0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θερμή παράκληση προς τους οδηγούς που κινούνται κοντά στο ΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!! μη μας πατησετε τον κλητήρα που μεταφέρει την έγκριση προς το υπουργείο και μετά φτου και από την αρχή για άλλο έγγραφο
Παράθεση από: ntaiana στις Σεπτεμβρίου 15, 2009, 01:19:39 pm
Παράθεση από: kateri στις Σεπτεμβρίου 15, 2009, 12:43:12 pmΕτσι μετά το μεσημ;έρι αναμένεται να αρχίσουν οι διορισμοί :α. εννέα χιλιάδων (9.000) Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και ,β.ένδεκα χιλιάδων εννιακοσίων δεκαπέντε (11.915) ωρομίσθιων εκπαιδευτικών και μέχρι τον αριθμό των τριών εκατομμυρίων εξακοσίων χιλιάδων (3.600.000) ωρών, στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.Με τι πάει; Μη βρει και κίνηση στο δρόμο!!!Τι είναι αυτά τα νούμερα ρε παιδιά;;;;;Υπερβολικά δεν είναι;Αν θεωρήσουμε ότι δεν είναι για όλες τις ειδικότητες;Αυτά είναι τα κονδύλια που έχουν εγκριθεί από τον προϋπολογισμό. Μέσα σε αυτά είναι ήδη η α' και β' φάση των δασκάλων, η δικιά μας α' φάση, και ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι αναπληρωτές και ωρομίσθιοι μέχρι το τέλος της χρονιάς. Θα ξεκινήσουν σήμερα... δεν είπε κανείς ότι θα τελειώσουν σήμερα...
Ετσι μετά το μεσημ;έρι αναμένεται να αρχίσουν οι διορισμοί :α. εννέα χιλιάδων (9.000) Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και ,β.ένδεκα χιλιάδων εννιακοσίων δεκαπέντε (11.915) ωρομίσθιων εκπαιδευτικών και μέχρι τον αριθμό των τριών εκατομμυρίων εξακοσίων χιλιάδων (3.600.000) ωρών, στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.Με τι πάει; Μη βρει και κίνηση στο δρόμο!!!Τι είναι αυτά τα νούμερα ρε παιδιά;;;;;Υπερβολικά δεν είναι;Αν θεωρήσουμε ότι δεν είναι για όλες τις ειδικότητες;
Εγώ πάντως προτείνω να ασκήσουμε μια μαζικότατη αγωγή στο Υπουργείο και στο ΣτΕ και να διεκδικήσουμε αποζημίωση για ψυχική οδύνη. Τσατάλια έχουν γίνει τα νευράκια όλων μας. Οι δικοί μου μου έχουν απαγορεύσει να πίνω καφέ, με ντεκαφεϊνέ είμαι μια βδομάδα τώρα.