*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 290433 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dimitrisskar

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Δεν έχουν έλεος τα μάτια σου για μένα
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #140 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2009, 01:35:20 pm »
Ωραια κ πως τα καταφεραν στην πρωτοβαθμια να τους βαλουν ολους στις θεσεις τους κ τωρα  να βγαλουν κ τη δευτερη φαση,μιλαμε τωρα κ για δασκαλους κ για νηπιαγωγους.

Σωστή η παρατήρησή σου αλλά σε ό,τι έχει να κάνει με τις δευτεροβάθμιες, της επαρχίας κυρίως, τα πράγματα είναι μάλλον λίγο πιο δύσκολα, γιατί ενώ εσύ κι εγώ θα πηγαίναμε να δουλέψουμε και στα σύνορα ακόμη, κάποιοι καλομαθημένοι έχουν βάλει τα "μέσα" και τα "δόντια" και ό,τι άλλο έχουν για ευνοϊκές αποσπάσεις ή μεταθέσεις και στις δευτεροβάθμιες δεν μπορούν να προχωρήσουν σε τοποθετήσεις μέχρι να ολοκληρωθεί αυτό το αλισβερίσι. Γι' αυτό και τους είπαν ότι την άλλη Παρασκευή θα γίνουν οι τοποθετήσεις τους. 

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:11:00 »

Αποσυνδεδεμένος billimember

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #141 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2009, 01:39:55 pm »
Σε αυτο εχεις δικιο , σημερα στη δευτεροβαθμια που πηγα ειδα δυο γνωστες μου που διοριστηκαν περσι πε02 κτρωγαν τυροπιτα μαζι με τις αλλες στο γραφειο.Η μια μαλιστα ντραπηκε λιγο οταν της ειπα, ωραια πηρες κιολας αποσπαση ε; Γιατι ξερει οτι δεν ειχε κανενα λογο να παρει αποσπαση.

Αποσυνδεδεμένος mariagal

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #142 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2009, 02:06:17 pm »
παιδια κουραγιο μας γιατι το πραγμα θελει υπομονη.εμενα φιλη μου, γραμματεας του πυσδε, μου ειπε οτι οι αναπληρωτες θα προσληφθουν κανονικα γιατι ειναι μεσω πινακα, δε χωραει ρουσφετι και δε γινεται να μεινουν κλειστα τα σχολεια!! τα κενα ειναι πααααρα πολλα λεει.. και πουθενα δε φαινεται να αναστελλονται οι δικες μας προσληψεις. τωρα για την τσαπανιδου κ οποιονδηποτε αλλον...τι να σας πω!! εγω ξερω οτι εδιωξα ολα μου τα ιδιαιτερα κ βαραω μυγες...αφραγκη...περιμενοντας ΑΝ κληθω ποτε!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος mariagal

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #143 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2009, 02:08:28 pm »
εν πασει περιπτωσει, τι προτεινετε να κανουμε ως διαμαρτυρια;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:11:00 »

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #144 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2009, 02:12:45 pm »
χαρας ευαγγελια για νηπιαγωγους κ δασκαλους , πηρα τηλ προσπαθουν να βγαλουν τα κενα μεχρι τη Δευτερα να τους καλεσουν, εμας χεσμενους απολυτα , ουτε που κουνιουνται στη δευτεροβαθμια, ακομη ψαχνουν να βαλουν τους αλλους στα σχολεια. αχρηστοι με ολη τη σημασια της λεξης, θα παθω εγκεφαλικοοοοο

Εντάξει νηπιαγωγούς... αλλά δασκάλους πως θα προσλάβουν αφού έχει βγει συμπληρωματική εγκύκλιος για αναπληρωτές η οποία λήγει στις 10/9 ?? Θα κάνουν προσλήψεις ενώ τρέχουν ακόμη οι αιτήσεις??

Επιπλέον.. το 2007 οι εκλογές ήταν 16/9 και πάλι οι προσλήψεις δευτεροβάθμιας, αν θυμάμαι καλά, δρομολογήθηκαν μόλις μπήκε ο Οκτώβρης. Τώρα που οι εκλογές είναι πιο μετά, θ' αφήσουν τα γυμνάσια και τα λύκεια άδεια μέχρι να τελειώσει όλο αυτό το πανηγύρι???
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #145 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2009, 02:16:34 pm »
παιδια κουραγιο μας γιατι το πραγμα θελει υπομονη.εμενα φιλη μου, γραμματεας του πυσδε, μου ειπε οτι οι αναπληρωτες θα προσληφθουν κανονικα γιατι ειναι μεσω πινακα, δε χωραει ρουσφετι και δε γινεται να μεινουν κλειστα τα σχολεια!! τα κενα ειναι πααααρα πολλα λεει.. και πουθενα δε φαινεται να αναστελλονται οι δικες μας προσληψεις. τωρα για την τσαπανιδου κ οποιονδηποτε αλλον...τι να σας πω!! εγω ξερω οτι εδιωξα ολα μου τα ιδιαιτερα κ βαραω μυγες...αφραγκη...περιμενοντας ΑΝ κληθω ποτε!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι εγώ ακριβώς τα ίδια!!! Αρνούμαι από Ιούνη ν' αναλάβω μαθήματα (ειδικά κατεύθυνσης γιατί δεν ξέρω που θα βρίσκομαι φέτος και κάθομαι απένταρη με τον γιό μου και ατενίζουμε το άπειρο. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΆΛΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #146 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2009, 02:21:32 pm »
Κ εγω μια απο τα ιδια , δυο χρονιες αναπληρωσης , εχασα την επαφη με τα ιδιαιτερα κ τωρα δεν εχω τιποτα να κανω, ατενιζω το νταβανι, σημερα πηγα να κανω κ αιτηση για πδσ μετα απο 2 χρονια.Εχω χασει τη μπαλα τελειως, πρηζω κ τους γυρω μου, δε με χωραει ο τοπος.

ps και οσο σκεφτομαι πως στη θεση μου αυτη τη στιγμη βρισκονται οαεδιτες , με πιανουν κατι νευρα.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 04, 2009, 02:23:10 pm από billimember »

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #147 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2009, 02:26:12 pm »
ρε παιδια, ενας μηνας πανω ενας μηνας κατω αφραγκοι ειναι το λιγοτερο.παντως βλεπω οτι οι πρωτοβαθμιες ειναι δραστηριες υπερ το δεον και οι δικοι μας ειναι ολοι αραχτοι!!!

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #148 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2009, 02:29:05 pm »
Σε 3 δευτεροβαθμιες που εχω παει, λογου αναπληρωσης , τα ξυ.....ν  στην κυριολεξια, καφεδακι, τυροπιτακι κ κους κους  , αργα σαν την καρεττα, καρεττα.

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #149 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2009, 02:31:57 pm »
Κ εγω μια απο τα ιδια , δυο χρονιες αναπληρωσης , εχασα την επαφη με τα ιδιαιτερα κ τωρα δεν εχω τιποτα να κανω, ατενιζω το νταβανι, σημερα πηγα να κανω κ αιτηση για πδσ μετα απο 2 χρονια.Εχω χασει τη μπαλα τελειως, πρηζω κ τους γυρω μου, δε με χωραει ο τοπος.

ps και οσο σκεφτομαι πως στη θεση μου αυτη τη στιγμη βρισκονται οαεδιτες , με πιανουν κατι νευρα.
ΠΟΣΑ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ να βάλω...........................
Και πως κανείς σ' αυτή τη φάση να βρει τα λεφτά να συμμετέχει και στην ένσταση..
Χίλα συγγνώμη που εκτρέπομαι. Δεν το έχω ξανακάνει αυτό στο φορουμ.. ελπίζω να με συγχωρήσουν οι διαχειριστές.. Αλλά που να τα πει κανείς αυτά και να τον καταλάβουν.. που..

ΥΓ. Από το δικό μας γραφείο πάντως έχω άλλη εικόνα.. Η διεύθυνση ζητάει συνεχώς τα κενά, αυτό κατάλαβα..

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #150 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2009, 02:35:28 pm »
ασε τιθεα το επιδομα ανεργιας πηγαινει ολο στο δανειο του σπιτιου, δεν περισσευουν λεφτα οχι για την ενσταση αλλα ουτε για τσιγαρα που λεει ο λογος, ετσι μας καταντησαν οι αλητες σαν τον Λυκουρεντζο, ταχαμ ταχαμ δεν θα ανατραπουν οι πινακες, που να σπασει τα ποδια του ο βλακας κ να μην προλαβει να ξανβαλει υποψηφιοτητα.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #151 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2009, 02:43:42 pm »
παιδια βγαλαν ανακοινωσεις κ ο  Λυκουρετζος κ ο Αρης , ελπιζω μονο να τις τηρησουν.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 04, 2009, 02:46:00 pm από billimember »

Αποσυνδεδεμένος annie.d

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #152 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2009, 02:46:05 pm »
παιδια βγαλαν ανακοινωσεις κ ο λυκορετζος κ ο Αρης , ελπιζω μονο να τις τηρησουν.
και τι ειπαν τα εξυπνοπουλια;

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #153 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2009, 02:51:34 pm »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182797
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 716
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)