*

Αποστολέας Θέμα: Δεύτερη φάση αναπληρωτών ΠΕ-60  (Αναγνώστηκε 43624 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Emili83

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: Δεύτερη φάση αναπληρωτών ΠΕ-60
« Απάντηση #42 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 01:09:19 am »
Πηραν 624 άτομα,όμως στον πίνακα που κοιταξα τη θέση μου,ουσιαστικά έχουν αφαιρεθεί 556..Μάλλον δεν είχαν βάλει και καποιοι το `κουτακι`;Δεν ξερω.............Με  σειρα 1220 τί εχω να περιμένω ΑΡΟΥΛΗ;Μαντάρα τα κάνες και ακόμα δεν αρχισες ;D

Tesy πάνω κάτω ίδια σειρά είμαστε, με μια γρήγορη ματιά έβγαλα 51 τρίκτενους που είναι κάτω από εμένα άρα μένουν 573 κ όχι 556 από πάνω μου.. μπερδεύτηκα ...

Αν αφαιρέσω 573, ησειρά μου βελτιωνεται,ομως στον πινακα που βγήκε με `χει 1230+Τι να πω.......julie21, αν και είμαι αισιοδοξο άτομο,δύσκολο το βλέπω το φετινό.....

o pinakas autos einai o idi uparxon pinakas, o opoios den ananewthike logw twn 624 anaplirwtwn pou piran simera. i thesi sou auti ti stigmi einai peripou 670 atoma, diladi gia na se paroun fetos anaplirwtria prepei na eidopoiisoun peripou 670 atoma.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:40:06 »

Αποσυνδεδεμένος TESY

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 01:25:04 am »
Πηραν 624 άτομα,όμως στον πίνακα που κοιταξα τη θέση μου,ουσιαστικά έχουν αφαιρεθεί 556..Μάλλον δεν είχαν βάλει και καποιοι το `κουτακι`;Δεν ξερω.............Με  σειρα 1220 τί εχω να περιμένω ΑΡΟΥΛΗ;Μαντάρα τα κάνες και ακόμα δεν αρχισες ;D

Tesy πάνω κάτω ίδια σειρά είμαστε, με μια γρήγορη ματιά έβγαλα 51 τρίκτενους που είναι κάτω από εμένα άρα μένουν 573 κ όχι 556 από πάνω μου.. μπερδεύτηκα ...

Αν αφαιρέσω 573, ησειρά μου βελτιωνεται,ομως στον πινακα που βγήκε με `χει 1230+Τι να πω.......julie21, αν και είμαι αισιοδοξο άτομο,δύσκολο το βλέπω το φετινό.....

o pinakas autos einai o idi uparxon pinakas, o opoios den ananewthike logw twn 624 anaplirwtwn pou piran simera. i thesi sou auti ti stigmi einai peripou 670 atoma, diladi gia na se paroun fetos anaplirwtria prepei na eidopoiisoun peripou 670 atoma

Το ξέρω ότι δεν.ανανεωνονται,απλώς προσπαθούμενα υπολογίσουμε εκ νέου τη σειρά μας.Ομως ηθέση μου είνα δυστυχως 1200+και όχι 670...ΑΝ κάνουν 2καλέσματα των 670 τότε ναι :'( :'(

Αποσυνδεδεμένος Emili83

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 02:13:38 am »

o pinakas autos einai o idi uparxon pinakas, o opoios den ananewthike logw twn 624 anaplirwtwn pou piran simera. i thesi sou auti ti stigmi einai peripou 670 atoma, diladi gia na se paroun fetos anaplirwtria prepei na eidopoiisoun peripou 670 atoma

Το ξέρω ότι δεν.ανανεωνονται,απλώς προσπαθούμενα υπολογίσουμε εκ νέου τη σειρά μας.Ομως ηθέση μου είνα δυστυχως 1200+και όχι 670...ΑΝ κάνουν 2καλέσματα των 670 τότε ναι :'( :'(

A OK tote den katalaba egw swsta  sorry...

Αποσυνδεδεμένος Mafalda2

• Νέο μέλος
  • *
  • BASTA! και
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 10:38:24 am »

[/quote]

Το ξέρω αυτό το πρόβλημα όμως είναι ότι εγώ βγάζω άλλη σειρά και ο πίνακας άλλη..εγώ αφαιρώ 573 άτομα ενώ στον πίνακα 556, εντάξει δε θα δημιουργήσω θέμα για 17 άτομα..

Mafalda σ ευχαριστούμε!!!
[/quote]

Τα 17 άτομα που αναφέρεις είναι τρίτεκνοι μηδενικής προϋπηρεσίας που τους πήρανε από τον πίνακα αναπληρωτών μηδενικής προϋπηρεσίας και όχι τον πίνακα κατάταξης αναπληρωτών. Συνεπώς από τον πίνακα αναπληρωτών πήρανε 607 άτομα τα οποία όμως ήταν και κάποιοι τρίτεκνοι σε σειρά κάτω από το 3000 οπότε και πάλι δεν αφαιρούνται οι πρώτοι 604. Εγώ ας πούμε ανέβηκα 556 θέσεις. Εύχομαι να βοήθησα...
I never teach my pupils. I only attempt to provide the conditions in which they can learn. - Albert Einstein

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:40:06 »

Αποσυνδεδεμένος julie21

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 10:48:13 am »
Σ ευχαριστώ ξανά Mafalda2! Να είσαι καλά και για τον κόπο και για το χρόνο που διέθεσες! φιλιά

Αποσυνδεδεμένος bk

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 10:53:46 am »
Κανενα νεο εχουμε????

Αποσυνδεδεμένος xionati

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 11:05:20 am »
Κάπου στην αβ διάβασα ότι η β φάση θα γίνει στις 11 Σεπτ. και η γ Χριστούγεννα.Ή 1400 αρχισε να μη μου φαίνεται και τόσο καλή θέση πια.
νηπιαγωγός

Αποσυνδεδεμένος popai

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 11:07:08 am »
Κατά τις 11 Σεπτεμβρίου υπολογίζω, αφού η προθεσμία για κατάθεση αιτήσεων αναπληρωτών για δασκάλους τελειώνει 10/09. Χαλαρώστε γιατί αν πάμε έτσι μέχρι τις 10/09 αντί για αναπληρώτριες θα πάμε ασθενείς!!!

Αποσυνδεδεμένος julie21

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 11:10:36 am »
Κάπου στην αβ διάβασα ότι η β φάση θα γίνει στις 11 Σεπτ. και η γ Χριστούγεννα.Ή 1400 αρχισε να μη μου φαίνεται και τόσο καλή θέση πια.

Θα μας τρελάνουν τελείως;;; Χριστούγεννα;;; Ελπίζω να μην ισχύει κάτι τέτοιο..

Αποσυνδεδεμένος popai

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 11:12:05 am »

Μήπως φοβούνται ότι θα γίνουν εκλογές τον Οκτώβρη για αυτό πιθανολογούν την γ' Χριστούγεννα? Γιατί αν προκηρυχθούν εκλογές αυτόματα σταματούν όλα, προσλήψεις, διορισμοί, τα πάντα. Μετά μέχρι να ορκιστεί η νέα κυβέρνηση, και πάει λέγοντας, καλά Χριστούγεννα !!

Αποσυνδεδεμένος natassoulini

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Πόσες αναπληρώτριες χρειάζονται για 1 θέση?
« Απάντηση #52 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 11:14:17 am »
Καλημέρα σε όλους...Φίλη και συνάδελφος ,εγκυμονούσα ,έχει την εξής απορία:
Αφού κληθεί αναπληρώτρια και παρουσιαστεί ,παίρνει την άδεια που δικαιούται ως αναπληρώτρια.
Στην θέση της καλούν μια νέα αναπληρώτρια.Αφού γεννήσει και επιστρέψει πού θα πάει?
Εκεί που ήταν αρχικά, και ήδη υπάρχει νέα αναπληρώτρια ή όπου αλλού υπάρχει κενό?
Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει......Η κοπέλα μας ανοίγει μια θέση....
Σκέφτομαι,άρα υπάρχω....    ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος xionati

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 11:34:01 am »
Εξαρτάται το πότε θα γεννήσει.Κοντεύει ή αργεί?Αν κοντεύει θα δουλέψει περίπου για 10 μέρες και μετά θα πάρει άδεια.Αν αργεί εννοείται παίρνει πιο μετά.Όταν επιστρέψει με το καλό την τοποθετούν όπου υπάρχει ανάγκη, όχι απαραίτητα στο ίδιο σχολείο.
νηπιαγωγός

Αποσυνδεδεμένος kriskris

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 11:37:51 am »

Μήπως φοβούνται ότι θα γίνουν εκλογές τον Οκτώβρη για αυτό πιθανολογούν την γ' Χριστούγεννα? Γιατί αν προκηρυχθούν εκλογές αυτόματα σταματούν όλα, προσλήψεις, διορισμοί, τα πάντα. Μετά μέχρι να ορκιστεί η νέα κυβέρνηση, και πάει λέγοντας, καλά Χριστούγεννα !!

Αν προκηρυχθουν  σημερα εκλογες (λεμε τωρα) υπαρχει περιπτωση να μη γινει η β' φαση? ??? ???

Αποσυνδεδεμένος kalliopi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2009, 11:40:35 am »

Πού το διάβασες αυτό και πότε?Παρακολουθώ συνέχεια το site της Alfavita και δεν το αντιλήφθηκα. Είναι δυνατόν τη γ' μετά από τόοοοσο καιρό???Εκτός αν πάρουν με την μία 1500 άτομα στη β' φάση!!!  ;D ;D ;D

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)