*

Αποστολέας Θέμα: πως να βρω τα ονοματα των μαθητων του σχολειου.  (Αναγνώστηκε 12595 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
Απ: πως να βρω τα ονοματα των μαθητων του σχολειου.
« Απάντηση #28 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 11:54:05 am »
bettina , μιας και λες ότι μένεις σε μικρή πόλη, τι θα έλεγες να άφηνες μερικά φυλλάδια σε όλα τα σπίτια (χύμα στην είσοδο ή ένα σε κάθε κουτί ταχυδρομίου), έτσι ώστε όποιος ενδιαφέρεται να τα πάρει; ή εάν δεν μπορείς να εκτυπώσεις τόσα φυλλάδια, θα μπορούσες να κάνεις μερικές μέρες μία βόλτα στις καφετέριες που συχνάζουν οι μαθητές (ή να πληρώσεις κάποιον να το κάνει εάν ντρέπεσαι) και να μοιράσεις το φυλλάδιο κατευθείαν σε αυτούς.
όσο δίκιο κι αν έχεις από την πλευρά σου, τις ίδιες δικαιολογίες που δίνεις στον εαυτό σου, μπορεί να τις δώσει κάθε έμπορος για να κάνει ανάλογες πράξεις (εύρεση προσωπικών δεδομένων από παράνομες πηγές και χωρίς την συγκατάθεση των προσώπων), διότι και οι έμποροι άνθρωποι είναι και πρέπει να πουλήσουν για να ζήσουν και εν τέλει ολονών των εργαζομένων η δουλειά έχει και την κοινωνική της διάσταση , όχι μόνο των καθηγητών.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:25:10 »

Αποσυνδεδεμένος stratosmath

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 12:56:14 pm »
ναι εκπαιδευτικος ειμαι.επειδη ομως δεν εχω την τυχη να δουλευω στο δημοσιο πρεπει να κανω κατι για να ζησω.δουλευω σε φροντιστηριο και για να μπορω να εχω πολλες ωρες δουλειας πρεπει να εχω και πολλους μαθητες..για να εχω μαθητες θα πρεπει να διαφημισω ( οχι εγω  προσωπικα, ο ιδιοκτητης ) το τι παρεχω ετσι ωστε να μπορει ο γονιος να διαλεξει τι ειναι αυτο που ταιριαζει στις αναγκες του παιδιου του.δεν πουλαω ταπερ και μαχαιροπηρυνα για να ριξω το διαφημιστικο στην εισοδο της πολυκατοικιας ουτε μπορω να σταθω στην εισοδο του σχολειου να μοιραζω τα φυλλαδια.δεν ειναι του επιπεδου μου
Δεν καταλαβαίνω bettina τι ειναι του επιπέδου σου; Να παρανομήσεις; Είναι απίστευτο απο εκπαιδευτικό και παιδγωγό να τονίζει οτι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Αυτό πλέον δεν είναι θέμα δουλειάς αλλά ηθικής.
Έχεις σκεφτεί να πληρώσεις 2 παιδια να σταθούν έξω απο τα σχολεία και να μοιράσουν φυλλάδια; Ή και αυτό ΔΕΝ είναι του επιπέδου σου;

Αποσυνδεδεμένος GEMINI 3

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • WE ARE THE CHAMPIONS!
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 01:30:31 pm »
Έχω δύο παιδιά 14 και 11,5 ετών και μένω εδώ και τρία χρόνια στην πρωτεύουσα του νομού όπου ζει και η Betina. Πριν μέναμε στην Κυψέλη (Αθήνα). Οφείλω να ομολογήσω ότι διαφημιστικό για φροντιστήριο ταχυδρομημένο στο σπίτι ΜΟΝΟ εδώ έλαβα και μάλιστα από φροντιστήρια Μέσης Εκπαιδεύσεως, όχι Ξένων Γλωσσών. Στην Αθήνα μοίραζαν στον αγιασμό διαφημιστικά φυλλάδια έξω από το σχολείο.
Να πω κάτι ως γονιός; Δεν θα με πείσει κανένα φροντιστήριο να στείλω το παιδί μου εκεί αν δεν δω αποτελέσματα και δεν μάθω από άλλους γονείς εντυπώσεις (και πάλι δεν είσαι σίγουρος αλλά λέμε)...
Προς το παρόν τα παιδιά μου κάνουν Αγγλικά και Γερμανικά σε συνοικιακό φροντιστήριο (πολύ μακριά από το κέντρο της πόλης) και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Η κόρη μου πήρε το Lower στη

professor

• Επισκέπτης
« Απάντηση #31 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2009, 12:17:38 am »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144