0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραια κ πως τα καταφεραν στην πρωτοβαθμια να τους βαλουν ολους στις θεσεις τους κ τωρα να βγαλουν κ τη δευτερη φαση,μιλαμε τωρα κ για δασκαλους κ για νηπιαγωγους.
χαρας ευαγγελια για νηπιαγωγους κ δασκαλους , πηρα τηλ προσπαθουν να βγαλουν τα κενα μεχρι τη Δευτερα να τους καλεσουν, εμας χεσμενους απολυτα , ουτε που κουνιουνται στη δευτεροβαθμια, ακομη ψαχνουν να βαλουν τους αλλους στα σχολεια. αχρηστοι με ολη τη σημασια της λεξης, θα παθω εγκεφαλικοοοοο
παιδια κουραγιο μας γιατι το πραγμα θελει υπομονη.εμενα φιλη μου, γραμματεας του πυσδε, μου ειπε οτι οι αναπληρωτες θα προσληφθουν κανονικα γιατι ειναι μεσω πινακα, δε χωραει ρουσφετι και δε γινεται να μεινουν κλειστα τα σχολεια!! τα κενα ειναι πααααρα πολλα λεει.. και πουθενα δε φαινεται να αναστελλονται οι δικες μας προσληψεις. τωρα για την τσαπανιδου κ οποιονδηποτε αλλον...τι να σας πω!! εγω ξερω οτι εδιωξα ολα μου τα ιδιαιτερα κ βαραω μυγες...αφραγκη...περιμενοντας ΑΝ κληθω ποτε!!!!!!!!!!!!!!!!
Κ εγω μια απο τα ιδια , δυο χρονιες αναπληρωσης , εχασα την επαφη με τα ιδιαιτερα κ τωρα δεν εχω τιποτα να κανω, ατενιζω το νταβανι, σημερα πηγα να κανω κ αιτηση για πδσ μετα απο 2 χρονια.Εχω χασει τη μπαλα τελειως, πρηζω κ τους γυρω μου, δε με χωραει ο τοπος.ps και οσο σκεφτομαι πως στη θεση μου αυτη τη στιγμη βρισκονται οαεδιτες , με πιανουν κατι νευρα.
παιδια βγαλαν ανακοινωσεις κ ο λυκορετζος κ ο Αρης , ελπιζω μονο να τις τηρησουν.