0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σε όλους...Φίλη και συνάδελφος ,εγκυμονούσα ,έχει την εξής απορία:Αφού κληθεί αναπληρώτρια και παρουσιαστεί ,παίρνει την άδεια που δικαιούται ως αναπληρώτρια.Στην θέση της καλούν μια νέα αναπληρώτρια.Αφού γεννήσει και επιστρέψει πού θα πάει?Εκεί που ήταν αρχικά, και ήδη υπάρχει νέα αναπληρώτρια ή όπου αλλού υπάρχει κενό?Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει......Η κοπέλα μας ανοίγει μια θέση....
Παράθεση από: popai στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 11:12:05 amΠαράθεση από: xionati στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 11:05:20 amΚάπου στην αβ διάβασα ότι η β φάση θα γίνει στις 11 Σεπτ. και η γ Χριστούγεννα.Ή 1400 αρχισε να μη μου φαίνεται και τόσο καλή θέση πια.Μήπως φοβούνται ότι θα γίνουν εκλογές τον Οκτώβρη για αυτό πιθανολογούν την γ' Χριστούγεννα? Γιατί αν προκηρυχθούν εκλογές αυτόματα σταματούν όλα, προσλήψεις, διορισμοί, τα πάντα. Μετά μέχρι να ορκιστεί η νέα κυβέρνηση, και πάει λέγοντας, καλά Χριστούγεννα !!Αν προκηρυχθουν σημερα εκλογες (λεμε τωρα) υπαρχει περιπτωση να μη γινει η β' φαση?
Παράθεση από: xionati στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 11:05:20 amΚάπου στην αβ διάβασα ότι η β φάση θα γίνει στις 11 Σεπτ. και η γ Χριστούγεννα.Ή 1400 αρχισε να μη μου φαίνεται και τόσο καλή θέση πια.Μήπως φοβούνται ότι θα γίνουν εκλογές τον Οκτώβρη για αυτό πιθανολογούν την γ' Χριστούγεννα? Γιατί αν προκηρυχθούν εκλογές αυτόματα σταματούν όλα, προσλήψεις, διορισμοί, τα πάντα. Μετά μέχρι να ορκιστεί η νέα κυβέρνηση, και πάει λέγοντας, καλά Χριστούγεννα !!
Κάπου στην αβ διάβασα ότι η β φάση θα γίνει στις 11 Σεπτ. και η γ Χριστούγεννα.Ή 1400 αρχισε να μη μου φαίνεται και τόσο καλή θέση πια.
Παράθεση από: xrislaki στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 11:37:51 amΠαράθεση από: popai στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 11:12:05 amΠαράθεση από: xionati στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 11:05:20 amΚάπου στην αβ διάβασα ότι η β φάση θα γίνει στις 11 Σεπτ. και η γ Χριστούγεννα.Ή 1400 αρχισε να μη μου φαίνεται και τόσο καλή θέση πια.Μήπως φοβούνται ότι θα γίνουν εκλογές τον Οκτώβρη για αυτό πιθανολογούν την γ' Χριστούγεννα? Γιατί αν προκηρυχθούν εκλογές αυτόματα σταματούν όλα, προσλήψεις, διορισμοί, τα πάντα. Μετά μέχρι να ορκιστεί η νέα κυβέρνηση, και πάει λέγοντας, καλά Χριστούγεννα !!Αν προκηρυχθουν σημερα εκλογες (λεμε τωρα) υπαρχει περιπτωση να μη γινει η β' φαση? Το 2007 που είχαν γίνει εκλογές 16 Σεπτέμβρη δεν είχαν γίνει διορισμοί τον τελευταίο μήνα και είχαν ανοίξει τα σχολεία για τρεις μέρες με κενά... Πόσο καιρό πριν ανακαλούνται οι διορισμοί? Ένα μήνα? Αν είναι έτσι θα πρέπει να βιαστούν μπας και βγάλουν τη β' φάση πριν την προκύρηξη τους. Λέτε να βγεί σε 3 μέρες? χαχαχα
συναδελφοι με εναν προχειρο υπολογισμο απο τον πινακα των αναπληρωτων και μηδενικης προυπηρεσιας οι τριτεκνοι που απομενουν και καταλαμβανουν το 20% καθε φασης ειναι μονο 67 ατομα...να και κατι αισιοδοξο!!