0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το μεσημέρι αργά ....[/quoαν λαβουμε υποψη μας την απαντηση του ευγενικου κυριου του υπουργειου, οτι αν υπογραφει η αποφαση του ΣτΕ πριν τις 3 το μεσημερι θα βγαλουν και τις προσληψεις , τοτε εχουμε ελπιδες και για σημερα.παντως αιρετος της α/θμιας υποστηριξε χθες οτι τα ονοματα βρισκνται ηδη στο μηχανογραφικο τμημα .Αυτο θελω να πιστευω σημαινει οτι ειναι ετοιμα προς δημοσιευση.
Αν γίνεται όσοι έχουν γνωστούς να μάθουν εκτός από το πότε και το πόσους και αν γίνεται και στους φιλολόγους αλλά και στις άλλες ειδικότητες.
Παράθεση από: margin στις Σεπτεμβρίου 15, 2009, 01:49:17 pmΑν γίνεται όσοι έχουν γνωστούς να μάθουν εκτός από το πότε και το πόσους και αν γίνεται και στους φιλολόγους αλλά και στις άλλες ειδικότητες.θα γινουν σε ολες τις ειδικοτητες της β/θμιας.
Εγώ πάντως προτείνω να ασκήσουμε μια μαζικότατη αγωγή στο Υπουργείο και στο ΣτΕ και να διεκδικήσουμε αποζημίωση για ψυχική οδύνη. Τσατάλια έχουν γίνει τα νευράκια όλων μας. Οι δικοί μου μου έχουν απαγορεύσει να πίνω καφέ, με ντεκαφεϊνέ είμαι μια βδομάδα τώρα. [/qu εγω παλι το εριξα στις βαλεριανες...