμαι σιγουρη...παντως αν και αυτο ειναι ενοχλητικο///μου φαινεται πιο νορμαλ.....
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 09:29:51 am από eleni09 ΠΕ 02 »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182691
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 665
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144