0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αχ! Και πάλι καλά να λέμε δηλαδή, ε;Δε με βλέπω ούτε στην τρίτη αν συνεχίσουμε έτσι...εκτός αν πάρουν άλλα 300 άτομα στην γ'. Πάντως Πειραιά είδα ότι πήραν μόνο 5! άτομα.Λέτε τελικά να προσληφθώ Πειραιά;χιχιχι!
Η ταπεινή μου άποψη είναι ότι ειδικά φέτος, επειδή η χρονιά μπορεί να μην κυλήσει ομαλά πολιτικά (μπορεί να μη βγει αυτοδύναμη κυβέρνηση και να ξαναέχουμε εκλογές το Νοέμβριο, μπορεί ακόμα και να ξαναέχουμε εκλογές το Μάρτη, αν τα πράγματα δεν πάνε καλά), καλό θα ήταν να μην είστε πολύ επιλεκτικοί. Σκεφθείτε μόνο ότι η επόμενη φάση μπορεί να γίνει μετά από 2 μήνες, δηλαδή συνολικά χάνονται τρία πολύτιμα μόρια. Εν πάση περιπτώσει, εύχομαι να ισχύσει το "κάθε εμπόδιο για καλό". Καλή τύχη την επόμενη φορά.
δεν ειμαι καθολου καλα.... εφτασε το συστημα και με προσπερασε γιατι δεν ειχε κενο στους 15 νομους που ειχα δηλωσει....παμε για γ φαση! συγχαρητηρια σε οσες σημερα διοριζονται!!! καλη τοποθετηση και καλη σχολικη χρονια να χετε....εγω παλι απέξω.....
Παράθεση από: sophia_pap στις Σεπτεμβρίου 04, 2009, 07:36:30 pmδεν ειμαι καθολου καλα.... εφτασε το συστημα και με προσπερασε γιατι δεν ειχε κενο στους 15 νομους που ειχα δηλωσει....παμε για γ φαση! συγχαρητηρια σε οσες σημερα διοριζονται!!! καλη τοποθετηση και καλη σχολικη χρονια να χετε....εγω παλι απέξω..... Μια απο τα ιδια κανενα κενο απο τις 23επιλογες μου και σειρα 828.....τουλαχιστον τωρα θα χουμε σειρα καπου στο 18με 20.....ας ελπισουμε να γινει κ η γ' φαση γρηγορα...........