0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dimitra68 στις Σεπτεμβρίου 02, 2009, 02:30:09 pmνα σας πω και κατι αλλο που σκεφτηκε το αρρωστημενο μου μυαλο ;Dχιχιχιχι και αφορμη πηρα απο ενα αλλο τοπικ. σκεφτηκατε οτι τωρα με τη νεα γριπη οι περισσοτερες εγκυες συναδελφοι μας θα ζητησουν προληπτικα αδεια για επαπειλουμενη κυηση ?οποτε θα πολλαπλασιαστουν και τα κενα αφου οι επαπειλουμενες κυησεις ειναι ηδη πολλλες? Έχω την εντύπωση ότι και να μην υπήρχε η νέα γρίπη θα τη ζητούσαν... Και εδώ που τα λέμε, λόγω του είδους της δουλειάς δεν είναι κακό. Φαντάζεσαι να είσαι έγκυος και να χρειάζεσαι να ταξιδεύεις 2 φορές την εβδομάδα? Ή ακόμα και δίπλα στο σπίτι σου να είσαι να αρρωσταίνεις κάθε τρεις και λίγο, ή να χρειάζεται να τρέχεις, να σκύβεις, να μπουσουλάς με την κοιλιά στο στόμα? Άστο! Είναι ο μόνος κλάδος που αποζητά την επαπειλούμενη κύηση... Το θέλει ο οργανισμός του!!!!!!
να σας πω και κατι αλλο που σκεφτηκε το αρρωστημενο μου μυαλο ;Dχιχιχιχι και αφορμη πηρα απο ενα αλλο τοπικ. σκεφτηκατε οτι τωρα με τη νεα γριπη οι περισσοτερες εγκυες συναδελφοι μας θα ζητησουν προληπτικα αδεια για επαπειλουμενη κυηση ?οποτε θα πολλαπλασιαστουν και τα κενα αφου οι επαπειλουμενες κυησεις ειναι ηδη πολλλες?