PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Μετά τον διορισμό / την πρόσληψη
Υπηρεσιακές μεταβολές
(Συντονιστής:
giokspy
)
Τοποθετήσεις υπεράριθμων με οργανική...
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: Τοποθετήσεις υπεράριθμων με οργανική... (Αναγνώστηκε 2534 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
angie_k
Νέο μέλος
Φύλο:
Τοποθετήσεις υπεράριθμων με οργανική...
«
στις:
Σεπτεμβρίου 01, 2009, 01:09:51 pm »
Tweet
Κρίθηκα υπεράριθμη στο σχολείο στο οποίο έχω οργανική, με στέλνουν σε άλλο σχολείο και στην οργανική μου στέλνουν αποσπασμένο. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι παίζεται και τι μπορώ να κάνω
Καταγράφηκε
...too much love will kill you
just as sure as none at all
it'll drain the power that's in you
make you plead and scream and crawl
and the pain will make you crazy
you're the victim of your crime
Too much love will kill you every time...
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
Απ: Τοποθετήσεις υπεράριθμων με οργανική...
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 15:09:09 »
Pixie
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
ΠΕ02
«
Απάντηση #1 στις:
Σεπτεμβρίου 01, 2009, 01:31:01 pm »
Μήπως ο αποσπασμένος θα πάρει καμιά άδεια και τον τοποθέτησαν εκεί για να πληρώνεται;
Καταγράφηκε
http://istorialykeiou.blogspot.gr
angie_k
Νέο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #2 στις:
Σεπτεμβρίου 01, 2009, 01:50:31 pm »
Όχι δεν έχει κανένας άδεια...συγκεκριμένα είμαστε 2 υπεράριθμες δασκάλες στο σχολείο, μας τοποθετησαν αλλού και έστειλαν 2 αποσπασμένους στις οργανικές μας. Είναι δυνατόν να σε μετακινούν από την οργανική σου και να μένει κενή; Υπάρχει νομοθεσία που να με καλύπτει ή θα είμαι κάθε χρόνο έρμαιο της εκάστοτε πρωτοβάθμιας; Αν δηλάδή εγώ βγαίνω υπεράριθμη κάθε Ιούνιο και έρχεται αποσπασμένος στην οργανική μου τι οργανική είναι αυτή;
Καταγράφηκε
Pixie
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
ΠΕ02
«
Απάντηση #3 στις:
Σεπτεμβρίου 01, 2009, 02:09:26 pm »
Αν και δεν ξέρω τα της πρωτοβάθμιας, από αυτά που λες σίγουρα κάτι παίζεται. Γιατί βγήκατε δύο υπεράριθμες; Μειώθηκαν τα τμήματα στο σχολείο;
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 15:09:09 »
angie_k
Νέο μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #4 στις:
Σεπτεμβρίου 01, 2009, 02:27:43 pm »
Δε μειώθηκαν ούτε τμήματα ούτε οργανικότητα. Ήμουν υπεράριθμη τον Ιούνιο πριν βγουν οι αποσπάσεις. Ένας συνάδελφος έφυγε για εξωτερικό και μια συνάδελφος σε σχολείο ειδικής αγωγής. Οπότε κανονικά δεν έπρεπε να αλλάξει κάτι αφού αυτούς που έφυγαν τους καλύπτουμε οι υποτιθέμενοι υπεράριθμοι. Το θέμα είναι, την οργανική μου μπορώ να τη διασφαλίσω με κάποιον τρόπο? Υπάρχει ξεκάθαρος νόμος? Ή να τους αφήσουμε να αλωνίζουν?
Καταγράφηκε
Pixie
Ιστορικό μέλος
Φύλο:
ΠΕ02
«
Απάντηση #5 στις:
Σεπτεμβρίου 01, 2009, 02:50:27 pm »
Δηλαδή οι άλλοι έφυγαν (υποθέτω με απόσπαση) αφότου κρίθηκες εσύ υπεράριθμη, αλλά πάλι νομίζω ότι κανονικά είχες δικαίωμα να μείνεις στο σχολείο (εφόσον δεν είχες ζητήσει εσύ να κριθείς υπεράριθμη και προέκυψαν λειτουργικά κενά). Ίσως σε βοηθήσει αυτό:
Γ! ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΣ
1) Να μην κάνει τίποτα,.
Η οργανική του θέση δε χάνεται όσο υφίσταται η συγκεκριμένη σχολική μονάδα και για όσο χρονικό διάστημα επιθυμεί ο ίδιος. Δεν προβλέπεται βάση του υφισταμένου νομικού πλαισίου αναγκαστική άρση υπεραριθμίας. Έτσι ο υπεράριθμος το Σεπτέμβριο: α)θα παραμείνει στην ίδια σχολική μονάδα αν προκύψουν νέα λειτουργικά κενά από αποσπάσεις, παραιτήσεις, εκπαιδευτικές άδειες, γονικές μακροχρόνιες άδειες κ.τ.λ. Για αυτά τα λειτουργικά κενά προηγούνται για τοποθέτηση οι υπεράριθμοι.
Θα προηγηθούν επίσης στις τοποθετήσεις στα λειτουργικά κενά της περιοχής μετάθεσής τους, αν κάνουν δήλωση τοποθέτησης, αλλά η διάθεσή τους θα γίνει σύμφωνα με τη σειρά προτίμησης και το σύνολο μονάδων μετάθεσής τους ( μεταξύ όλων των υπεραρίθμων της περιοχής μετάθεσης τους) β) διατίθεται ή αποσπάται χωρίς αίτηση του εξ ολοκλήρου σε άλλη σχολική μονάδα της ίδιας περιοχής μετάθεσης κατ’αρχάς όποτε λαμβάνει «τις μονάδες μετάθεσης για δυσμενές συνθήκες που αντιστοιχούν στη σχολική μονάδα της διάθεσης εκτός αν οι μονάδες μετάθεσης για δυσμενές συνθήκες της οργανικής του θέσης είναι περισσότερες οπότε και λαμβάνει αυτές». Αν δεν υπάρχουν κενά στην ίδια περιοχή μετάθεσης (πράγμα σπάνιο) τότε διατίθεται σε άλλη περιοχή μετάθεσης του ίδιου Π.Υ.Σ.Δ.Ε. γ) διατίθεται για συμπλήρωση του υποχρεωτικού του ωραρίου και λαμβάνει αναλογικά «με βάση την εβδομάδα των πέντε ημερών τις μονάδες μετάθεσης για δυσμενείς συνθήκες που αντιστοιχούν στις σχολικές μονάδες της διάθεσης εκτός αν οι μονάδες μετάθεσης για δυσμενείς συνθήκες της οργανικής του θέσης είναι περισσότερες, οπότε και λαμβάνει αυτές»
Τονίζω για άλλη μια φορά ότι δεν χάνεται η οργανική θέση αυτού που χαρακτηρίζεται σήμερα οργανικά υπεράριθμος.
http://enotikoaristero.wordpress.com/%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CF%82/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CE%B5%CF%82/%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%BDi%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B8%CE%B5%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B8/
«
Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 01, 2009, 02:56:44 pm από ioanna89
»
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
Πάνω
« προηγούμενο
επόμενο »
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση