0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: xrislaki στις Σεπτεμβρίου 04, 2009, 08:14:12 pmΠαράθεση από: sophia_pap στις Σεπτεμβρίου 04, 2009, 07:36:30 pmδεν ειμαι καθολου καλα.... εφτασε το συστημα και με προσπερασε γιατι δεν ειχε κενο στους 15 νομους που ειχα δηλωσει....παμε για γ φαση! συγχαρητηρια σε οσες σημερα διοριζονται!!! καλη τοποθετηση και καλη σχολικη χρονια να χετε....εγω παλι απέξω..... Μια απο τα ιδια κανενα κενο απο τις 23επιλογες μου και σειρα 828.....τουλαχιστον τωρα θα χουμε σειρα καπου στο 18με 20.....ας ελπισουμε να γινει κ η γ' φαση γρηγορα........... Xrislaki, δεν νομίζω να βγει πριν από τις εκλογές, μάλλον για μετά πάμε....διορθώστε με αν σκέφτομαι λάθος
Παράθεση από: sophia_pap στις Σεπτεμβρίου 04, 2009, 07:36:30 pmδεν ειμαι καθολου καλα.... εφτασε το συστημα και με προσπερασε γιατι δεν ειχε κενο στους 15 νομους που ειχα δηλωσει....παμε για γ φαση! συγχαρητηρια σε οσες σημερα διοριζονται!!! καλη τοποθετηση και καλη σχολικη χρονια να χετε....εγω παλι απέξω..... Μια απο τα ιδια κανενα κενο απο τις 23επιλογες μου και σειρα 828.....τουλαχιστον τωρα θα χουμε σειρα καπου στο 18με 20.....ας ελπισουμε να γινει κ η γ' φαση γρηγορα...........
δεν ειμαι καθολου καλα.... εφτασε το συστημα και με προσπερασε γιατι δεν ειχε κενο στους 15 νομους που ειχα δηλωσει....παμε για γ φαση! συγχαρητηρια σε οσες σημερα διοριζονται!!! καλη τοποθετηση και καλη σχολικη χρονια να χετε....εγω παλι απέξω.....
Στην Ανατολική Αττική υπήρχαν σήμερα 90 κενά νηπιαγωγών και 180 κενά δασκάλων. Καλύφθηκαν ...10 κενά νηπιαγωγών και ... 15 δασκάλων . Αυτό είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στα σχολεία όλης της χώρας. Εκτιμώ πως η επόμενη φάση θα είναι την Παρασκευή 11/9 και θα είναι αρκετά μεγάλη. Υπομονή !!! Καταλαβαίνω πως νιώθετε...Τα έχω περάσει κι εγώ... [/quoεχουμε απογοητευτει γιατι εχουμε ακουσει οτι η επομενη φαση θα ειναι μετα τις εκλογες..εσυ τι πιστευεις?δεν πρεπει να καλυφθουν τα κενα?εγω τωρα κατεβηκα στην 290 θεση..να ελπιζω στην 3?για αθηνα δυσκολα ε?
Παράθεση από: gspiropoylos στις Σεπτεμβρίου 04, 2009, 08:24:26 pmΣτην Ανατολική Αττική υπήρχαν σήμερα 90 κενά νηπιαγωγών και 180 κενά δασκάλων. Καλύφθηκαν ...10 κενά νηπιαγωγών και ... 15 δασκάλων . Αυτό είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στα σχολεία όλης της χώρας. Εκτιμώ πως η επόμενη φάση θα είναι την Παρασκευή 11/9 και θα είναι αρκετά μεγάλη. Υπομονή !!! Καταλαβαίνω πως νιώθετε...Τα έχω περάσει κι εγώ... [/quoεχουμε απογοητευτει γιατι εχουμε ακουσει οτι η επομενη φαση θα ειναι μετα τις εκλογες..εσυ τι πιστευεις?δεν πρεπει να καλυφθουν τα κενα?εγω τωρα κατεβηκα στην 290 θεση..να ελπιζω στην 3?για αθηνα δυσκολα ε?έχει σημασία αν θα είσαι αθήνα? όπου και να σε βάλουν δεν θα πας? Αλλά από ότι λένε έχει αρκετά κενά, οπότε όλα θα είναι πιθανά...
Συγχαρητήρια σε όσους φεύγουν!! Ποιός από τους εναπομείναντες θ' ανοίξει το topic "γ' φάση αναπληρωτων ΠΕ60"; Μια ανακαινισούλα θα φρεσκάρει την οπτική μας υποθέτω...
Στην Ανατολική Αττική υπήρχαν σήμερα 90 κενά νηπιαγωγών και 180 κενά δασκάλων. Καλύφθηκαν ...10 κενά νηπιαγωγών και ... 15 δασκάλων . Αυτό είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στα σχολεία όλης της χώρας. Εκτιμώ πως η επόμενη φάση θα είναι την Παρασκευή 11/9 και θα είναι αρκετά μεγάλη. Υπομονή !!! Καταλαβαίνω πως νιώθετε...Τα έχω περάσει κι εγώ...
Γειά σας ξέρει κανείς τι περιλαμβάνει το α δυτική αττική;Ευχαριστώ