0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άρα 311 σημαίνει 249 μη τρίτεκνοι και 62 τρίτεκνοιτο 651 στον καθαρό είναι θέση 267
Το πότε είναι τέλη Σεπτεμβρίου το πόσοι είναι νωρίς να το ξέρουμεκαθώς απο αύριο μέχρι και τέλη του μήνα θα μαζέψουν τα κενά...πέρσυ η γ είχει 138 ας ελπίσουμε φέτος να είναι γύρω στους 200
εγώ νομίζω καλά κολλάνε249 ειναι οι μη τριτεκνοι στον καθαρό το 651 είναι 2675 τρίτεκνοι προηγούνταιοπότε πάμε 254 και ίσως 13 άτομα να μην εβαλαν ναι σε όλα
Παράθεση από: arist2 στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 07:32:28 pmεγώ νομίζω καλά κολλάνε249 ειναι οι μη τριτεκνοι στον καθαρό το 651 είναι 2675 τρίτεκνοι προηγούνταιοπότε πάμε 254 και ίσως 13 άτομα να μην εβαλαν ναι σε όλαΜπορεί να βγουν και οι ΣΜΕΑ πριν από εμάς, οπότε νομίζω φεύγουν άλλα 6-7 άτομα, μέχρι το 651 του καθαρού. Δεν είμαι σίγουρη για το νούμερο, γιατί σηκώθηκα και έφυγα από το σπίτι μπας και ξεκολλήσω από τον υπολογιστή, αλλά κατέληξα σε netcafe, έτσι πως μας κατάντησαν. Πάντως, αυτό το 651 εμένα με βάζει στη δεύτερη φάση, αλλά με βλέπω να 'χω χασει τα λογικά μου μέχρι να δω κάτι επίσημα. Πάλι καλά που έχω πιστοιητικό υγείας από πρόπερσι, γιατί δεν με βλέπω να την περνάω την ψυχιατρική εξέταση φέτος. Έχω την αίσθηση ότι αυτή η β' φάση μας, θα πρέπει να την εκλάβουμε ως περσινή β+γ, οπότε για τις εκτιμήσεις της φετινής γ' ίσως να είναι καλύτερο να συγκρίνουμε με την περσινή δ. Μη σας πάρω στο λαιμό μου, αλλά αυτή τη γνώμη έχω.
Το δικό μου πιστοποιητικό είναι από πρόπερσι κι εξάλλου.. μόνο που θα με δουν στη διεύθυνση.. θα με στειλουν κατευθείαν για ψυχιατρική εξέταση!! Δεν υπάρχει περίπτωση. Τουλάχιστον να τ' αναγνωρίζει το ΙΚΑ τα λεφτά του ψυχιάτρου.
Παράθεση από: tihea στις Σεπτεμβρίου 16, 2009, 08:09:29 pmΤο δικό μου πιστοποιητικό είναι από πρόπερσι κι εξάλλου.. μόνο που θα με δουν στη διεύθυνση.. θα με στειλουν κατευθείαν για ψυχιατρική εξέταση!! Δεν υπάρχει περίπτωση. Τουλάχιστον να τ' αναγνωρίζει το ΙΚΑ τα λεφτά του ψυχιάτρου.τι έχουν να ακούσουν οι ψυχίατροι, όταν θα κάνουν ερωτήσεις στους αναπληρωτές καθηγητές για να τους δώσουν το πιστοποιητικό , πόσο τους λυπάμαι!!! tihea βάστα καλά, αντι να μας τρελάνουν θα τους τρελάνουμε εμείς