0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα! πριν μια ώρα περίπου πήρα τηλ. στο υπουργείο στο 2102443316 και ρώτησα αν οι εκλογές επηρεάζουν τη β' φάση και μου ειπε: δυστυχώς την επηρεάζει, δηλαδή αν δεν ανακοικωθεί σήμερα ή αύριο η β' φάση θα πάει μετα τις εκλογές, όμως είναι πολύ δύσκολο να ανακοινωθεί ως αύριο. μου φάνηκε πως ήξερε τι έλεγε... όσο για τον αριθμό φυσικά δεν ήξερε...
Μίλησα με μια φίλη μου που διορίστηκε φέτος και τους είπανε στα ΠΕΚ οτι αύριο (ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ) θα έβγαίνε η β΄φάση .Τώρα κανείς τους δεν ξέρει τι θα γίνει. Ας ελπίσουμε σε κάποιο θαύμα !!!!!!
Παιδια σας το λεω με βεβαιοτητα:Κανονικα οι προσληψεις σταματανε αλλα κατ'εξαιρεση με υπουργικη αποφαση το Υπουργειο Παιδειας ειναι το μονο που προχωραει σε προσληψεις αναπληρωτων.Επισης δεν περιμενουμε να υπογραψουν πιστωσεισ για καινουργια φαση.Οι πιστωσεις υπογραφηκαν μια φορα συνολικα και τωρα ειναι στη διαθεση του Παιδειας, οταν χρειαστουν ατομα βγαζουν φαση. Ισως καθυστερηση αλλα δεν θα παει μετα τις εκλογες, γιατι δεν μπορουν να μεινουν τα σχολεια χωρις ατομα.